TIEVĒTĀJAS II

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Turpinam tievēt. Jauna disksuija, iespējams dos jaunu sparu tievēt. Kādai :D
Nākam, dalamies, tievējam.
02.07.2013 11:13 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
_paris Tu te saac visas demotiveet :D :D :D

Es gaidu,kad sagribesies est pec sava workout...pa velti bushu taisijusi salatus...rit nebus edami....
05.11.2013 22:27 |

Reitings 46
Reģ: 05.11.2013
kā Jūs sekojat tik garai tēmai?
05.11.2013 22:27 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Buuuuu, kapec demotivet? Tieshi motiveju, nedariet ta kaa es. Lai gan, esmu laimiga, es nez', bikses valjigas, smejos, ka pec nachosiem vairs nebus. Buuuu, zini kaa, kadreiz gribas socializeties ar draugiem un visu tam piederosho-nashkjiem, kokchikiem, citadi jau nav prieka par skaisto augumu, ja esi viens visu laiku un gym/darbs/majas.:)
05.11.2013 22:29 |

Reitings 10816
_paris saprotu saprotu :D tikko taa normaali iebljavi manaa dveselee ar to pedejo fraazi :D :D :D
05.11.2013 22:33 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Nu tievētājas - šīs diskusijas iespaidā šodien laikoju Zara's slavenās džinsenes. :D:D:D Tāda nodoma gan nebija, bet, ejot garām veikalam, ienāca prātā ieiet un uzlaikot kāds izmērs man tur ir. Pārsteigumu nekādu - tāds pats kā visur citur, bet tomēr smieklīgi pie kādām darbībām sekošana šādai diskusijai var novest. :D
05.11.2013 22:36 |

Reitings 13796
Buuuuu, nu man te pardomu briidis jau kadu laiku ir, par to, ka esmu mentala un vajag izrauties no ta visa, citadi ta dzive sanak drusku atrauta no draugiem, zini kaa, ta censhos kadreiz, ka biezhi no daudz kaa atsakos un tikai attopos, ka vai tam ir jega. Principa jeega ir, bet nu kaut kadu viduspunktu vajag, megjinu rast to. Shodiena bija baigais protests no mana organisma pret samazinato oh devu, man skiet.:D
05.11.2013 22:38 |

Reitings 10816
_paris piekritu piekritu :) tapec jau savaa zinjaa prieks,ka esmu iestregusi sheit,jo man parsvaraa taadas ekstras nav un neviens nemaisa tievet...bet,saprotu,ka man iet ciet,ka palieku par vientulju mezha divaini.... tapec,zinu,ka LV nraushos no kjedes un palikshu atkal resna :D :D :D :D
05.11.2013 22:43 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Šodien burvīgi 16km + 2km iesildījos līdz startam.
Diemžēl man īpaši tuvu draugu nav, tādēļ varu nodoties tam kas patīk uz pilnu banku, bet labākais tajā, ka atšķirībā no fitnesa vai mājās pašdarbībā, ar savu aizraušanos es iegūstu paziņas, un varbūt pat jaunus draugus.
05.11.2013 22:50 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
kas taas par slavenajaam Zaras bikseem?
05.11.2013 23:51 |

Reitings 13796
Gurri, man fitness sporta klubē nekad nav tarucējis iegūt jaunas paziņas, gluži otrādi, tās ir kā otrās mājas, visi runājas, aizrauj vēl pēc tam mājās, jo man nav mašīnas un tā, tas ir tiešām forši, tur tev taisnība - ja ar savu sportošanu vēl iegūsti jaunus cilvēkus :)

Lau nu kā, šī ir jauna, lieliska diena, kura iesākās ar olām, riekstiem, 10g šokolādes un tējas. Bet būs jāgatavo vēl tas deserts, jo nu tik ideāls un kcal tikai tik cik PS - tas ir sapnis, ne dzīve :D Vakar es vienkārši uzlādējos ar OH(un taukiem :D )
06.11.2013 08:58 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Lasīju _paris ierakstus par draugiem un aktīvi māju ar galvu. Arī man bieži ir tādas dilemmas situācijas, kad tievēšanu un sabiedrisko dzīvi īsti labi savienot nevar.

Baigi jāmāk atrast zelta vidusceļs, jo es negribu būt ne speķa pīrāgs, bet ka tik starp draugiem, ne cēlā vienatnē sēdoša, notrenēta balerīna, jo visu laiku atteicu piedāvājumiem pavadīt kopā laiku.

Bet tā, bez filozofijām - dzeru ūdeni, sports šonedēļ izkrīt, par to mazliet sāp sirds, bet +/- turu sevi grožos. Nu jā, ja neskaita svētdienu un pirmdienu.

sophie, baigi labie tie Tevis ieliktie apgalvojumi, bišk uzdeva pa pauri! :)
06.11.2013 09:07 |

Reitings 3995
Reģ: 11.07.2009
Labrīt!

Man šodien tāds gaužām skumjš garastāvoklis, bet ko nu gaudīšos. Gan jau izsāpēšu, pārdzīvošu.

Vakar izpildīju workoutu, paliek tā ļoti viegli, muskuļi arī nesāp vairs it nemaz. Pēc workouta apēdu 2 sniega bumbas.

Brokastīs bija 2 rudzu maizītes.
Pusdienām man ir 2 cieti vārītas olas...diezgan bomzīgas pusdienas, bet eh, man šodien viss vienalga un vsp priecājos, ka kko līdzi vsp bija spēks paķert, ņemot vērā manu noskaņojumu.

Tagad mana tradīcija - esmu darbā - kafija un 2 jogurta belvitas.
06.11.2013 09:12 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Divi Paši efektīvākie tievēšanas vingrojumi – pietupieni un vilkme.

oo jā, pēc pietupieniem un vilkmes man vienmēr nākošajā dienā sāp muskuļi. Un efekts arī acīmredzams. Nezinu īsti vai tā ir mana tievēšanas atslēga, bet apakšgals skaistas formas iegūst :)

Par baseinu kā neefektīvāko tievēšanas veidu, gan īsti nesapratu. Kāpēc tā? (t)
06.11.2013 09:18 |

Reitings 3995
aloe, tie sākumā minētie man šķiet, ka bija mīti...arī tas par vilkmi un baseinu, kā neefektīvāko.
06.11.2013 09:25 |

10 gadi
Reitings 831
Reģ: 02.10.2010
vakar es nebiju plānojusi iet ārā no mājas, bet atbrauca draugs pierunāja kopīgi braukt uz veikalu, lai nopirktu šo to vajadzīgu. un, ieejot veikalā viņš saka- ai, ejam uz can can picu! Nu kāpēc vienmēr, kad esmu nolēmusi sākt jaunu, skaistu dzīvi uzrodas kāds ar vilinošu picas smaržu vai arī draudzene ar putukrējuma ruleti rokās, kā pagājušajā reizē, kad norāvos?!
tad nu šodien bez picām un ruletēm...
06.11.2013 09:32 |

Reitings 3995
ar varu jau neviens uz to picu tevi nevilka....varēji mierīgi atteikt.
06.11.2013 09:38 |

Reitings 13796
skarlet, godīgi? Man šķiet, ka nav veiksme teikt - nu tagad tiešām bez našķiem, bez tā un šā.. jo agri vai vēlu mēs katra taču apēdam to, kas it kā neierakstījās izsapņotajā dzīvesstilā, bet tāpēc jau neapstājamies, man šķiet, ka striktas līnijas pakļauj riskam, jo tad,kad tu apēdīsi nākamo picu - teiksim pēc mēneša, ieslīgsi tajā, oi..nu re, atkal man nesanāk, jāmet pie malas.. Tas ir liels mērķis - Jauna, Skaista Dzīve, bet arī ceļā uz to gadīsies paklupt ne vienu vien reizi. Neķer krenķi par to vakardienu, jo tur jau ir tā starpība, tu neievēro vienu muļķīgi diētu, tu maini visu dzīvesveidu un tas jau nav viegli.

Ak.. cik es reizes neesmu sevi pievīlusi, bet neko, raušos tikai augšā no tiem našķu dubļiem, nākamajā dienā remdēju sirdsazpiņu ar olbaltumvielām un aidā, tālāk uz mērķi. Viss ir forši, tev viss sanāks. ;)
06.11.2013 09:48 |

10 gadi
Reitings 831
Reģ: 02.10.2010
Elīna, es taču saprotu, ka draudzene arī ar karoti ruleti man mutē nebāza. Un ruletes pārpalikumu es varēju arī miskastē iemest, nevis apēst. :D
šo es vienkārši teicu tādēļ, ka kamēr es ēdu visu, ko gribās, neviens man nepiedāvā iet uz kafenīcu vai nenāk ciemos ar saldumiem, pati visu to slikto pārnesu no veikala mājās, bet tiklīdz, kā izlemju- viss, pietiek, mani gandrīz vai speciāli pavedina uz noraušanos.
To, ka ēšana ir tikai un vienīgi mana vaina, es atzīstu.

Un, cik sapratu, tad neviens no tiem apgalvojumiem nebija mīts- visi taisnība!
06.11.2013 09:49 |

Reitings 13796
Par apgalvojumiem, es arī saprotu,ka tie visi ir fakti - kas apgāž mītus.
06.11.2013 09:52 |

Reitings 1571
Es arī sapratu, ka visi ir fakti, kas apgāž mītus. Pie tā par baseinu kā neefektīvāko arī saraucu pieri, bet varbūt peldēšanā ir grūti noturēt to pulsu tauku dedzināšanas robežās? Es nezinu, tikai pieņemu.

Pie _paris vakardienas kino piedzīvojumiem un skarlet_ nedienām ar picu varu piebilst, ka šobrīd esmu pieņēmusi (ok, cenšos pieņemt), ka vienā dienā dzīvi mainīt nevar. Liekie kg neparādījās vienā dienā, un vienā dienā nav iespējams no tiem tikt vaļā. Turklāt kaut kur lasīju atziņu, ka vajag ievērot tādu "diētu", dzīvesveidu, pie kura tu varēsi pieturēties visu mūžu. Es ZINU, ka nespēšu visu mūžu atturēties no našķiem, no vīna utt. Tad kāpēc pārmest sev to, ka esmu nosvinējusi ar draugiem brīvdienas, apēdot picu un iedzerot vīnu. Tajā brīdī es svinēju dzīvi un, jā, man tas sagādāja prieku. Un tas nepārvelk svītru visiem maniem centieniem. Es lēnām ieviešu savā dzīvē jaunus paradumus, ceru, ka ilgtermiņā tie atmaksāsies, bet es nekad nebūšu fitnesa modele un tāds nav mans mērķis. Izteikta prese noteikti nepiepildīs manu dzīvi un pēkšņi nepadarīs mani laimīgu. Jā, tas ir plusiņš, bet tas noteikti nav iemesls dzīvot stresā un pašpārmetumos. Turklāt, es vakar izlasīju, ka stresa ietekmē rodas celulīts :D
Bet es pieņemu, ka visa šī mana skaistā filozofija nedarbojas tad, ja tas svars ir krietni liels un kad rezultātus vajag un gribas sasniegt pēc iespējas ātrāk.
Un jā, es ļoti labi atceros, kā ne tik sen es pati tepat situ galvu pret sienu un sūdzējos, ka nekas nesanāk un nekam nav jēgas :D Laikam bija tāds Mēness stāvoklis. :D
06.11.2013 10:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits