MATU KLUBIŅŠ. Audzējam kopā! :)

Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
Daudzām ir aktuāls jautājums par to kā iegūt skaistus, veselīgus un garus matus.. Ir izveidotas daudz dažādas diskusijas, kā audzēt, ko lietot utt., tādēļ man ienāca prātā doma, ka mēs to visu varam apkopot vienā diskusijā! Un tām, kas vēlas audzēt matus - kādēļ, lai mēs to nedarītu kopā? Meitenes tievē kopā, nu tad arī audzējam matus kopā! (?) Un dalamies ar pieredzēm par kopšanas līdzekļiem un citiem padomiem.

Vēl man ienāca prātā ideja, ka varētu mēs varam dalīties ar bildēm kā mati aug! Vai vismaz uzrakstīt cik cm ir izauguši..

Ko sakat? Kura ar mani?

Es sākšu, šobrīd mans matu garums it nedaudz pāri lāpstiņām, mērķis - cik garus vien var! :DD
No vitmīniem lietoju Perfectil, īsti nezinu vai man palīdz. Mazgāju matus ar šadu šampūnu , bet tikai to, kas paredzēts smalkiem matiem, jo tāda ir mana matu struktūra. Ir OK, bet nekas tāds baigi labs es neteiktu,ka ir, pēc mazgāšanas lieku Tony & Guy serumu galos, un šad tad iepūšu šo te kas man patīk, jo padara matus mīkstākus. Vēl es arī apgriežu galiņus, šādi : http://www.youtube.com/watch?v=ekyvE6mWXnI (nav pats labākais video, bet iekš youtube var daudz atrast ). Mati man aug aptuveni 1cm mēnesī, to es zinu, jo nokrāsoju tos gaišākus un varu redzēt.. :) Bet nu tagad labprāt vispār tos nekrāsotu un ļauti tiem vnk augt. Vēlos atrast jaunus līdzekļus matiem, kas būtu tiem perfekti piemēroti.

Tātad meietenes, kas vēlas 'kopā audzēt', uzsākam savu 'klubiņu'!! :)

Par skaistiem matiem!!!

11.06.2013 17:36 |

Reitings 623
Reģ: 26.01.2013
meow ui piedosanu 2012 gada bij domats :D
12.06.2013 21:13 |

Reitings 50
Reģ: 03.03.2013
Meitenes kā te var bildi ievietot? Esmu te nesen, tāpēc nezinu! Man nesanāk :/
12.06.2013 21:41 |

10 gadi
Reitings 3547
Reģ: 09.10.2009
Teeja, nē, nekas nenokrāsojās. Vismaz no ampulām no teikti ne! :]
Ampulām ir īpatnēja smarža(smarža, nevis smaka :D ).
Aptiekā maksā 5Ls, lieto katru otro dienu. Izej kursu (mēnesi) un tad katru nedēļu pa vienai ampulai. ;)

* izmazgā matus, iesmērē ampulas šķidrumu un žāvē, ieveido utt. Nav nekas jāskalo ārā. ;)
12.06.2013 22:37 |

Reitings 623
Reģ: 26.01.2013
brunettte9

paldies ;)
14.06.2013 08:24 |

Reitings 537
Reģ: 07.07.2011
Man bija tādi-

Tagad ir aptuveni tādi paši, tikai ar balinātām šķipsnām. Skatos savas vecās bildes, gribu atpakaļ tumši brūnos, kaut arī visi saka, ka gaišie labāk, brūnajos jūtu savu īsto "es".
14.06.2013 14:26 |

Reitings 91
Reģ: 22.05.2013
Ehh, es pamatīgi sabojāju savus matus un nepārtraukti uztraucos par to, kā es viņus bojāju, tad uznāca periods priekš ampulām, vitamīniem, maskām un citiem sūdiem, kas nedeva nekādu efektu, vienīgi atņēma manu brīnišķīgo laiku :D
Tagad jau kkādu gadu nelikos ne zinis par matiem, turpināju i fēnot, i taisnot, tikai šoreiz beidzu uztraukties un stresot par katru centimetru, aizmirsos un veidoju frizūras, kas man patīk :) tagad mani mati, man pašai nemanot, ir izauguši gandrīz līdz dibengalam. Un tas viss ar to, ka vairs neliku maskas, lietoju lētos šampūnus, balināju un taisnoju :D Tikai dzīvē mazāk stresa un mati sāk augt griezdamies :P
14.06.2013 14:36 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Maniem matiem gan ļoti šis kondicionieris patīk :)

Iepriekš jau meitenes ar runāja, ka vienai kokosriekstu eļļa dara brīnumus, bet citas matiem nepatīk. Te tāpat.. jāmēģina kā kurai :)
14.06.2013 14:37 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Katru reizi aizeju pie friziera un pēc tam dusmojos un gadu vismaz audzēju matus :D Šoreiz tāpat, tagad atkal būs jāaudzē :D
14.06.2013 14:52 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Es arī pievienojos Jums!
Ar vasaru sāku mainīt savus ikdienas paradums. Netaisnoju un nefēnoju matus. Apgriezu aplūzušos matus galiņus un ļauju, lai aug :)

Ja pirms ~2gadiem man bija karē, nevarēju saņemt pat maziņu zirgasti, tad tagad matus pinu franču bizē. Priecājos- bize izaugusi jau tik gara, ka pat pār plecu var pārmest :D

Īsti nekādus kopšanas līdzekļus nelietoju, tik izmazgāju ar šampūnu un kondicionieri. Pa reizei uztaisu kādu matu masku un viss.
14.06.2013 15:30 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Cenšos tikt pie saviem matiem jau kādus 5 mēnešus :D Vismaz esmu tikusi tik tālu, ka vairs tā nelūzt un nešķeļas. Gribu atpakaļ matus līdz dibenam! Tagad mazliet pāri pleciem tikai.
Tā kā pievienojos jums, meitenes ;)
14.06.2013 15:39 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Ok, beidzot nogriezu. Nu tad tagad man ir shitik iisi mati :D Bet iisteniiba pat patiik un shobriid paardomaaju, vai maz gribu atkal garus. Shaadus vieglaak notureet veseliigus un kuplus un arii tiiri labi piestaav. Tad nu, iespeejams, iestaashos nevis garo matu, bet veseliigo matu klubinjaa
19.06.2013 17:23 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
vakar saņēmu komplimentus,ka man esot ļoti gari mati izauguši :D
lasu par matu skalošanu ar alu. gribas izmēģināt.
20.06.2013 11:32 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Es pirms 2 nedelam panemu skeres un nogriezu sev kadus 5 cm. Viena puse nedaudz garaka par otru:D
Joprojam neko nelietoju. Ir doma kkadas maskas pasai sataisit? Ir kadi ieteikumi? Tikai ne majonezi, paldies ne.
05.07.2013 12:39 |

Reitings 848
Reģ: 14.04.2010
Pievienojos klubiņam, pagaidām zēngalviņa, dzeru silica vitamīnus, tacu nomainīšu noteikti, pret citu ražotāju.
Lietoju šampūnus kas veicina matu augšanu no siberskas produkcijas, smērēju dažā& rozmarīna eļļu saknēs 3x nedēļā. Nu tā mēnesī 1cm izaug.
05.07.2013 21:45 |

Reitings 2
Reģ: 06.07.2013
Ehh, meitenes... Man ir bēda ar matu krišanu. Pat nemanīju kurā brīdī mati palikuši plānāki. Lietoju šobrī Evonia vitamīnus, lieku masku ar sinepju pulveri, bet nu pagaidām rezultāti nav manāmi...
Varbūt varat ko ieteikt.
06.07.2013 15:26 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Man liekas, ka man nav paziņas, kurš nebūtu man paspējis pateikt, ka mani mati parodoksāli gari ir kļuvuši. Jā, izskatās, ka tie aug griezdamies. Vēlos matus līdz pēcpusei, tagad ir līdz muguras vidum. Kas man palīdzēja tos izaudzēt? Tikai zemāk minētie pamatlikumi, jo līdz tam mani mati VISPĀR neauga.
1. Lai kā negribētos regulāri aplīdzināt matu galus!
2. Nekādā gadījumā neizmantot fēnu un matu taisnotājus!! Abus izmetu:D (ļoti reti lietoju tikai lokšķēres)
3. "Dzintars" līdzeklis matu augšanai. Ļoti labs.
4. Dabiskā matu maska reizi nedēļā "Francis" provansas majonēze.

Viss, mati augs, ticiet man!! Visātrāk, ja saņemsieties izmest fēnu un taisnotāju:) Tie ir matu nāve:D

06.07.2013 15:35 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
Liene, nerāda foto :)
hmm, jā, mans niķis ir fēns un taisnotājs, jo gribās to apjomu, bet sapratu, ka vasarā vienkārši bizes jāpin, jo - būs čirkas, būs kaut kāds apjoms :D
katru vasaru cenšos matus atpūtināt .. jūnijā nesanāca, tad nu - jāsāk tagad :) šad tad arī ielieku matos - majonēzi vai medu, vai olu. gali bišķiņ ir sašķelti, bet negribās griezt, lai paši vēēēl pastiepjas un tad kādu centimetru varbūt augustā nogriezīšu :) mati ir līdz lāpstiņu beigām, varētu teikt.. gribētos līdz pusmugurai, bet, ja labi augs - arī garākus.
06.07.2013 16:50 |

Reitings 149
Reģ: 26.05.2013
Redzu, ka neviena ilgu laiku nav neko rakstījusi, ceru, ka tas tādēļ, ka visas cītīgi audzē matus. Katrā ziņā pievienošos šim klubiņam.
Nedaudz par maniem matiem - pirms diviem gadiem biju tumša brunete, kurai mati bija nedaudz pāri lāpstiņām, pēc kāda laika izdomāju, ka nē - apnicis - pamazām sākšu balināt, lai kļūtu par gaišāku matu īpašnieci - domāts darīts. Mājas apstākļos ieziedu balinātāju. rezultātā pie saknēm dzelteni, bet pārējie sarkanīgi. izdomāju, nu labi nokrāsošu visus sarkanus(beigas palika riži). pus gadu pastaigāju, izdomāju nē, tomēr tos gašos vajag. Tad vēl mati likās diezgan veselīgi. Aizgāju pie savas frizieres ar tumši blondu matu krāsu un tekstu, lai augšpusē nedaudz pabalina, lai nedaudz krāsa spēlējās. Tā nu beidzot bija tumši blondi. Rupji sakot - sūdi sākās pēc mēneša. tur kur sanāca šajā laika periodā divreiz gājis balinātājs sāka riktīgi sāka lūzt un šķelties. nu ko sākās mana cīņa ar matu saglābšanu. Respektīvi talkā tika ņemta henna un kokosriekstu eļļa un šķēres. Tagad jau ir atveseļoti tiktāl, ka nevajag vairs griezt katru mēnesi(neesmu griezusi jau 3.mēn). Tikai ar kokosriekstu ieziešu tad, ja jūtu, ka gali paliek sausāki. Pašlaik ir pakāpenisks griezums, bet garākie ir līdz pus mugurai(zem krūštura apakšējās lences, tāds man tas atskaites punkts). Pašlaik mērķis ir ataudzēt cik garus var un pamazām griezt nost sarkanos hennas matus un tikt pie saviem dabiskajiem. Lai proceru padarītu interesantāku un nezaudētu motivāciju, domāju katru mēnesi, piem augoša mēneša laikā nofotogrāfēt, lai pēc tam varētu uztaisīt moviju no bildēm. Pie reizes arī kā atskaiti ievietot šeit. :)

Uh cik gari man sanāca.
22.07.2013 19:34 |

Reitings 200
Reģ: 21.07.2013
Varbūt kāda var padalīties ar atsauksmēm par PANTOGAR?
22.07.2013 19:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits