Nu, cik tā klausīts apkārt, tad, jo tuvāk uz dienvidiem, jo vairāk to ballīšu un mazāk mācību. Bet es nespēju iedomāties, ka kādā ziemeļvalstī vai Dānijā, Vācijā, piemēram, pēc semestra augstskolā varētu palikt robs mācībās. Es nezinu, ko zaudēju/nezaudēju no tā konkrētā semestra LU, kas bija citiem maniem kursabiedriem, bet sev es ieguvu ļoti, ļoti daudz. Valodas zināšanas uzlabojās ģeometriskā progresijā, attiecīgo programmu ārvalstu augstskolā veido mazliet savādāk kā LU, tāpēc varēju salīdzināt un man tagad nav tik šaurs priekšstats par to, kas ir tā nozare, kurā man ir bakalaurs. Tāpat daļa kursu, kas bija angļu valodā, bija kopīgi ar universitātes maģistrantūrā studējošajiem, tā ka nekādas atlaides.
vnk studenti tusē apkārt, tāds iespaids rodas, un tas viss par eiropas iedz. nodokļu naudu.
Tusē - nu un? Tāpat eksāmeni ir jānokārto, ja nē tad stipendija jāatgriež. Kaut ko dabūt var tikai tad, ja prasa. Ja sēž un bail paprasīt vai liekas - nu, kā es tā tērēšu Eiropas budžetu-, tad mierīgā garā var pabeigt uni arī tepat LV un nevienam no tā gabals nenokritīs.