čau Labrīt labdien :D
Es ar 5dien devos uz Summer soundu, vakar atbraucu mājās:)
Kopumā Man patik Prāta Vētras koncerts tas bija tik sirsnīgs un salūts kā pārsteigums ar izdevās, tiik forša grupa :)
Delzs Vilks ir viena no Manām mīļākajām grupām, bet šitās dziesmas Man ne sevišķi patika, labi,ka nodziedāja vismaz - ūjā ūjā nikni vilki.
Mika Man nu galīgi nepatīk.
Donam dzirdēju trīs dziesmas.
Linda Leen Man patīk kā dziedātāja un Viņas dziesmas ar, bet šoreiz Viņa nederēja te,jo nav domāta festivālam. Tā jau skaista balss, tikai, kāpēc Viņa velk melnas drēbes, tā skumīgi.:(
Igo dzirdēju tikai pēdējo dziesmu,pārējos neredzēju un padejot varēja tikai youtubes teltī un vēl bik tur,kur bija Dj Plastic :)
Tas vējš otrajā dienā reāli nokaitināja, bija tik auksti.
Tracināja,ka pasākumā ielaida pat tos mazgadīgos, nu kāds sakars, tei bērni tak lai izbauda bērnību nevis piedzērušies skraida pa fecstivālu.
Vēl priecājos,ka bijām atradušas dzīvoklīti,kur palikām divas naktis, viena nakts tikai 20 ls :)
un ekstrēmākais no šī pasākuma bija,ka nolaidāmies ar to trīsi, tā sauca to atrakciju, labs.
Vakar atbraucot pavadīju pie jūras 4,5h un Esmu atkal brūna, seja tikai sarkana.
Visām foršu PIRMDIENUUUU un šo nedēļu.
Tagad jāgatavojas Positivusam, vēl nav skaidrs,kur apmetīsimies un kuru dienu brauksim uz turieni, sola jau sliktu laiku :(