Iemīlējusies privātskolotājā :D

Reitings 893
Reģ: 13.06.2013
Sveikas, meitenes! Šogad rakstīju eksi, jo beidzu vidusskolu. Tā kā manas atzīmes tajā priekšmetā nav diez ko spīdošas, tētis sarunāja savu draugu, lai pamāca mani pirms centr. ekšiem.

Sākumā man tas vīrietis nemaz nepatika, jo likās baigais nūģis un zubris, tāpēc izturējos vēsi. Pats priekšmets šausmīgi garlaikoja un negāja. Bet viņš necentās neko spiest, drīzāk stāstīja visādus intresantus faktus par vēsturi un minēja daudz piemēru. Un jā, man sāka lēnām iepatikties. Vienu vakaru pēc mācībstundas sākām runāties par dzīvi. Viņš izklausījās ļoti sakarīgs un normāls. Un jā, viņš man iepatikās.

Sāku to priekšmetu mācīties nopietni. Taisīju mājasdarbus, vakaros sazvanījāmies un stundām ilgi runājām par mācīšanos.
Pienāca maija beigas un eksis. No rīta viņš vēlatbrauca pie manis uz skolu novēlēt veiksmi. Pašās beigās apķērāmies. Tajā brīdī man likās, ka esmu saņēmusi sitienu ar elektrību. Kā es jutos! Man likās, ka sirds kāpj pa muti laukā! Atjēdzos tikai tad, ka viņš smejoties teica, lai laižu viņu vaļā, citādi citi padomāšot, ka esam pāris. Visu ekša laika domāju tikai par viņu, rakstīju tīri autopilotā, bet, man liekas, būšu labi uzrakstījusi, rezultātus vēl neesam saņēmuši.
Man vēl nav bijis nopietnu attiecību un sexa, bet esmu skūpstījusiues ar vairākiem puišiem, bet neviens skūpsts arī ar visu mēles bāšanu mutē man nav devis tādas sajūtas kā apķeršanās ar manu skolotāju. Varat saukt mani par mazu un stulbu, bet man liekas, ka esmu…… Iemīlējusies viņā. Man patikuši vairāki puiši, bet par viņu pēdējā laikā vien tikai domāju.

Šodien vēl piezvanīju viņam, lai papļāpātu, bet viņš atvainojās, ka šovakar nevarēšot, jo viņam esot randiņš. Ja jūs zinātu, kā mani tas aizķēra! Es zinu, ka starp mums nekā nav un viņš man pilnīgi neko nav ne solījis, ne izturējies kā skolotājam neraksturīgi, bet jūtos greizsirdīga laikam pirmo reizi savā dzīvē. Varat man neteikt, ka runāju, kā maza, stulba lose. Pati to saprotu. Viņam ir pie 30 gadiem, bet man būs tikai 18. Viņš mani noteikti vēl uzskata par sīku.
Nezinu, vai tā ir mīlestība, ko jūtu, bet neko tādu agrāk neesmu jutusi nekad pret puisi.
Neprasu padomu, gribētu tikai izstāstīt kādam anonīmi, kā jūtos.
13.06.2013 21:26 |

Reitings 893
Izlaidumā viss bija veiksmīgi. Es, tētis, mamma, vecmāmiņa un viņš. Arī vakars ar klasesbiedrēm patika, vienīgi mans bijušais puisis piedzērās un sāka uzvesties kā kretīns. Uzmācās man, gribēja bučoties. It kā mani mīlot, gribot mēģināt vēlreiz. Riktīgs pajoliņš! Iesitu viņam pliķi pa seju tā kārtīgi.

Bet Līgo mans skolotājs uzaicināja sagaidīt kopā ar viņu, es piekritu. Viss bija jauki, bet naktī… Viņš pajautāja, vai drīkstot mani noskūpstīt. Atļāvu, un skūpsts bija satriecošs. Parast puiši uzreiz grib ar mēli mutē, bet viņš skūpstījās maigi, lēni, paijāja mani. Biju kā apreibusi.
Gulējām kopā no rīta. Viņš man neuzmācās. Īsts džentelmenis! Tikai skūpstīja mani. Pēc tam… Kāpēc man vajadzēja tā darīt? Šausmīgi nožēloju!
24.06.2013 19:21 |

Reitings 12
Reģ: 14.06.2013
kas notika?
24.06.2013 19:24 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Klusais smaids nespēj izdomāt, ko tālāk uzrakstīt :D
24.06.2013 19:25 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
tieši interesantāko daļu izlaiž :D:D
24.06.2013 19:26 |

Reitings 893
Es viņam biju samelojusi, ka man bijuši puiši un sekss. Tagad pateicu, ka esmu nevainīga. Viņš uzreiz mainījās, neskūpstīja mani vairāk. Es kritu izmisumā kliedzu, lūdzos, lai viņā runā ar mani, bet viņš klusēja. No rīta aizveda mani mājās, iedeva buču un vaiga un atvainojās, ka neesot gribējis nodarīt man pāri. Zvanīju viņam, bet telefons izslēgts. Visi manējie jautā, kas man noticis, bet negribu runāt!

Es viņam teicu, ka negribēju melot, bet bija kauns to atzīt, es gribu, lai viņš ir mans pirmais, ka man liekas, ka esmu iemīlējusies viņš, bet viņš neatbildēja neviena vārda!
24.06.2013 19:32 |

Reitings 279
Reģ: 20.06.2013
....pēc tam Tu viņam uzmācies? pavedināji?
24.06.2013 19:34 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Varbūt es dīvaina, bet es vīrieša reakciju saprotu.
24.06.2013 19:34 |

Reitings 279
nee - Tu baigi pareizi izdariiji - jo Tev bija viņam jastāsta taisniiba,ka esi nevainiiga, jo vina ziņā ir izdomāt, ko ar to dariit!!! Nem verā, ka 30 gadiigi vel ir bērni un paši mulst no visa kā un dod viņam laiku! Tu neesi nožēlojama - Tu esi drosmiiga un uzticies cilvēkam, ko miili - kaut visiem buutu tāda drosme !!!! Super!
24.06.2013 19:38 |

Reitings 7682
Agate, piedod, bet es sasmējos par tavu komentāru :]
24.06.2013 19:39 |

Reitings 279
To Beibe.Marta
nemaz neapvainojos, ka sasmējies! Bet par ko tieši - par to, ka izstāstiija taisniibu un uzticējās vai arii par to, ka 30 gadnieki ir berni (man pashai ar' tikpat ). Es vienkārši saprotu, ka puisim loti liela atbildiiba un jādod laiks viņam ir aprast ar to domu, ka viņš, iespējams, buus pirmais.... Varbuut viņs nemaz nejuutas tik pārliecināts par sevi, lai buutu pirmais - tas tiešām ir loti atbildiigi, bet jebkurā gadiijumā, ja cilvēkiem ir savstarpējas juutas - arii relatiiva neizdošanās ir izdošanās.
Klusais smaids - dod laiku viņam un tad piezvani vai aizsuuti sms...
24.06.2013 20:02 |

Reitings 893
30 gadnieki bērni?
Man viņš nemaz nešķiet bērnišķīgs, tikai nesaprotu, kāpēc klusēja un negribēja runāt.
24.06.2013 21:00 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Kluseeja taapeec, ka no vienas puses gribeejaas tevi panjemt turpat uz vietas, bet no otras puses sirdsapzinja neljauj laupiit nevainiibu meitenei, ar kuru neveelaas neko nopietnu vai arii viirietim ir ljoti svariigi tas, lai sievietei buutu kaada pieredze gultaa (par briinumu, ne visiem viirieshiem patiik nevainiigas meitenes).
24.06.2013 21:04 |

Reitings 279
krista baigi skarbi pateica, bet viņš tiešām, iespējams, pārdomā, cik nopietna viņam ir attieksme pret Tevi, bet, protams, varēja jau atbildēt Tev, kas satrauc viņu un nevis klusēt - varbuut saņems drosmi, apkopos domas un pateiks... Mēs gaidiisim turpinajumu ;)
24.06.2013 21:24 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
netirdi tagad vinu, ja gribēs , tad runās ar tevi un uzmeklēs
24.06.2013 22:45 |

Reitings 10
Reģ: 23.02.2009
Varbut vins jutas aizvainots , jo tu meloji vinam! Iespejams vins doma , ka nevares uzticeties tev.
24.06.2013 23:06 |

Reitings 10
Reģ: 23.02.2009
Stulbi bija kliegt, lugties un izradit savu izmisumu. Butu lepna bijusi , ka esi saglabajusi savu nevainibu. Manuprat vajadzeja mierigi atvainoties par melosanu un dot vinam laiku , lai apdomajas.
24.06.2013 23:09 |

Reitings 108
Reģ: 10.09.2012
Vins ar Tevi sagajas, jo teici, ka Tev jau ir bijusas attiecibas. Vins to uztvera ta - ka Tu attiecibas ar pretejo dzimumu uztver viegli un Tev nav iebildumu pargulet, ja nu nonakat lidz tadam momentam. Bet neuztver to ka kaut ko sliktu, var but easy attieksme un var but nopietna attieksme. Tad, kad pateici, ka esi vel nevainiga, plus vel iemilejusies, vins saprata, cik patiesiba nopietni tu jusu attiecibas uztver. Vins nobijas, jo zinaja, ka, ja turpinas, tad noteikti Tevi sapinas, jo abi neesat sajas attiecibas vienadu merku vaditi. Tici man, labak ir ta ka ir tagad noticis. Velak butu vel sapigak, ja vins Tevi uzreiz tagad nebutu atraidijis.
24.06.2013 23:39 |

Reitings 7682
Agate

par to, ka 30 gadnieki kā bērni. Tas nav atkarīgs tik daudz no gadu skaitļa kā no personības brieduma. Un to katrs sasniedz citā vecumā, cits agrāk, cits vēkāk, bet cits nekad. :]
24.06.2013 23:57 |

Reitings 279
Nu, kā iet Klusajam smaidam? Nedod privātskolotājs nekādu ziņu par sevi?
26.06.2013 09:12 |

Reitings 279
Nu? Nekas jauns????

To Beibe.Marta

30 gadnieki IR bērni :)
Šis gadījums to pierāda.
Un vienalga - lai tev būtu 20, 30, 40, 50 vai 100 gadu, kad sanāk iemīlēties un nonākt šādās situācijās - cilvēks vienalga mulst, vienalga nezina, ko darīt, kā to saprast un kā pareizi rīkoties, jo katrā vecumā ir sava pieredze un pavisam cita situācija..... Varbūt arī IR jābūt kā bērniem - atklātam, patiesam, katra situācija un pieredze jāuztver kā unikāla vienreizīga, no kā var mācīties un gūt jaunas izjūtas, pieredzi.... ;)
28.06.2013 09:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)