Ahh, bildinājumi! :)
Patiesībā, tagad "patinot filmu atpakaļ" es saprotu, ka manējais jau pāris dienas trinās, nebija īsti savā ādā..
18.novembrī mēs uzņēmām ciemiņus pie sevis mājās - es pa dienu skraidīju, visu gatavoju un šis tik kā satiek mani (nu turpat dzīvoklī garāmejot) smaida, piesarkst un it kā pa jokam - vaicā vai kļūšu par viņa sievu, trenējas notupties uz ceļa, utt:D Nu man tas likās smieklīgi, jo viņš tā arī to pasniedza, bet pēc laiciņa man jau radās kaut kādas aizdomas..bet likās- nu nē, nevar būt?! Vai tiešām?!:D
Uuun tad nākošajā dienā mēs tā neviļus aizbraucām uz vietu, kur pirmo reizi bučojāmies (pirms desmit gadiem!:)) un tur arī notika tas satraucošais mirklis.. Viņš bija ļoti samulsis, es arī. Īsti netaceros ko viņš teica, bet bija skaisti, taureņi vēderā, lidojums, acis slapjas, sirds dauzās! Tas tiešām bija aizkustinoši! :)
Kādus divus mēnešus pēc tam ikdienā ik pa laikam neviļus paskatījos uz gredzenu un smaidīju!
Un nu jau atkal taureņi vēderā, jo pavisam drīz pirkstā būs arī nākošais gredzens!Aaaaahh, meitenes!!! :)