Sveiki.
Izlēmiu, ka jāveršas ar savu sasāpējušos jautājumu.
Mēnesi atpakaļ mani pameta cilvēks ar kuru kopā tikai 3mēnešus bijām, nepasakaidrojot nekā-pēc 2 nedēļām parādījās atpakaļ manā dzīvē kā nekā nebijis-viss atkal sākās...tik lieta tāda, ka pēc ta pārtraukuma-mums normāla seksa nav bijis, viņš neuzspieda-tik minets viņam..-nu tas jau noteikti nav normāli vai ne?! Uz maniem jautajumiem, kuru man ir jūra viņš klusē...Uz jautājumiem, kas mēs viens otram- atbilde draugi..bet citas man nav...sEVI attiecībās ar viņu nesaprotu vispār-rīkojos kā idiote, ko viņš grib to gatava darīt...Varbūt tādēļ ka viņš man pirmais-un man ir neaprakstami bail viņu pazaudēt vispār-ko es viņam esmu teikusi-uz ko atbilde bija nepazaudēsi...Bet uzvedība-necieņa, pat rupjus vārdus esmu dzirdējusi...Es vnk nespēju saņemties un aiziet vispār-atstāt-ar prātu saprotu, ka tā nevaru-sevi pazemot-bet bez viņa arī nē...Sevi mierinu ar domām, varbūt kkas mainīsies un varbūt viņš sapratīš cik daudz man nozīmē...arī attieksmi pret sevi mēģinu izskaidrot ar to, ka iepriekšejās attiecības viņam beidzās ļoti smagi... Arī pašā sākumā attieksme pret mani nebija tāda...