Savukaart, man lasot shos komentaarus tishi saak likties,ka nejau viirietishi ir tie stulbie kraapeeji, bet sievietes ir ar stulbu domaashanu. Varu sadereet,ka viirietishi par shaadaam teemaam pat nerunaa un nedomaa:" a, ja nu vinja kraaps kaut kad ?"
Kaada jeega muuzhiigi nodziivot ar cilveeku un visu laiku dziivot ar kaut kaadu savu paarlieciibu,ka visi tachu kraapj? Ja nekraapj, tad noteikti kraaps? Tad kaada jeega dziivot ar kaadu, jo nu kaa- iznaakums tachu ir zinaams.
Es tad labaak dziivoju savaa naivumaa, nevis muuzhiigaas bazhaas-sms chekoshanaa, reguleeshanaa un ganiishanaa, vienmeer satraukumaa, darba koleegju chekoshanaa utt.
Kas notiks - notiks taapat. Ja buus lemts, tad buus lems, bet lai es tagad domaatu-ganjau,ka mani kraapj, jo neseezh 24h diennaktii ar mani...nu man tas liekas mazliet skumji. Visu dziivi bazhiities utt. Domaaju,ka pusei sievieshu ir smagi kompleksi attieciibaa uz sevi attieciibaas. Normaala sieviete necenstos vienmeer modra buut shajaa teemaa. Plaans jau gatavs kraapshanas situaacijai, plaans,kaa uzkost gatavs, koferis jau sakraameets gadiem-jo kraaps tachu un tad gribees smuki un aatri aiziet ar lepni paceltu galvu.Jaa, iespeeju vienmeer vajag paturee praataa, bet lai to sauktu par normu....tizlums.
Piemeeram, man draugs ir 100% paarliecinaats,ka es nu nekad un muuzhiigi vinjam buushu un tikai. Nrmaali. Vismaz normaala miilestiiba no taa sanaak:D viirietis zin savu veertiibu un zin arii maneejo. Ir patiikami,ja uzskati un veeriibas sakriit.