Atceros kā reiz Krievijas raidījumā rādīja kā vecas, jau zaļas palikušas svaigās vistiņas uz vietas veikalā nomazgāja, apcepa un tirgoja tālāk mierīgu sirdi. :D Uzzināju, kā taisa kandžu - sajauc logu tīrāmo ar vēl kkādu draņķi un ūdeni, alkaši dzer laimīgi un reibst.
Es no tādiem raidījumiem, rakstiem, vairāk paķeru tādus vispārīgus ieteikumus, kas jāņem vērā, no kā būtu jāizvairās, kādas ir kaitīgākās E vielas utt. Par čipsiem man bija parsteigums, biju svēti pārliecināta, ka visus gatavo no kartupeļiem. :D Par jogurtiem - zināju, ka nav no viņiem nekāda labuma, bet, nezināju, ka viņos ir tik daudz sliktuma. Par paciņu zupām, roltonveidīgajiem utt., pārbaudīju uz savas ādas, man jau paskatoties kā viņš ēd, pašai kuņģis sasāpējās. :D
Laikam vairāk jāklausa ārsti un vecāki cilvēki. Agrāk man likās, ka mamma bļauj par limonādēm, čipsiem un tādiem sū..., jo naudas nebija tik daudz, bet es tādus dranķus pirku, tagad pati saprotu, cik patiesībā tas viss ir kaitīgi, it īpaši bērnam. Pieļauju, ka es pat pusi no visa tā kaitīgā un citiem brīnumiem nezinu, tādēļ reizi pa reizei atļaujos kādu čipsi, limonādi un desu.