Lindas Leen kolekcija

Reitings 65
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!

Vēlējos painteresēties vai kāda ir iepriekš iegādājusies kaut ko no Linda Leen kolekcijas?
Interesē tieši par pastalām un krekliņiem ar latvju rakstiem - kāda kvalitāte? Ieraudzīju un tā gribas saposties Jāņiem kaut nedaudz latviski, šis šķiet ir ideāls veids kā aizstāt tautas tērpu. Ko domājat?
17.06.2013 16:48 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Pastalas gan briedmīgas. Atgādina krievu apavus, kurus kādreiz nēsāja laukos - лапти.

Stilizētas maikas un kleitas ar ornamentiem arī ne visai.

Kleitas no Chameleon kolekcijas interesantas + cenas adekvātas, bet maikas par 19 Ls un uz augšu es noteiktui nepirktu. Ir daudz variantu tiem tank topiem pa lētākām naudām (kokvilna)
17.06.2013 20:43 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Man patīk Linda Leen, patīk etnogrāfiskie elementi, bet viņas kolekcija ne visai. Tas ir, etnogrāfiskie krekliņi un kleitas ar taureņiem izskatās skaisti un es labprāt iegādātos, bet ne par tādu naudu. Saprotu visas izmaksas utt., bet ar savu finansiālu stāvokli es tomēr nepirktu tik pēc izskata vienkāršas lietas, kas neizraisa tādu WOOOW, par diezgan lielu summu. Turklāt tie etnogrāfiskie krekliņi un viņas Chamelon kolekcijas krekli atgādina tādus kreklus, kurus var izveidot kreklu apdrukas veikalos. Tas būtu diezgan lētais variants - jo atrast zīmējumu vai uztaisīt pašam nav sarežģīti, arī krekla veidu var izvēlēties pēc savas patikas. Savukārt tās kreklkleitas nesaprotu. Esmu manījusi, ka tagad tādas daudz kur ir arī garās, bet man liekas nepārāk glīta tā forma.
17.06.2013 20:50 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Pastalas gan ļoti patīk! Bet, manuprāt, pastalas nav ikdienas apģērbs, grūti iedomāties pa tādu nepārāk līdzeno ielu, kura brīžiem nemaz nav asfaltēta, iet ar tādām.
17.06.2013 20:51 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
es gribētu pastalas.. tikai tā, lai var pa ielu iet ikdienā, lasīju, ka tad esot jāpiešuj pastalām zolīte lai nenodilst pa asfaltu, tas papildus izmaksas.

bet smukas, sarkanas vai zilas, mmm..
17.06.2013 22:15 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Vai, ka man patik pastalas! :) :) :)
17.06.2013 22:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits