Sveikas meitenes!
ka klajas?
kads noskanojums?
Es brutu prieciga ja kada padalitos kur doties celojuma?:)
ir daudz piedavajumu,bet gribas ko tadu kas tiesam ir apskates verts:)
un noteikti gribu vietu kur var izpeldeties,jo sobrid nav kur:D
nu tas jau atkarigs no Tava budzheta,no taa,kas interesee... tiik daudz pasaules vietas ir,bet uzraksti bish vairak,ko pati gribi redzet :) Es pashlaik gribu uz Portugaali,bet nav ar ko :(
neesmu Latvija,un laiks seit ir drausmigs,gribu karstumu,pludmali,dazadas izklaides,kko romantisku,nju budzets ir pietiekami,ir 7 dienas brivas,tapec gribu tas izbaudit:)kopa ar otru pusiti:)
7 dienas ir par maz, lai dotos arpus Eiropas, taapeec skaties vien uz tuvaakiem piedaavaajumiem. Tu meklee caur agentuuraam? Ja jaa, tad jau taas piedaavaa vienus un tos pashus kuurortus. Brauc uz Egipti, ja neesi bijusi. Ja tomeer pati ko plaano, tad kuurortu valstis neizveeleetos.
Turcija, Grieķija, Spānija utt... viss atkarīgs no tava budžeta! Es vēl neesmu bijusi tādā valstī, kurā man tiešām nepatiktu!! :) Man liekas, ka jebkura valsts ir apskates vērta.
Ja budžets ļautu, aizbrauktu uz Seišelu vai Maurīciju salām :D
nu skatoties,ko darie eegjiptee..tupi gulet pludmalee,jaa nebus interessanti... es braukaju rinjkji,braucu snurkulet, apskatities visadus objektus,biju Cairo uz piramidam ... man Eegjiptee ljoti ljoti patika un tas karstums... ehhh ja mazak pa 40 gradiem,es nejutos labi :D man vajag zharonu :D
Nu, braucot uz Turciju, Ēģipti, Tenerifi utt. es nemeklēju jautrumu, bet gan atpūtu - vaļāšanos pludmalē. Ok, dažas ekskursijas arī var paņemt, protams, bet ja brauc uz kūrortiem, tad ar noteiktu mērķi - atpūsties