Man arī jūlijā uz kāzām. Es noteikti vilkšu zeķubikses, jo, pirmkārt, tā jūtos svinīgāk un, otrkārt, man būs slēgtas kurpes.
Ja būtu vaļējas kurpes, tad, protams, nevilktu zeķubikses!
Selene, tas nav šausmīgi. Es vnk nejūtos ērti slēgtās kurpēs ar pliku kāju - berž un grauž.. Ja justos komfortabli, tad vilktu arī uz basas pēdas. Manuprāt, plika kāja slēgtā kurpē nav šausmīgi, bet zeķes vaļējos apavos gan ir briesmīgs skats!
Garās zeķes- vismaz pakaļa karstumā nesautējas:D
Bet vispār kurpju izvēle ir noteicošā- ja slēgtās, tad jāvelk z/b. Ja vaļējās vai ar vaļā purniņu, tad var iztikt bez.
Man šoreiz ar šo pirkumu paveicies-kājās tādas zeķubikses, kuras izskatās tā, itkā nebūtu, bet ļoti labi padara kājas skaistākas. Karsti arī nav. Esmu apmierināta. Ja birojā ierastos bez zeķubiksēm, justos neērti. Kaut kā man neliekas pieņemami manā situācijā, īpaši zinot, ka nevalkāju ļoti garas kleitas:)
Manuprāt, plika kāja slēgtā kurpē nav šausmīgi, bet zeķes vaļējos apavos gan ir briesmīgs skats!
Uz kāzām es vilktu tikai slēgtus apavus + zeķubikses, jo mana āda nav ne tuvu ideāla. Bet, ja āda un kājas ir skaistas, tad var arī nevilkt. Ja grib ievērot etiķeti - tad tikai slēgti apavi + zeķbikses.
Pēc divām ned.dodos uz svešu cilvēku kāzām - tur es noteikti vilkšu zeķubikses, bet pēc mēneša uz brāļa kāzām, kur nevilkšu zeķubikses :D pieskaņojos kleitām un kurpēm.