Sveikas, ir bijušas tik daudz tēmas jau par bijušajiem un tagadējiem zēniem, un esmu laikam melojusi nezinu. Jo nedēļā vismzas dienu domāju par savu pirmo puisi.
Tagad man ir tuliņ 18, man ir draugs. (2 ar ko pārgulēju). Itkā attiecības mums vis ir jauki. Esam septembrī tuliņ, 2vus gadus jau kopā. Tikai - ir tādi kad viņš kad man skumji nemāk neko pateikt, tas kad viņš man ir sitis. Bet lieta tāda kad nemaz īsti nezinu vai mīlu viņu. Bet jūtas jau man ir. Es viņam biju pirmā,
tādtad pirmais. es viņam patiku jau no 5klases, viņš nekad nau varējis ar mani runāt. MAn viņš pat nepatika, bet kad devu iespēju man viņš sāka ļoti iepatikties, bet tas notika 8kl. bijām kopā 9.mēnešus. Varētu teikt kad esam 1mīlestība. šīs attiecības nebija un bija labas, jo pirmās parasti tādas it īpaši nopietnās, jo nezini ko vari dariit un ko ne. ahhh..
BEt man tagad tāds izmisums, jo sapni biju pametusi 2.pusi un sagāju ar 1.mo un kad ar viņu skūpstījoos vēderā jutu taureņus, ahh... bet e pat īsti nezinu ko vēlos. Vai būt kopā ar 1.mo un nezināt cik ilgi viss būs jo viņš mācās Rīga, neesmu viņu jau ilgi satikusi, viņš kā mans pirmais jau ir pārgulējis ar 5meitenēm. Ar 2. ejam vienā klasē, daudz kas kopīgs kas ar pirmo. visur esam kopā nekad nebutu gatavs nokrāpt,.... blala ... es nezinu neko.
Es vnk nezinu kā tikt skaidrībā.!