Gadījās gadījums kad šajos jāņos ar savu dzīves biedru meklējam paparedes ziedu, MR ir aizkavējušās jau nedēļu māc domas ka tās nemaz nesāksies uztaisiju 2 testus abi negatīvi neko nesaprotu šoden pierakstijos pie ginekologa, jo parādījas pirmais nelabums... varbūt tas ir tikai uztraukums?!
varbūt kādai gadījies līdziigi?
Man bija tā, ka kādus divus mēnešus visu laiku bija slikti, vēmu, sāpēja galva, bija nelabums, nebija ēstgriba. Vairs jau īsti neatceros cik bieži un ka bija.
Elīna, jā, ēdu no sākuma vaniļas sausiņus, bija dienas kad īsti nekas "negāja iekšā", pēc tam jau ēdu uz "vella paraušanu":D
Tajā raidījumā "Es nezināju, ka esmu stāvoklī" teica, ka varot būt arī svara pazemināšanās kā pazīme.
man nav tā slikta dūša, bet dīvaina sajūta vēderā pluss bija tāda kņudinoša sajūta iekšā likas ka drīz paliks ļoti slikti un būs jājiet vemt...
Un pirms pāris dienām man sāka sāpēd vedera lejas daļa kādas 3min sāpēja tad pārgāja... tas viss ari no rīta bija...
Kaut vai zinu mēs vecākiem esam seši bērni... ir tāda stulba sajūta ka nezinu kādas tiešam ir norises šajā periodā..