Mis Take, lai arī daudzas neticēs, es nepievēršu uzmanību tiem, kas man draugos uzliek bildēm "Patīk", ja ir kāds komentārs, tad izlasu, bet tie patīk nav tā vērti, lai kāda profilu speciāli vērtu vaļā un skatītos, kas tad mani ar vērtējumu pagodinājis, tā kā to, kas man liek vērtējumus ārpus mana draugu loka (kur vārdi, uzvārdi kaut ko arī izsaka) neatceros.
Un tad, ja Tu šeit cīnītos par taisnību, būtu minējusi arī pārējās cosmo meitenes, kuru bildes viņai patīk+kuras ir draugos, ne tikai mani "nosūdzēt" tām visām 50+ ziņkārīgajām okšķerēm, kuras cītīgi no viltus profiliem mani pēc tās diskusijas pēta.
Ja tā pavisam godīgi, tad mani sadusmoja frāze par to, ka
tu patíc bet tu vinju neparko nodirs
Pirmkārt, "patīk" pie bildēm neko neliecina par to, ka patīk pats cilvēks. Otkārt, es ļoti priecātos, ja manus komentārus tādas lietas kā kāda simpātijas arī turpmāk neiespaidotu, ne tikai atbildot man nezināmam, bet arī zināmam cilvēkam, jo gribu būt godīga pret sevi un citiem, ne labāka un saudzīgāka pret tiem, kas man liek "patīk" pie bildēm. Treškārt, es nenodi*šu. Lūdzu, uzraksti, ko tieši esmu viņai pārmetusi? Tikai to, ka viņa neprot pareizi uzrakstīt pati savas somiņas dizainera vārdu. Un arī minējusi to, ka tāda atrod nākošo vīrieti. Paskaidrot atteicos, lai izvairītos no rupjībām, bet tas varētu skanēt tā, ka ir sievietes, kuras ir tik vārgas un naivas, ka viņas pievelk turīgus vīriešus. Esmu par šo jau rakstījusi, ka liela daļa vīriešu, kuri atnāk vēlu vakarā no sapulcēm, negrib mājās liekus jautājumus un stāstus par jaunākajiem atklājumiem pasaulē, viņi grib viegli sajūsmināmu, iepriecināmu sievieti, kura kaut ko piedos tikai tāpēc, ka saņems dāvanā jaunu kleitu. Kuru var iepriecināt ar to, ko var nopirkt, ne stundām jādomā kas tāds, kas viņas mākslinieciskajai vai romantiskajai sirdij liks straujāk pukstēt. Tēmas autore ir atklāta savās emocijās, ja viņa smej, tad skaļi, ja viņa pārdzīvo, tad tā, ka asaras straumēm. Tādas sievietes ir vajadzīgas un viegli atrod vīriešus, taču es tādas īsti nesaprotu.