Kādu apģerba stilu esat iecienījušas?

Reitings 575
Reģ: 08.03.2013
Padalieties ar bildēm, ko esat jauno nopirkušas , un kādu stilu esat iecienījušas? Ar kādu ikdienā staigājat ? Kādi +/- , un kur var nopirkt ?
24.07.2013 12:27 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Tas ļoti atkarīgs no noskaņojuma.
Ir dienas, kad velku blūzītes un zīmuļsvārkus, klasiskas bikses un žaketi + augstpapēžu kurpes, ir dienas - kad džinsas + blūzīte vai maiciņa un baletčībiņas. Vēl casarā velku maxi svārkus ar topiņiem un sandalēm.
Brīvdienās pārsvarā velku džinsus/ šortus + maiciņas.
24.07.2013 13:59 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Kleitas- vienā vārdā:D
Bet, protams, bērns ievieš savas korekcijas. Ja agrāk tās bija šauras zīmuļkleitas, augsti papēži, žaketes, tad tagad visbiežāk- ērtas maxi kleitas/ svārki, baletkurpes, arī šaurie džinsi ar brīvi krītošiem džemperīšiem un zīda topiem. Bet parasti kāda rota- vai lieli auskari, rokassprādze, kaklarota.
Un krāsas. Agrāk daudz ģērbos tumšās krāsās.

Veikali.. Zara, Mango, Mohito, Monton, Oasis, svinīgajām reizēm- patīk Karen Millen, kā sēž uz auguma, tikko uz atlaidēm par puscenu nopirku burvīgu kokteiļkleitu kāzām (happy) :)

Topi, džinsi, cardigani - HM. Visforšākās' sievišķīgās lietas ar knifiņu' izroku tajos mazajos bezvārda veikaliņos.
24.07.2013 14:13 |

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
Es teiktu, ka ģērbjos sportiskā vai brīvā laika stilā.
Trenuškās pa Rīgas centru gluži apkārt neskraidu, lai gan tas ir sasodīti ērti! :D
Un esmu tādā paskatā staigājusi pat daudz lielākās pilsētās kā Rīga :D
Bet ikdienā - džinsi, t - krekli (tādi uz figūru, ne platie), topi, krekli, krekli ar garām rokām + kedas vai kādi interesanti apavi, ja ļoti karsts, tad vienpirkstu iešļūcenes (staigāju gan pa Rīgas centru, gan pludmali utt, man vienalga)
Aksesuārus, rotas nelietoju, abģērbā pārsvarā dominē melns, zils vai kāda cita neitrāla krāsa.
Svārkus, kleitas praktiski vispār nevalkāju.
Katrā ziņā, tie puiši/ vīrieši, kam patīk sievišķīgās meitenes, drīkst bēgt no manis :D
Agrāk esmu ģērbusies alternatīvā stilā, klasiskā, esmu pat cacojusies. Nez. Šis mani pagaidām visvairāk "uzrunā" :)
Šādi apmēram:

24.07.2013 14:14 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Ikdiena majas un vispar brivaja laika man patik gerbties erti. Vasara tie ir dazadi sortini ar maicinam, topiniem, dazreiz svarki. Ja kur jaiziet, kada kleita. Es neteiktu, ka man ir konkrets stils. Es gerbjos atbilstosi katrai konkretai situacijai.
24.07.2013 14:22 |

Reitings 83
Reģ: 21.06.2013
par to, ka cita no citas špiko es pilnībā piekrītu! un tas ir pat forši, protams, ja neaiziet galejībās un pa ielu nsāk staigāt 10 pilnīgi vienādās sievietes.

bet runājot par ikdienas stilu - tas ir ļoti mainīgs. atkarīgs no tā man ir jāstādā vai nē, un ļoti būtiski ir tas, lai vienmēr būtu silti. tākā mans hobijs ir šūšana es sev esmu sašuvusi kaudzi ar krāsainiem svārkiem, jo jā, laikam jau mans stils ir ļoti sievišķīgs.
24.07.2013 14:26 |

Reitings 7682
te dazas bildites ar piemeriem ko velu vasara ikdiena brivaja laika kad nav jacacojas un japucejas.

Jasaka gan, ka aksesuari ikdiena man ir vienmer, parasti ta ir smalka, smalka zelte kedite, rokas pulkstenis un auskari.
24.07.2013 14:37 |

Reitings 7682
Jasaka gan, ka kautkur izeju tad gan man patik puceties un izpausties, un vienmer labi izskatos.
24.07.2013 14:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits