Kā lai..

Reitings 680
Reģ: 01.04.2012
..atgūst savu libido?
Vai tāpēc, ka man negribas, esmu vainīga es vai viņš? Kā man viņam to pateikt, neazvainojot viņu?
Kad pasaku, kā jūtos, tad viņš apvainojas..
Mēs jau esam kopā 6 gadus..bet liekas, ka viņš mani nemaz nepazīst, kā likt man justies vislabāk.. :(
Saprotu, arī esmu vainīga.. Piemēram, blow job man nepatīk darīt.. Kādreiz salīdzinoši bieži viņam to sniedzu, tagad ļoti reti. Negribu sniegt viņam tādu baudu, kuru man viņš nesniedz. :( Nepārprotiet, viņš man ir to darījis, bet ne tā, lai man tur viss tāaaaa patiktu.
Tikko sastrīdējāmies par šo visu.. Aizgāja no mājas un pateica, ka priecāsies, ja notrieks smagais, jo esmu viņa pašapziņu sagrāvusi. Pateicu, kā jūtos. Tagad vainīga esmu es.
Cik reizes neesam runājuši par to, ka no mājas prom neiet, kamēr nav izlīgts.. pilnīgs ignore. Man tiešām sāp, ka tā var vnk aiziet, visu dienu nostrādāt, atnākt mājās un tad atvainoties. es visu dienu pārdzīvoju... Pēc tādiem strīdiem ir sajūta, ka nekas pāri nepaliek, lai gan es viņu mīlu.
Aizrakstīju viņam sms: ..un man likās ka mums ir īsta mīlestība..
Uz ko viņš atbildēja: man arī likās..

Pirms tam gultā runājām un viņš teca, ka varbūt neesam viens otram piemēroti un jāšķirās..
Un to man viņš pasaka tikai tagad??? Pēc 6 gadiem, kad jau plānojam kāzas!! Vai es pēc muļķes izskatos, kuru var čakarēt?
Ko man darīt? Kravāt mantas?
Un tas viss tikai libido dēļ.. būtu bijis sekss no rīta, nekas tāds nebūtu noticis. Pati apzinos, ka esmu milzīgas klūdas pieļāvusi, lai tikai viņš nepadomātu, ka man kāda vaina, vai neapvainotos - esmu ar seksu nodarbojusies arī tad, kad nepavisam negribu, bet izliekos, ka gribu, ka patīk. Un tagad saņemu rezultātu.
28.06.2013 08:48 |

Reitings 680
mēs salabām..
problēma ir tajā, ka pati neesmu ar sevi apmierināta... thats it..
28.06.2013 11:58 |

Reitings 1531
Reģ: 29.01.2009
Visus komentārus nelasīju, bet man riktīgi šķiet, ka jūs esat aizgājuši katrs savu ceļu.
Ne sekss te ir vainīgs.
Un tā nav tikai jūsu problēma, bet daudzu citu pāru, kuri sāk attiecības vidusskolā un kad ir pabeigta vidusskola, universitāte izrādās, ka jūs esat pavisam savādāki. Izaugāt, bet diemžēl ne kopā. Katrs pa savam un tad vot ir- viņš nav uzņēmīgs, viņam nav mērķi. Un nebūs jau arī, ja viņš negribēs, un tur nu neko nevar mainīt.
Man tā bija ar exu. Sagājām kopā kad es vēl videnē mācījos, viņš koledžā. Viņš koledžu pabeidza un neko citu kā mašīnas, darbs, draugi un grādīgais neredzēja. Es iestājos universitātē un augu, izglītojos. Man gribējās ceļot, iet uz teātri, kino, operu, lasīt grāmatas un tās pārspriest ar viņu. Bet nekā no tā nebija.
Mēs izaugām viens no otra un mums vairs nebija interesanti. Un tad sākās visi strīdi no manas puses un ntās šķiršanās.
Es arī esmu drāmas karaliene, bet tagad viņas vispār nelien laukā, jo es no otras pusītes saņemu tieši tādu pašu atdevi kāda ir no manis un nav iemeslu strīdēties.
Un 23 gadi nav mirstamais vecums. Varu apsolīt, ka arī tad, ja izšķirsieties, tu savu īsto atradīsi, kad būsi tam patiešām gatava ;)
28.06.2013 12:03 |

Reitings 278
Reģ: 28.06.2013
23. gadi
Tas ir vecums, kad pati gribi skriet un grābt, gribā tā un gribās šitā, gribās to un šito, bet pati nezini kā un ko!
Tas, protams, pāries, bet vai citi blakus to spēs izturēt .... Varbūt būs kaut kas jānožēlo, bet varbūt arī nē...
Tā salabšana būs īslaicīga un jau rītdien tev nepatiks kaut kas cits un atkal būs neapmierinātība un psihošana ;)
28.06.2013 12:04 |

Reitings 680
Līga rīt var būt nē, bet citu dienu iespējams ka jā.
Izauguši mēs esam, bet mēs vienmēr esam bijuši atšķirīgi..
Paldies par jūsu viedokļiem, kasman šorīt tiešām uzmundrināja.. :)
Tālāk.. tad jau redzēs kā ies mūsu ceļi.. ceru ka kopīgi bridīsim pa purvu :D
28.06.2013 12:11 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
ja mans vīrietis par mani rūpējas, dara visu, lai justos labi, lien no ādas ārā, kad vajadzīgs, tad labākas priekšspēles par to nav un nebūs! izstāsti vīrietim, kas tev pietrūkst.
28.06.2013 12:46 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
kapec dramatizet???

atnaks majas, tapat saligsiet. tagad tev tikai ir slikts garigais.
28.06.2013 13:15 |

Reitings 279
Reģ: 20.06.2013
zili_rudzi super labi pateica!!!! Tieši tā - priekšspēle sākas ne jau gultā, bet tālu aiz tās..... super!
Man vienkārši situācija līdzīga kā goldeņfish tādēļ saprotu un izjūtu problēmas nopietnību, un sexa problēmas ir tikai atspulgs pārējām problēmām, kas ir ārpus gultas.... Lai veicas, bet Tev - goldeņfish- nevajag censties būt labākai - Tu jau esi laba!!! Vienkārši vairāk domā par sevi - būsi vismaz pati laimīga un gan jau otrs arī tad!!!
28.06.2013 14:10 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Pazīstu sievieti kas savos 24 gados ,aina vīriešus kāz zekes..un tik šķiras no visiem draugiem ,pēc 3 mēnešu draudzības.....

Man ar vīru sexsā ir intresanti , vīrs man sagādā baudu ,es vinjam arī. Saku negribu vinjs saka darīs tā lai gribētu un tiešām super labi ir.....

kTaram ir savādāk...Jums raksturi ir dažādi ..vajag izrunāt visu ..Saki ka negribi šķirties ,ka gribi būtu kopā ar vinju par spīti problēmām....
28.06.2013 18:23 |

Reitings 1705
Man ar bijušo arī negribējās seksu. Likās, ka vainīgs sūdīgs libido, bet pēc šķiršanās, paanalizējot notikušo, sapratu, ka patiesībā manas jūtas pret viņu kā pret vīrieti bija jau nomirušas un seksā sajūtas bija tādas, it kā darītu kā kaut ko amorālu (kā ar brāli). Vēl viens faktors bija tāds, ka man viņš likās emocionāli auksts, man bija bez maz vai jālūdzas, lai izrāda mīlestību, līdz ar to seksā nebija tās tuvības.
Domāju, ka Tev vajag paanalizēt, kas tam visam stāv apakšā, tur noteikti ir kāds emocionālais aspekts.
28.06.2013 19:50 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Ja pasaka, - nav libido, tad juus to tik saapiigi uztverat?
28.06.2013 21:29 |

Reitings 2258
ja man uznāk periods, ka negribas seksu, pati pirmā to sevī piefiksēju un ātri ķeros pie lietas, jo man seksu negribas tad, kad esmu paŗāk uzēdusi riepu (parasti tie ir 2-3kg par daudz). pāris reizes izeju paskriet, 5 dienas uztaisu diētiskāku ēdienkarti, sadzeros nenormāli daudz ūdeni un zāļu tējas, vēders sāk ieplakt, sajūtos seksiga un metos vīrietim virsū. tātad - lai gribētos seksu, vispirmām kārtām man ir jābūt pašapziņai un ļoti jāmīl sevi. kamēr es sev nepatīku un sevi nemīlu, es nespēju mīlēt citu.
vispār visās dzīves jomās nepamierinātība, dusmas, nogurums, kašķīgums, sajūta, ka kolēģi ne tādi utt. viss sākas ar sevi un sevis mīlēšanu. tāpēc mums pasaule ir tik ļoti negatīva, ka katrs ar sevi nav apmierināts. laulībā vispār tas ir pats galvenais, lai būtu divi indivīdi, kas ļoti mīl sevi, tad otru mīlēt būs viegli.
29.06.2013 09:04 |

10 gadi
Reitings 1207
Es ar savu vīrieti kopā esmu 7 gadus un joprojām gribu ar viņu mīlēties
dažreiz ir tā,ka vairākas reizes dienā gribās.
Protams,nav arī katru dienu,bet nav arī tā,ka vispār nav.
29.06.2013 09:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits