Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kkas nav labi

Reitings 20
Reģ: 13.10.2012
Sveikas. Esmu kopā ar puisi mazliet ilgāk par gadu. Ir bijusi arī kopdzīve, bet tomēr nolēmām atkal padzīvot šķirti. Īsti nezinu, kā tgd definēt mūsu attiecības, bet pārliecības man par viņu noteikti nav. Tad kad dzīvojām kopā, viņš tāpat ik pa laikam tikās ar kādām meitenēm, zinu, ka tikai kā draugi un ka nekas vairāk tur nav bijis, bet ja tiekas, tad noteikti ar kādu bslēptāku nolūku. Liekas, ka viņš visu laiku bš mūžīgos meklējumos, jo neesmu gana laba, bet aiziet viņš tāpat no manis nespēj. Esam desmitiem reižu šķirušies, bet tāpat cenšāmies atkal atjaunot attiecības, un pārsvarā tas ir no viņa iniciatīvas, jo pēkšņi saprot, ka esmu viņam svarīga. Arī es neesmu bijusi šajā laikā ideāla. BEt tgd katrā ziņā gribu, lai tas viss ir pagātnē un mēģināt sakartot mūsu attiecības tikai nezinu, kā lai to izdara. Doma ir kādu laku ar viņu nesatikties, lai viņš saprot, ko viņam nozīmēju, bet iespējams, ka tādā veidā atsvešināsimies. Pašlaik arī tiekamies gandrīz katru dienu, bet ne uz ilgu laiku. Bet gribas kka kardinali visu mainīt un vel pedejo reizi redzet vai kkas izdosies, jo pacietiba sak zust. Nez vai vai sapratat manu domu, bet vismaz gribejas izkartīt sirdi kādam.
12.07.2013 11:51 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man šķiet.. ja jau sākums ir tik ļoti samaitāts.. tad nez vai nākotne būs rožaina.. varbūt kļūdos?
12.07.2013 11:52 |

Reitings 20
Reģ: 13.10.2012
up
12.07.2013 13:21 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Viņš tiešām ir Tava mūža mīla? Man jau izklausās, ka labāk tādam likt mieru un atrast jauku puisi sev blakus! Šķiet, ka viņam ir variants - kad gribu, tad nāku, kad gribu, tad eju. Sāc sevi cienīt! :) Veiksmi!
12.07.2013 13:24 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Nu ja jau nevarējāt sadzīvot zem viena jumta, tad kāda gan attiecībām nākotne???
12.07.2013 13:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits