MEITENES!!!! ;(
Man vajag jūsu palīdzību, mudinājumus utt. visu pārējo, kas mani vedīs uz pareizā ceļa! Tā vairs nevar dzīvot!
Līdz manai dzimšanas dienai ir atlicis mazāk kā mēnesis - muļķīgi teikt, bet es biju apņēmusies ēst veselīgi, dzert daudz ūdens utt. BET es visu laiku noraujos!!! :@ Mana motivācija visu laiku kaut kur zūd! Man pilnīgi gribas raudāt. Es gribēju labi izskatīties savos svētkos, bet ko es daru? ēdu šokolādes končas! :@
Es vēlējos izkratīt sirdi.
Ar ko lai es sāku? Uzlikt telefonā kādas supermodeles punča bildi un ik reiz, kad gribu ko nelabu bāzt mutē skatīties telefonā?
Es nezinu, es pati sev liekos pretīga. Es beidzot gribu apņemties no šodienas to visu mainīt, lai vismaz kaut kas ir mainījies oktobrī. Un tad tiekties un sasniegt mērķus.
Iesakiet kādas ēdienkartes, ar ko sākt, veselīgu. Jo es laikam neizprotu -veslīgs - skaidrojumu. Iesakiet, ko ēdiet Brokastīs, Pusdienās un Vakariņās... man vajag kaut kur smelties iedvesmu tam, ka vēlos izskatīties skaista, tāpēc iedvesmu meklēju šeit!! Pie Jums! Es zinu, ka te ir meitenes, kuras jau ir mainījušas dzīvi, tagad man tas ir jādara! Es cenšos ierobežot sevi ar diētām, bet es zinu,ka tas nav labi! Tas viss nāks atpakaļ ar uzviju. Esmu visā informācijā apmaldījusies un vairs nesaprotu pilnīgi neko! :(