Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Lūgums nenosodīt, padomu un domas vēlos

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Sveikas! Brivdienas izskiros ar draugu, jo apnika viss no attaluma un man tagad menesa laika jaizvacas no vina dzivokla, jutos drausmigi, jo viss veja un nakotnes nebutu tik un taa, Latvija man tuva, arzemes nedzivosu. Esmu dzives izmisuma, jo man nav neka iznemot drebes un mini iekrajumi. Saprotu, ka mana vecuma jabut patstavibai un nevaru lugt palidzibu vecakiem, jo viņu davato dzivokli pazaudeju sava cita ekspuisa delun savas mulkibas. Kaa jus rikotos situacija, ja butu 26-29 gadi vecas un jasak viss no sakuma? Nemtu kreditu 18-25m2 dzivoklim jaunbuve vai iretu lidz uzrodas puisis ar, kuru butu kopdzive un kopa irets dzivoklis vai vina dzivokli dzivotu? Vai ir bijis, ka esat kaa izmestas no laivas?
08.07.2013 15:11 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Mis Take, lai arī daudzas neticēs, es nepievēršu uzmanību tiem, kas man draugos uzliek bildēm "Patīk", ja ir kāds komentārs, tad izlasu, bet tie patīk nav tā vērti, lai kāda profilu speciāli vērtu vaļā un skatītos, kas tad mani ar vērtējumu pagodinājis, tā kā to, kas man liek vērtējumus ārpus mana draugu loka (kur vārdi, uzvārdi kaut ko arī izsaka) neatceros.
Un tad, ja Tu šeit cīnītos par taisnību, būtu minējusi arī pārējās cosmo meitenes, kuru bildes viņai patīk+kuras ir draugos, ne tikai mani "nosūdzēt" tām visām 50+ ziņkārīgajām okšķerēm, kuras cītīgi no viltus profiliem mani pēc tās diskusijas pēta.
Ja tā pavisam godīgi, tad mani sadusmoja frāze par to, ka
tu patíc bet tu vinju neparko nodirs
Pirmkārt, "patīk" pie bildēm neko neliecina par to, ka patīk pats cilvēks. Otkārt, es ļoti priecātos, ja manus komentārus tādas lietas kā kāda simpātijas arī turpmāk neiespaidotu, ne tikai atbildot man nezināmam, bet arī zināmam cilvēkam, jo gribu būt godīga pret sevi un citiem, ne labāka un saudzīgāka pret tiem, kas man liek "patīk" pie bildēm. Treškārt, es nenodi*šu. Lūdzu, uzraksti, ko tieši esmu viņai pārmetusi? Tikai to, ka viņa neprot pareizi uzrakstīt pati savas somiņas dizainera vārdu. Un arī minējusi to, ka tāda atrod nākošo vīrieti. Paskaidrot atteicos, lai izvairītos no rupjībām, bet tas varētu skanēt tā, ka ir sievietes, kuras ir tik vārgas un naivas, ka viņas pievelk turīgus vīriešus. Esmu par šo jau rakstījusi, ka liela daļa vīriešu, kuri atnāk vēlu vakarā no sapulcēm, negrib mājās liekus jautājumus un stāstus par jaunākajiem atklājumiem pasaulē, viņi grib viegli sajūsmināmu, iepriecināmu sievieti, kura kaut ko piedos tikai tāpēc, ka saņems dāvanā jaunu kleitu. Kuru var iepriecināt ar to, ko var nopirkt, ne stundām jādomā kas tāds, kas viņas mākslinieciskajai vai romantiskajai sirdij liks straujāk pukstēt. Tēmas autore ir atklāta savās emocijās, ja viņa smej, tad skaļi, ja viņa pārdzīvo, tad tā, ka asaras straumēm. Tādas sievietes ir vajadzīgas un viegli atrod vīriešus, taču es tādas īsti nesaprotu.
10.07.2013 09:31 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Mazspiradzin, nebiju pamanījusi Tavu komentāru taču tā kā laiks šorīt ir, labprāt pakomentēšu.
Vējā tak ir tā pati Vulpes. Laikam niku nomainīja, lai neapspriestu viņas izjukušās attiecības?
Nesen te vēl manu draudzeni nolika, tagad sanāk ka pašai vēl sliktāka situācija

Niku es nomainīju tāpēc, ka tā regulāri daru, manas attiecības tās, kuras to dara/darīja, apspriedīs arī tad, ja es niku nemainītu, taču tiešām ceru, ka šeit meitenēm tomēr ir kas labāks darāms par manu attiecību apspriešanas.
Kura tad bija Tava draudzene? Riskējot izsaukt negatīvu komentāru vētru, minēšu, ka esmu pārliecināta par to, ka katra, kurai esmu veltījusi skarbāku vārdu, to arī ir pelnījusi. Tas, kā viņa pati to uztver, man īsti vairs nerūp. Ir tās, kuras apvainosies, ir tās, kuras aizdomāsies. Ir te meitenes, kurām aizrādu, jo man viņas rūp, piemēram.
Iesaku Tev tomēr nevērtēt to, cik slikta man pēc Tavām domām ir situācija, kā arī nesalīdzināt to ar notiekošo Tavas draudzenes dzīvē. Es šobrīd jūtos ļoti labi, gan mīlēta, gan lutināta, gan arī brīva.
10.07.2013 09:40 |

Reitings 213
Reģ: 10.04.2013
Sancho, man reāli ir bijusi tāda situācija, ka esmu palikusi uz ielas ... Ko es darīju? Pārdevu savu mersi, visus zeltus nodevu lombardā - par šo naudu noīrēju dzīvokli Vecrīgā (par 500Ls/mēnesī - kur man bija prāts???) un kādu laiku varēju iztikt! Biju sastrīdējusies ar mammu un paceltu galvu aizgāju... un atpakaļ iet ar iežmiegtu asti starp kājām man neļāva lepnums! Nu, grozījos kā mācēju! Biju tieši arī aizgājusi no darba, tā, ka - zaudēju pastāvīgos ienākumus... Bet ātri vien nolaidos no sviem augstumiem un sapratu, ka izvēlēto dzīves līmeni nespēšu sev nodrošināt ilgstoši... Un noīrēju citu dzīvokli, jaunajā projektā par 120Ls/mēn. - nu tas jau bija adekvāti :)
Tā, ka cīnies! Ja Tev ir iekrājumi, kā jau teici - tad vari noīrēt dzīvokli... ja gribi pa visam ekonomisko variantu - var noīrēt arī istabu... tā, ka ir varianti! Un, kas attiecas uz vecākiem - iesaku salabt ar viņiem... Tu taču esi viņu meita un lai arī kas būtu sastrādāts - viņi Tevi mīl!
10.07.2013 09:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits