Sveikas, dāmas!
Pa retam, laiku kavējot, palasu šo forumu un interesantākās diskusijas kaut vai lai tikai izprastu nedaudz vairāk sieviešu domu gājienus un loģiku.
Bet šodien šī diskusija man lika pat aizsvilties kā vīrietim, kurš nekādīgi nesaprot šīs autores un citu sieviešu viedokli, kas saistīts ar autores viedokļa atbalstīšanu un šī vīrieša nopelšanu. Tāpēc nolēmu piereģistrēties, lai tikai paustu savu vīrieša subjektīvo viedokli par šo situāciju un to kā es to izprotu. Nav man mērķa nevienu mācīt vai aizvainot.
Nevajag no mušas uzpūst ziloni!
Man kā kaut vai nedaudz sakarīgi domājošam vīrietim pavisam noteikti nav skaidra autores cepšanās. Nekas traģisks jau nav noticis. Vīrietis jau nekrāpj Tevi, viņš tikai, braucot uz darbu, līdzi paķer, kolēģi (dzimumam šeit nav nozīmes). Vai viņam grūti? Vai viņam gabals no tā nokritīs? Vai viņam naudu vajag? - atbilde uz visiem jautājumiem ir NĒ!
Cita lieta, protams, ir tas, ja tā kolēģe sistemētiski tiktu vesta priekšā, bet Jūs, cienītā Gunita, tiktu sēdināta aizmugurē. Tomēr, ja tas notcis tikai vienu reizi, tad nav iemesla taisīt traci mājās, pastāsti tikai kā Tu jūties, un kāpēc Tev tas nepatika. Jo godīgi, sakot es arī laikam nemaz, neizlasot šo diskusiju par ko tādu nemaz neaizdomātos, jo man tas liekas tikai pašsaprotami, ka viņa iekāpa pirmā, bet savu draudzeni savācu pēc tam un tāpatās nogādāju laimīgi mājās. Toties, ja man būtu tāds uzstādījums no draudzenes, tad es nākamajā reizē noteikti piedomātu un lūgtu kolēģi vai kādu citu draugu pārsēsties uz aizmuguri. Tas būtu tikai normāli pēc tā, ja mums būtu bijusi tāda saruna.
Ja galīgi neapmierina tas, ko es iepriekš uzrakstīju, iesaku nolikt pašai tiesības, nopirkt mašīnu un kā kungam/kundzei pienākas pārvietoties ar mašīnu. Vismaz varētu vīrietim lūgt, lai māca Tev braukt, un abiem būtu kopīga nodarbe. Vai vismaz spēt saskatīt citas pozitīvās lietas, kur vīrietis attiecas pret Jums kā īpaši, nevis tikai meklēt problemas, kur to nemaz nav. Veiksmi!