Kas Jūs "uzvelk"?

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Sveikas, dāmas

Daudz dažādas informācijas lasīts par to, kā, kur, kad pieskarties, pateikt, noglāstīt, noskūpstīt, ko darīt, lai Jūs atslābinātu, nomierinātu un beidzot arī iekārdinātu .. :D

Saprotams, ka katrai ir sava pieeja un katru iekvēlinās kas cits. Šoreiz neieslīgsim romānos un filmās apcerētos mīlas momentos, bet vairāk apskatot ikdienas situācijas, piemēram, esat atnākusi mājās pēc saspringtas darba dienas, var būt mīļotais arī uzkāpis uz kādas varžacs ..

Jautājumi:
1) Tad nu šādā situācijā, kas būs tas, kas Jūsu domas spēs novirzīt guļamistabas virzienā?
2) Kas ir tas, ko Jūsu vīrieši dara, lai padarītu Jūs trakas pēc viņa?
13.06.2013 10:06 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Mani uzvelk kjermenja smarzja . It iipashi, ja mans viirietis ir nostraadaajis fiziski vairaakas stundas daarzaa, garaazjaa. Man nepatiik maaksliigo smarzju aromaati.

Šeit varu piekrist!
Mans vīrietis nelieto nekādas smaržas, taču viņa ķermenis smaržo lieliski. Stāvot tuvu un jūtot šo smaržu spēju kļūt vai traka.
13.06.2013 23:45 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
Masāžas un romantiski vārdi mani neuzbudinās :D Ja man sāktu- tu esi pati skaistākā, mīļākā, murr murr mņau, man tas neuzvelk :D un masāžas ar man nekādas nepatīk. es pat nezinu kas mani uzvelk, vienkārši notiek klikšķis un viss, it īpaši kad viņš iznāk no dušas kails un pēkšņi skūpsti un pieskārieni mani padara traku :)
13.06.2013 23:48 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
un arī viņa smarža mani padara traku, vienk ādas smarža, nezinu, es vienk dievinu to smaržu :D
fetišs :D
13.06.2013 23:53 |

Reitings 293
Reģ: 19.02.2013
1) Tad nu šādā situācijā, kas būs tas, kas Jūsu domas spēs novirzīt guļamistabas virzienā?
2) Kas ir tas, ko Jūsu vīrieši dara, lai padarītu Jūs trakas pēc viņa?

1. Masāža, visa ķermeņa masāža, viennozīmīgi! Viņam ir tik spēcīgas un maigas rokas, ka es to masāžu varētu baudīt bez apstājas 24/7 ! Skūpsti, glāsti...Viņam izdodas.Bet mani viņam nepārspēt...
2. Kad spelējot volejbolu ar draugiem, viņš novelk kreklu..Un paskatās uz mani ar tādu flirtīgo skatienu, esam kopā pusotru gadu, bet pēc otra esam kā traki! :D
14.06.2013 01:38 |

Reitings 1068
Reģ: 05.10.2012
man arī vēl uzbudina tas,ka viņš kails pieglaužas man no aizmugures un jūtu,ka viņš ir uzbudināts un skūpsta man kaklu..:)
14.06.2013 13:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits