Labdien. Dikti vajag izkratit sirdi.
Esmu nonaakusi pie apzinjas, ka taa taalaak turpinaaties nevar. Man ir paari 40, divi beerni. Esmu skiirusies un vienu bernu audzinu pati, otrs ir pie bijushaa vira, berni pa brivdienam tiekas vai nu pie manis, vai pie bijushaa.
Jau gadu esmu jaunaas attieciibaas, miilu sho viirieti nepraatiigi, kaa nekad veel liidz shim neesmu miileejusi. Viirietim ir arii viena aarlauliibas meita, ar kuru kontaktu nav, tikai alimenti. Vinjsh saka, beerna maate gribeejusi tikai beernu un naudu no vinja.
Pashlaik viirietis joprojaam dziivo kopaa ar draudzeni( 7 gadi kopaa), bet, kad iepazinaamies atklaati pateica, ka tur vairs nekas nesaista, ne gulta, ne miilestiiba. Taa sieviete arii nekaadu lielu interesi neizraada, jo lielaako nedeeljas dalju vinjsh pavada pie manis. Bet, kad vinja zvana, visiem ir jaabuut klusiem, vai nu iet aaraa.
Viirietis ir labi situeets, bet es neteikshu, ka lielu atbalstu no vinja sanjemu. Ja tieshaam naudu vajag, prasu, tad tieku lamaata, ka man vajag naudu, bet tad nu iedod kaut ko.
Mani beerni tiek shkiroti, vecaako, kursh ir pie manis atbalsta un pienjem, bet jaunaako, vispaar negrib ne redzeet ne dzirdeet. Iemesls domaaju, ir greizsirdiiba uz manu bijusho viiru, ka es redz vareejusi no vinja palikt staavoklii. Greizsirdiigs ir nenormaali, sev galvaa ieboree lietas, kuru nemaz nav. Par katru manu soli man ir jaaatskaitaas neskaitaamas reizes, dienaa jaazvana pa padsmit reizeem, man sevi jaattaisno par lietaam, kuras vispaar nav bijushas. Briivdienas pavadaam kopaa, un nedod Dievs es veeleetos briivdienas pavadiit viena- uzreiz striids, skandaals, manis ignoreeshana. Es kopaa ar kaadu draudzeni uz kino, vai vakarinjas paeest- par taadu jautaajumu es pat baidos iemineeties. Katrs striids beidzas ar punkta pielikshanu no vinja puses, peec kaa man vajag desmitiem reizes zvaniit, luugties, pakalj staigaat utt.
Tagad arii esam striidaa, kur atvaljinaajuma laikaa tiku pamesta nakts viduu. Vai nu es tuuliit(cetros naktii) celjos un vinjsh mani ved maajaas, vai nu palieku tur. Iespiiteejos un paliku, tad visu naakamo dienu kuulos uz maajaam pati, bet nevajadzeeja visu celju uzklausiit vinja paarmetumus un lamas. Striida laikaa saukaaja mani peedeejiem vaardiem, ka es tikai vinja mantu un maaju gribu, uzkraut savus beernus vinjam uz kakla! Savai maatei(paari 80) arii staasta visas muusu attieciibu nianses, maate dziivo vienaa maajaa ar vinju, gatavo vinjam eest, un apruupee kaa mazu beernu. Visa mana pashcienja ir zem nulles, es zvanot vinjam drebu un ziileeju, kaads kungam buus garastaavoklis. Emocijas taadas, ka vienu dienu neesaa mani uz rokaam, uztraucas, miil, bet otraa negrib ne redzeet ne dzirdeet.- Nepaartraukti gaida slavas dziesmas, cik vinjsh taads un shitaads, kaada vinjam skaista un liela maaja, kaada vinjam skaista un liela mashiina, un biksees arii jaabuut tam lielaakajam, savaadaak buus punkts, nepaartraukti jaapstiprina, ka vinjsh ir man pirmajaa vietaa un tikai vinjsh. Tur mani nepaartrauktaa spriedzee un savaa varaa. reizeem es saceljos, bet tas paariet un peec paaris dienaam atkal skrienu vinjam pakalj. Vakar biju pie aarsta, esmu staavokli. Vinjsh man pateica, ka varu dariit izveeli peec savas patikas, vinjsh esot par vecu beernam, vinjam vajadzeejis tikai sajuutu, ka es esmu palikusi staavoklii no vinja. Finansiaali atbalstiishot. Tagad gaida droshi vien, kad es atkal luugshos, takseleeshu pakalj un dziedaahu slavas dziesmas vinjam. Meitenes, ko dariit, nudien cilpa kaklaa jaaliek.