Iemīlējusies privātskolotājā :D

Reitings 893
Reģ: 13.06.2013
Sveikas, meitenes! Šogad rakstīju eksi, jo beidzu vidusskolu. Tā kā manas atzīmes tajā priekšmetā nav diez ko spīdošas, tētis sarunāja savu draugu, lai pamāca mani pirms centr. ekšiem.

Sākumā man tas vīrietis nemaz nepatika, jo likās baigais nūģis un zubris, tāpēc izturējos vēsi. Pats priekšmets šausmīgi garlaikoja un negāja. Bet viņš necentās neko spiest, drīzāk stāstīja visādus intresantus faktus par vēsturi un minēja daudz piemēru. Un jā, man sāka lēnām iepatikties. Vienu vakaru pēc mācībstundas sākām runāties par dzīvi. Viņš izklausījās ļoti sakarīgs un normāls. Un jā, viņš man iepatikās.

Sāku to priekšmetu mācīties nopietni. Taisīju mājasdarbus, vakaros sazvanījāmies un stundām ilgi runājām par mācīšanos.
Pienāca maija beigas un eksis. No rīta viņš vēlatbrauca pie manis uz skolu novēlēt veiksmi. Pašās beigās apķērāmies. Tajā brīdī man likās, ka esmu saņēmusi sitienu ar elektrību. Kā es jutos! Man likās, ka sirds kāpj pa muti laukā! Atjēdzos tikai tad, ka viņš smejoties teica, lai laižu viņu vaļā, citādi citi padomāšot, ka esam pāris. Visu ekša laika domāju tikai par viņu, rakstīju tīri autopilotā, bet, man liekas, būšu labi uzrakstījusi, rezultātus vēl neesam saņēmuši.
Man vēl nav bijis nopietnu attiecību un sexa, bet esmu skūpstījusiues ar vairākiem puišiem, bet neviens skūpsts arī ar visu mēles bāšanu mutē man nav devis tādas sajūtas kā apķeršanās ar manu skolotāju. Varat saukt mani par mazu un stulbu, bet man liekas, ka esmu…… Iemīlējusies viņā. Man patikuši vairāki puiši, bet par viņu pēdējā laikā vien tikai domāju.

Šodien vēl piezvanīju viņam, lai papļāpātu, bet viņš atvainojās, ka šovakar nevarēšot, jo viņam esot randiņš. Ja jūs zinātu, kā mani tas aizķēra! Es zinu, ka starp mums nekā nav un viņš man pilnīgi neko nav ne solījis, ne izturējies kā skolotājam neraksturīgi, bet jūtos greizsirdīga laikam pirmo reizi savā dzīvē. Varat man neteikt, ka runāju, kā maza, stulba lose. Pati to saprotu. Viņam ir pie 30 gadiem, bet man būs tikai 18. Viņš mani noteikti vēl uzskata par sīku.
Nezinu, vai tā ir mīlestība, ko jūtu, bet neko tādu agrāk neesmu jutusi nekad pret puisi.
Neprasu padomu, gribētu tikai izstāstīt kādam anonīmi, kā jūtos.
13.06.2013 21:26 |

Reitings 222
Reģ: 10.08.2012
No kļūdām mācās.
29.06.2013 20:55 |

Reitings 279
Reģ: 20.06.2013
Baigi traki!!!
Es zināju no paša sākuma, ka nekas nav izdomāts - te ir tādas nianses, kuras man savā laikā bija....un es zināju, ka nekas nav izdomāts....
Man tikai skumji, ka viņš visu izlasiija un tā negatiivi uztvēra.... Dziivē sanāk trakas lietas piedziivot!!! Gribas novēlēt viņam visu to labāko un arii Klusajam smaidam - visu to jaukāko un lai veicas ar šo situāciju....
29.06.2013 21:06 |

Reitings 548
Reģ: 30.03.2013
jau no paša sākuma zināju, ka FAKE! :D
29.06.2013 21:16 |

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
Kaut kaa neticu, ka peec taada kaunpilna notikuma Klausais Smaids veel taa mieriigi atbild un skaidrojaas, ka taa ir patiesiiba. WTF? Es driizaak vairs nekad Cosmo lapu valjaa neveertu (vismaz pirmaas dienas toch, kad atjeegtos no shoka) un aizmirstu visu, lai viss paliek, kaa bijis. :D
29.06.2013 21:30 |

Reitings 548
Reģ: 30.03.2013
Kurš normāls vīrietis virs 30, ieraugot ko tādu, vēl rakstītu garu penteri Cosmo lapelē, kā kaut kādu attaisnojumu svešām sievietēm. Nu muļķības! :D
Un rakstības stils ir viens un tas pats gan šajā diskusijā, gan tajā, ko it kā rakstīja pats "privātskolotājs".
Tā jau interesanti palasīt šādu stāstiņu un komentārus līdz ar to, bet autors/autore varēja vairāk piedomāt pie detaļām, lai tas viss būtu ticamāks. :)
29.06.2013 21:37 |

Reitings 560
Reģ: 29.01.2009
No sākuma ticēju šim stāstam,bet nu esmu droša,ka izdomājums. Ok,vēl saprastu,ka meitene aizmiga un neizlogojās no profila un skolotājs izlasīja,bet viņš nevarēja nomainīt profila paroli,jo priekš tā ir jāievada esošā parole!
30.06.2013 09:53 |

Reitings 99
Reģ: 29.06.2013
Ticamības moments zūd ar brīdi, kad privātskolotājs taisnojas viņām svešām meitenēm. Neviens taču nevienu personīgi nepazīst, lai taisnotos (nu, ja nu vienīgi privātā sarakstē kādam bija ko stāstījusi).
01.07.2013 13:44 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Un kā viņš varēja tikt cosmo profilā kko izlasīt? Pēc laiciņa, ja neko nedara, dat profils automatiski tiek aizverts un ir jāielogojas no jauna. Neticu, ka tik ātri atslēdzies un viņš momentà metās lasīt tavas vēstules.
01.07.2013 14:08 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
nu par profila neaizvēršanu var arī noticēt, es esmu uzspiedusi, lai 30 dienas saglabājas mana profila dati un nevaadzētu katru reizi par jjaunu logoties iekšā :P
02.07.2013 17:24 |

Reitings 583
Protams, ka taa ir viena un taa pati persona, un 18 gadi stabili nav, dotu par VIRS 30, jo tas izteikshanaas veids taads...savdabiigi vecmodiigs. :D piemeeram, nebariet mani, kurp aizvest, driiz apritees, zobojojushies vecaaki, riktiigs pajolinjsh, paijaaja mani, nu NETICU, ka taa runaa 18 gadiiga meitene, kura veel veiksmiigi paspeeja sajaukt savus gadus - nevis paarteikties, bet paarrakstiities, ljoti "ticami"! Kaa arii mazajai skolnieciitee ir bijis draugs, kursh kaut kaadaa tusaa gribeeja vinju atpakalj, teica, ka miil, bet citaa vietaa raksta, ka nekad nav bijusi uz randinju ar chali, un nezina, kursh par ko maksaa, uzdeva veel jaut. man buus jaamaksaa (taisni vai kaa klusaa smaida stilaa), nav nekad buchojusies(?!), bet chalis bijis, nu labi - tas taa, ja kaartiiga meitene, bet Klusais smaids, tu esi psihiski slims, nopietni, un pie tam izskataas, ka pedofiils, kursh savas fantaazijas iisteno rakstiski, nevis dziivee. Baac, saak palikt no tevis bail, iedomaajoties, kas seezh otraa pusee. :D
26.07.2013 15:32 |

Reitings 772
Reģ: 04.07.2013
Līva, ja godīgi, man no šī te tipa arī vakar palika bail. Viens ir visādi Jānīši utt., kas tizlojās, bet no šī te metas šermuļi :D
26.07.2013 15:37 |

Reitings 583
Mirdza, vai ne. Man arii visu to taa iedomaajoties, neomoliigi paliek. :D
26.07.2013 15:38 |

Reitings 202
Reģ: 31.01.2013
Protams, ka taa ir viena un taa pati persona, un 18 gadi stabili nav, dotu par VIRS 30, jo tas izteikshanaas veids taads...savdabiigi vecmodiigs. piemeeram, nebariet mani, kurp aizvest, driiz apritees, zobojojushies vecaaki, riktiigs pajolinjsh, paijaaja mani, nu NETICU, ka taa runaa 18 gadiiga meitene, kura veel veiksmiigi paspeeja sajaukt savus gadus -

+++
Te pa gabalu redzams, ka viens pedolācis meklējās :D
26.07.2013 15:41 |

Reitings 972
Reģ: 18.02.2011
Gan jau, ka viņam anv nekāds randiņš, vienkārši saprata, ka skuķis iemīlējies un tādā veidā atšuva :)
26.07.2013 15:46 |

Reitings 893
Šogad rakstīju eksi...

Kādu "eksi"? Eksāmenu!

lai pamāca mani pirms centr. Ekšiem..

Pareizi būtu "centralizētajiem eksāmeniem" jeb"CE".

…jo likās baigais nūģis un zubris…

Es rakstītu: "...jo šķita izteikts nūģis un zubris".

Pats priekšmets šausmīgi garlaikoja un negāja.

Kur priekšmets var iet? Iet tikai ar kājām. Es rakstītu: "Pats priekšmets ļoti garlaikoja un nepadevās."

Un jā, man sāka lēnām iepatikties.

Kas tas par "un jā"?

Taisīju mājasdarbus

Manuprāt, mājasdarbus gatavo, nevis taisa.

Pašās beigās apķērāmies

Es teiktu: "Nobeigumā apskāvāmies."

Tālāk analizēt man nav vēlmes. Vai tiešām jums šķiet, ka es rakstītu tik slikti? Piekrītu, ka meitene izteikusies gramatiski visai pareizi, arī interpunkcija lietota atbilstoša, tomēr leksika nedaudz pieklibo. :)
Katrā ziņā man jautri lasīt šo diskusiju, kā dažas Cosmo.lv lietotājas uzskata sevi par neiedomājami gudrām, mēģinot mani "atmaskot". Lūdzu, turpiniet! :)
26.07.2013 15:58 |

Reitings 772
Reģ: 04.07.2013
nu tu speciāli jau zināji turpinājumu savam stāstam, tāpēc arī mēģināji tā izteikties :D palagi ta paliek tie paši. Cosmo vesturē tikai no šiem profiliem ir nācies lasīt tādu savervelējumu :D
26.07.2013 16:01 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Klusais Smaids, ar to, ka tu šobrīd taisnojies un mēģini ar visu sirdi pierādīt, ka tas neesi tu, vien norāda pretējo. Piekrītu, ka ir mazliet baisi, ja iedomājās, kāds slimnieks otrā galā sēž. Es, protams, atvainojos, ja kļūdos. Protams, Smaids raksta labi, gramatiski pareizi, domas mēdz būt saprātīgas, bet fakts, kāpēc vienam vecim šāds marasms vajadzīgs, izdomāti stāsti. Pilnīgi kā sociopātiem, šķiet sakarīgi, inteliģenti cilvēki, bet re kā. Tāpat, kad bija Noslēpumainā, arī taču šķita normāla, bet izrādās, ka katram savas slimās šķautnes.
26.07.2013 16:08 |

Reitings 893
quote] nu tu speciāli jau zināji turpinājumu savam stāstam, tāpēc arī mēģināji tā izteikties…
Vai zini, kā es būtu rakstījis, ja tēlotu vidusskolnieci?
"cau meitenes! Shgd rakstiiju exi jo beidzu videni. Ta ka manas atzimes naw…"

Sabrūk visu jūsu skaistā teorija - padomājiet loģiski.
26.07.2013 16:08 |

Reitings 870
Reģ: 13.09.2012
Klusais smaids, es ticu tev. Nebrīnies, šeit pusei lietotāju patīk tēlot detektīves, un pie katras diskusijas, kurās viņām nav kaut kas pieņemams, teikt, ka tas ir "trollis". Pilnīgi loģisks novērojums un secinājums. Tā kā nav nemaz vajadzības taisnoties un teikt, ka tas neesi tu, tāpat domās ko gribēs, jo pusi diskusiju šeit uzskata par troļļainām. Saki,ka esi šī raksta autors un, lai aizrijas.
26.07.2013 16:14 |

Reitings 893
Paldies, Minnie! Laikam jau tiešām daudzas cacas jūtas ļoti apvainojušās uz mani, ka paudu savu viedokli, tādēļ cenšas mani diskreditēt šādi. Viņas tik tiešām nav uzmanības vērtas - lai tik cepas pašas savā sulā. :)
26.07.2013 16:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)