Tieši tā, jo vairāk viņu komandēsi, jo vairāk viņš iespītēsies. Palaid viņu mazliet vaļīgākā pavadā un paskaties ko viņš darīs. Tu reāli viņam parādi savu necieņu un neuzticību pret viņu. Es pati biju greizsirdīga uz dažām viņa draudzenēm, tikai pēc laika pamanīju cik ļoti dēļ tā esmu sabojājusi mūsu attiecības. Un līdz šim ne reizi viņš nav aizgājis pa kreisi lai gan izdevība ir jebkurā brīdī, kopā mēs nedzīvojam, dzīvojam katrs savā pilsētā, satiekamies pāris reizes mēnesī bet uz vairākām dienām. Nu, tagad es kaut kā esmu palikusi mierīgāka, jo esmu atradusi nodarbes sev. Dodos skriet, eju uz solāriju, vingroju, satiekos ar draudzenēm, lasu literatūru kura būs nepieciešama manā koledžā kurā nesen iesniedzu dokumentus, līdz ar to man nav laika domāt par tām kuras apgrozās viņa klātbūtnē, nepievēršu viņām uzmanību, lai jau spīdina savas actiņas. Es esmu iemācijusies uzticēties savam vīrietim, pēc tik daudziem pārmetumiem no manas puses un strīdiem starp mums.
Es iesaku tev dziļi ieelpot, pasmaidīt, iestāstīt sev, ka tu esi DAUDZ labāka par to dūdiņu, ka tu UZTICIES savam mīļotajam. Parādi to viņam, pavadiet romantiskus vakarus, kaut vai noskatoties viens otra apskāvienos kādu filmu, kura varbūt tev nemaz nepatīk, bet tavam puisim tā ir viena no mīļākajām...Parādi sevi viņam no labās puses nevis to savu pusi kuru rādi vinam tagad - tā ietiepīgā, stūrgalvīgā, greizsirdīgā.
Pavadiet jauki brīvdienas. Sataisi viņam to kafiju no rītiem, sataisi viņam līdzi pusdienas un kaut kur starp tām ievieto zīmīti - ES TEVI ĻOTI MĪLU, Veiksmīgu dieniņu! :)
Ar tādiem maziem sīkumiņiem tu pamainīsi gan viņu, gan sevi, un redzēsi, ar laiku varbūt viņš pats pārstās viņu vadāt, bet varbūt ja turpinās tā pat, tu nemaz tam nepievērsīsi uzmanību, jo redzēsi, ka jūs abi jūtat to, ka jūsu attiecības ir lieliskas un dēļ tādas vienas dūdeles NAV vērts bojāt to, kas ir starp jums.