Vadā uz darbu

Reitings 63
Reģ: 11.05.2013
Kāda būtu jūsu attieksme šajā situācijā?
Jūsu puisis katru dienu ar auto ved uz darbu un no darba savu kolēģi, kas dzīvo netālu no jums. Viņa izskaidrojums, ka viņiem taču ir pa ceļam. Turpretī jūs uz darbu viņš nevestu, jo jums galīgi nav pa ceļam. Tā nu jūs būtu spiesta katru dienu kratīties sabiedriskajā transportā, kamēr sveša dūdiņa tiek komfortabli izvadāta.
Godīgi sakot, es vāros no dusmām :)
Bet kā citas justos? Varbūt pārspīlēju?
02.07.2013 09:12 |

Reitings 99
Reģ: 29.06.2013
Nesaprotu, kur problēma. Ja kolēģei ir pa ceļam, kāpēc neaizvest? Un tāda sīkumainība un kapeikp...ana, prasīt naudu par aizvešanu, ja brauc arī pats, ne speciāli kolēģes dēļ, un no tā, cik cilvēku mašīnā, benzīna patēriņš faktiski nemainās ... Loģiski, ka vīrietis vedīs pa velti.
Bet histērijas taisīt... Nu, nevedīs, bet tāpat satiksies darbā, ja abi gribēs, varēs veidot dienesta romānu bez visas vadāšanas. Darbā blakus nenostāvēsi.
Teikšu skarbi - autore visu sabojāja un atstāja par sevi vīrietim un tai kolēģei... nu, kā lai to maigāk pasaka... neloģiska, histēriska cilvēka iespaidu. Vēl kāds gadījums, un vīrietis aizmuks pavisam.
03.07.2013 13:14 |

Reitings 293
Reģ: 19.02.2013
Tieši tā, jo vairāk viņu komandēsi, jo vairāk viņš iespītēsies. Palaid viņu mazliet vaļīgākā pavadā un paskaties ko viņš darīs. Tu reāli viņam parādi savu necieņu un neuzticību pret viņu. Es pati biju greizsirdīga uz dažām viņa draudzenēm, tikai pēc laika pamanīju cik ļoti dēļ tā esmu sabojājusi mūsu attiecības. Un līdz šim ne reizi viņš nav aizgājis pa kreisi lai gan izdevība ir jebkurā brīdī, kopā mēs nedzīvojam, dzīvojam katrs savā pilsētā, satiekamies pāris reizes mēnesī bet uz vairākām dienām. Nu, tagad es kaut kā esmu palikusi mierīgāka, jo esmu atradusi nodarbes sev. Dodos skriet, eju uz solāriju, vingroju, satiekos ar draudzenēm, lasu literatūru kura būs nepieciešama manā koledžā kurā nesen iesniedzu dokumentus, līdz ar to man nav laika domāt par tām kuras apgrozās viņa klātbūtnē, nepievēršu viņām uzmanību, lai jau spīdina savas actiņas. Es esmu iemācijusies uzticēties savam vīrietim, pēc tik daudziem pārmetumiem no manas puses un strīdiem starp mums.
Es iesaku tev dziļi ieelpot, pasmaidīt, iestāstīt sev, ka tu esi DAUDZ labāka par to dūdiņu, ka tu UZTICIES savam mīļotajam. Parādi to viņam, pavadiet romantiskus vakarus, kaut vai noskatoties viens otra apskāvienos kādu filmu, kura varbūt tev nemaz nepatīk, bet tavam puisim tā ir viena no mīļākajām...Parādi sevi viņam no labās puses nevis to savu pusi kuru rādi vinam tagad - tā ietiepīgā, stūrgalvīgā, greizsirdīgā.
Pavadiet jauki brīvdienas. Sataisi viņam to kafiju no rītiem, sataisi viņam līdzi pusdienas un kaut kur starp tām ievieto zīmīti - ES TEVI ĻOTI MĪLU, Veiksmīgu dieniņu! :)
Ar tādiem maziem sīkumiņiem tu pamainīsi gan viņu, gan sevi, un redzēsi, ar laiku varbūt viņš pats pārstās viņu vadāt, bet varbūt ja turpinās tā pat, tu nemaz tam nepievērsīsi uzmanību, jo redzēsi, ka jūs abi jūtat to, ka jūsu attiecības ir lieliskas un dēļ tādas vienas dūdeles NAV vērts bojāt to, kas ir starp jums.
03.07.2013 18:10 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Autore ar savaam sceenaam tikai bojaa savas attieciibas. Pareizi viirietis dara, ka nepiekaapjaas. Kaapeec lai bojaatu reputaaciju darbaa deelj taa, ka vinja sievietei uznaaca kaarteejaa kapriize (jaa, taa ir kapriize pieprasiit, lai viirietis celjaas stipri agraak un dedzina benziinu, metot ntos liikumus pa pilseetu tikai taapeec, lai vinja mashiinaa neatrastos 10 minuutes vinja koleegje)? Ja peeksnji vinjsh atteiktos vadaat savu koleegji peec taa, ka vinja sieviete ir uztaisiijusi histeeriju, zvaniijusies koleegjei pa telefonu, vinjsh darbaa par sevi radiitu iespaidu kaa miikstmiesis zem tupueles un kas to zin, varbuut tas pat sabojaatu vinja karjeru dotajaa darbavietaa, jo kursh iecels par prieksnieku kaadu, kursh pat personiigajaas attieciibaas danco peec citu stabules?
03.07.2013 18:20 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Man ļoti patika Libra`s komentārs, nu pilnīgi varu piekrist viņas viedoklim par šo garo iztirzāto tēmu un nekas nav jāpiebilst :D
03.07.2013 18:23 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Atceros, ka šefs mani uzaicinaja uz savu dzimeni. Viņš vispār neko neteica, bija priecīgs, ka būs pašam brīvs vakars, varēs kādu bojeviku noskatīties, kas man nepatīk.

Piedod, bet pēc šī man liekas, ka īsti līdz galam viņam nav jūtu pret Tevi. Kaut kas man visā šajā situācijā tā liek domāt. Ne jau spītīgs viņš ir, bet gan vienaldzīgs.

Piekrītu, ka viņš ir nevis drošs par attiecībām, bet VIENALDZĪGS. Viņam nav jūtu. Vismaz ne mīlestības jūtu. Greizsirdība mērenās devās liecina par jūtām, jo tās ir bailes pazaudēt otru. Ja nav bail pazaudēt, tad nav greizsirdības. Un to visu apstiprina vēl fakts, ka viņam kolēģes labsajūta ir svarīgāka par tavējo. Kolēģē nenomirs no 25-30 minūšu pastaigas līdz darbam. Tas nav ne pienākums, ne nepieciešamība viņu vest. Tā ir vīrieša vēlme apčubināt kolēģi, tā vietā, lai rūpētos par savas draudzenes labsajūtu un sirdsmieru. Izvēloties vadāt kolēģi, viņš parāda savas prioritātes un ir normāli, ka tev nepatīk, ka tava vieta ir aiz kolēģes.

Bāšana zem tupeles, nepatika pret skandāliem, ierobežošana utt.- tas viss ir stulbas atrunas. Ja diviem cilvēkiem ir attiecības, tad ir tiesības pateikt otram, ka viņa rīcība sāpina, liek justies slikti. Un ja attiecībās ir abpusēja cieņa, otram ir jārespektē šīs sajūtas un jāmēģina novērst (un šajā gadījumā tas ir viegli izdarāms).

Un vispār- dzīve rāda, ka šāda kolēģes čubināšana vienmēr pāraug par kaut ko vairāk. Un būtu naivi domāt, ka tur ir tikai pieklājība, draudzīgums. Sievietēm ir intuīcija- ja tā saka, ka nav kaut kas kārtībā, tad arī nav. Jo ir citas, kuru vīrieši fotografē plikas meitenes, bet viņu draudzenes ar to ir mierā, jo viņu intuīcija saka, ka vīrietim var ticēt.

Tā kā attiecībām jebkurā gadījumā nav nākotnes, pareizi būtu šķirties un atrast kādu, kam ir pret tevi jūtas.
03.07.2013 18:30 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Piekrītu, ka viņš ir nevis drošs par attiecībām, bet VIENALDZĪGS. Viņam nav jūtu. Vismaz ne mīlestības jūtu. Greizsirdība mērenās devās liecina par jūtām, jo tās ir bailes pazaudēt otru. Ja nav bail pazaudēt, tad nav greizsirdības.

Nekur nav teikts! Atkariigs arii, kaads ir tas shefs. Ja ir vecs, negliits vai vienkaarshi ljoti diivains un autores viirietis juutaas vismaz latinju augstaakaa kategorijaa kaa shefs, tad uz ko buut greizsirdiigam? Es personiigi paziistu ljoti daudz sievieshu, kuras pat vareetu pavadiit nakti vienaa teltii ar manu viiru, bet man no taa nebuutu ne silts ne auksts, jo zinu ka vinjam nebuutu nekaada reakcija uz vinjaam pat esot zem graadiem.
Un vispār- dzīve rāda, ka šāda kolēģes čubināšana vienmēr pāraug par kaut ko vairāk.

Agraakajaa darbavietaa viens otru visu laiku chubinaajaam, bet kaut kaa romaani no taa neradaas. Bijaam vienkaarshi izpaliidziigs, draudziigs un saliedeets kolektiivs.
03.07.2013 18:42 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Ir piemēram viens darbs, ko es viņam lūdzu izdarīt jau pusgadu. Esmu gan mierīgi runājusi, gan bļāvusi un pavēlējusi. Viņš vienkārši to nedara un nedarīs, kamēr es to viņam likšu. Darīs tikai tad, ka viņš pats to gribēs. ha haa nu tāds man čomiņš pagadījies

ko tu daritu, ja tev piedavatu naudu(lielu) par to, lai panac to, kasev tikamu darbinu vins izdara(bez atklasanas, ka par to sanemsi naudas balvu)???? vai tik galva nesaktu stradat...problema tada, ka nemaki panakt savu gudri. mans ari ir tads neatkarigais tipa, sieviete nepaveles, nenoteiks, es esmu majas boss utt. bet ka neka viss notiek ta ka es to gribu, jo vins pie tas manas domas un idejas ir nonacis "pats". piemeram, vajag lampu pielikt. es saku, ludzu pieliksi to lampu. es neesmu tik gara ka tu, nevaru.
a) vins saka, ka pieliks. bet neliek. tad ta lampa tur stav uz galda kadu nedelu, es neko nesaku. un brivdiena vina tiek pielikta. reizem cilvekam nevajag uzbasties virsu, pats visu izdaris.
b) nem un pieliek. paslaveju.

gadijumi, kad saki;izdari to, cilveks jutas ka skola, kur skolotaja vai mate liek stradat, tas sava zina raisa nepatiku un velmi pretoties.
03.07.2013 22:24 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
un par kolegi labak nem un aizmirsti. parak daudz un ilgi te cepies, esi histerijas taisijusi. ko nu vairs.
03.07.2013 22:24 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Un vispār te nav jēgas neko prasīt, speciāli veidot diskusiju, smadzenes vēl vairāk saies sviestā. :D
03.07.2013 23:07 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Es nezinu, ko darītu situācijā, kad vīrietis atteiktos ņemt vērā manas domas un turpinātu vizināt kolēģi. Varbūt pajautātu, vai man atrast kādu citu vīrieti, kurš parūpēsies par manu labsajūtu, kamēr viņš ir aizņemts ar rūpēm par kolēģi.

+++
04.07.2013 14:44 |

Reitings 680
Reģ: 01.04.2012
Esmu bijusi tādas dūdiņas vietā.. viņš pat slēpa to no savas draudzenes, jo viņa vārījās dusmās! Es biju priecīga + darbā varēju ierasties laicīgāk!
Kokam divi gali!
Ja tas būtu puisis, kuru viņš vestu, tu dusmās nevārītos droši vien!!!

Bet es arī negribētu piedzīvot šādu situāciju... meitenēm nevar uzticēties..
04.07.2013 14:52 |

Reitings 434
Reģ: 02.07.2012
kā beidzās ,šis viss ? Gan jau autore ,savam kaut ko teica..Es vismaz neklusētu ,ja redzētu ko tādu ,,,,Labi ka viram nav jastrādā kolektivā ar sievietēm ,strādā viens pats.
04.07.2013 20:00 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Esmu bijusi tādas dūdiņas vietā..

Man viirs vakar pastaastiija, ka 2 labaakie draugi sev saadi sievas dabuujusi, par ko es nemaz nezinaaju. Saaka vadaat koleeges uz darbu un tagad ir preceejusies ar beerninjiem. OK, nekur nav teikts, ka tieshi taa viss beidzas, bet re kaa tomeer attieciibas var izveidoties. Turklaat vinjiem abiem tajaa laikaa bija katram sava draudzene, kuru tieshi taapat kaa autori, vinji neveda uz darbu. :)
04.07.2013 20:24 |

Reitings 434
Reģ: 02.07.2012
Aija ----un tad vel brinamies kur paud draugi mūsu ,vadā ,vadā un iet pie vedamajām.
04.07.2013 20:54 |

Reitings 293
Nu, tad lai iet arī pie tām mašīnu dūdiņām. Atradīsim kārtīgu vīrieti kuram tādas ''dūdiņas'' pie vienas vietas.
A ko tie var zināt? Mby tās dūdiņas ar kurām viņi tā viņas vadājot, izveidojušās ģimenes, pašas šiem aiz muguras turpina ļaut kolēģiem sevi uz darbu vadāt ;)
04.07.2013 22:24 |

Reitings 63
Kā beidzās, nu nekā nebeidzās. Es jau te teicu, ka viņš paliek pie sava, ja gribēs, tad vedīs, un lai es te nepsihoju
04.07.2013 22:32 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Un ved arī?
04.07.2013 22:42 |

Reitings 63
Ja godīgi, es nezinu, vai ir vedis šīs dienas, kopš tās reizes. Es domāju, ja gribēs, tad vedīs viņu, bet man speciāli nebazūnēs, redz, kā es vedu viņu. Centīsies izvairīties, lai es šo jautājumu vairs necilāju
04.07.2013 22:47 |

Reitings 293
Tavs vīrietis ir nožēlojams. Un arī nesaprotu tevi, sen pēc šāda gājiena būsu sakrāmējusi mantiņas un aizgajusi. Vismaz uz laiku padzīvotu pie kādas draudzenes vai vecākiem un ja nekas nemainītos tad lai vadā vien talāk savu dārgo kolēģīti.
04.07.2013 23:58 |

Reitings 76
Reģ: 31.03.2013
Lea - un ko panāktu šadā rezultātā? Bērnišķīga attieksme.
05.07.2013 00:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits