Man mīļi visi dzīvnieki, gandrīz par visām šķirnēm esmu sajūsmā, vairāk gan esmu suņu cilvēks, tāpēc variants "kaķis" nemaz nebija. Draugam ļoti patika tieši šīs šķirnes suņi, neko daudz gan par tiem nezināja

(cik nenormāli atbildīgi) Aizbraucām skatīties, un tur jau bija rezervēts viens, kas izskatījās tieši tāds, kādu gribējām, taču viens cits mazais pūkainis ar savādāku sejas masku pats visu laiku nāca klāt, līda klēpī utt...un tur vairs nebija variantu, viņš izkausēja manu sirdi
Ja ņemtu tagad vēl kādu, tad noteikti vispirms kārtīgāk nevis tā virspusēji iepazītos ar šķirnes raksturojumu. Tā bija tikai veiksmes spēle, ka šis izrādījās tāds, kāds ir, un ka viens otram problēmas nesagādājam, un ļoti priecīgi kopā dzīvojamies

Šķirne tomēr ir svarīga tādā ziņā, pat, ja audzināšana ir lieliska, nevarēs ar to nomākt šķirnes īpatnības.
Tagad, jau daudz gadus kopā dzīvojot, zinu, ka man tomēr vairāk patīk mājās superpūkainie dzīvnieki. Lai arī man visas drēbes ir vienās spalvās un māju varētu katru dienu tīrīt, ir tik forši, ka var riktīgi sabužināt ne tikai paglaudīt

Un gribētu arī tādu vairāk vai mazāk aktīvistu, lai ir iemesls iet skriet