Vakar laikam pamatīgi iekustināju kāju muskuļus- šorīt ejot uz darbu, bija sajūta, ka kājas trīc, knapi uzkāpu 5.stāvā :D Forši, pēc Jillianas gan man tā nebija, Zuzannas workouti man patīk labāk.
Vakar ēšana bija diezgan pa smuko, vienīgi sanāca ļooooti vēlas vakariņas, praktiski stundu pirms gulētiešanas. Bet pēc vingrošanas ļoti gribējās ēst, ar biezpienu nebūtu līdzēts. Jāplāno labāk dienas režīms, šobrīd viss liekas tāds apgrābstīts un nekādas kārtības.
Šorīt bija grieķu jogurts ar banānu, zaļā tēja. Pusdienām līdzi vārīta vistas fileja, salāti no salātlapām, tomātiem, burkāniem, Rudzu rikas šķēle un ābols. Plānā bija no rīta izvārīt rīsus, bet nepaspēju.
Par vakariņām vēl nezinu.
Klau, kādus sveramos brūnos rīsus jūs pērkat? Es parasti pirku tos safasētos Valdo rīsus, bet vajag sveramos. Paskatījos veikalā- sveramie ir krietni dārgāki. Tā var būt, vai es kaut kādus nepareizus rīsus skatījos? :D
surli_murli, 500 g ARĪ ir kritums. Atceries, cik vīlusies biji, kad vispār nebija necik krities? Tagad tas tomēr ir nevis TIKAI 500 g, bet VESELS puskilograms! :)