Precizāk laikam būtu jājautā kā lai izceļās,kad esi parasta,simpatiska meitene,bet ne ar ko ipaši neizcelies.
man liekas, ka nevar taa iemaacities izcelties, ja jau pec dabas esi peleka pele. vai nu ir vai nav. Var jau, protams, ar apgerbu, kosmetiku, kaut ko jociigu izcelties, bet ja tas arii darbojas tikai islaicigi
Jāsāk vispirms pašai saprast ko tieši gribi uzlabot :) Un kad zini ,tad vislabākais youtube vai google var atrast :) Piemēram kā izcelt acis, ieraksti youtube "how to make eyes pop" vai ja piemēram kā atrast piemērotu matu griezumu savai sejas formai utt. To taču visu var viegli atrast, vajag tikai nelielas angļu valodas zināšanas, bet sliktākajā gadījumā arī latviski google var info atrast un galvenais doma - ko gribi uzlabot. :) Lai veicas ;)
Ja es jūtos labi tad izskatos burvīgi kaut būšu ģērbusies džinsu šortiņos, krekliņā un sandalītēs. Ja jūtos slikti tad nelīdzēs ne skaists apģērbs, ne perfekts grimms ne jauna frizūra. Tātad es vienmēr cenšos dzīvot tā lai pēc iespējas mazāk stresa, uztraukumu jo to izskatā var ļoti manīt.
Kļūt pārliecinātai par sevi un sākt sevi vairāk mīlēt!
Pilnībā piekrītu šim - ja nemīlēsi sevi un nebūsi par sevi pārliecināta, nejūtisies labi savā ādā, visi to tāpat redzēs - nebūs jēgas ne jaunai kleitai, ne kam citam, manuprāt.
Ko Tu tieši gribi panākt? Priekš kam tev vajadzīga tā izcelšanās un kļūšana pievilcīgākai?
Ja šis nav pamatmērķis, bet gan tikai veids, kas tavuprāt palīdzētu sasniegt mērķi, tad labāk uzreiz saki, kas tam apakšā, jo tad varēs dot konkrētākus ieteikumus.