Marilyn, Tu tik skaisti uzrakstīji iepriekšējā komentārā:)
Tā kā es esmu kopā ar savu otro pusi jau no...bērnudārza laikiem, tad, paldies Dievam, man nav bijusi vēlme atbrīvoties no kādām īpašām lietām.
Man gan ir tāda kaste, kurā ir saglabātas visas pirmās zīmītes, sarakstes ar draugu! Jo toreiz tas viss sākās, kad telefonu mums vēl nebija - bija slepenas zīmītes, slepens šifrs;D
Un tagad, kad nesen atvērtu to kasti, mani pārņēma tik sirreāla sajūta, taureņi vederā - kad lasu zīmīti, ko viņš man ir rakstījis pirms 10 gadiem - tik bērnišķīgi naivi, bet mīļi un patiesi un..un šovasar es ar to pašu cilvēku precos! :)
Kādu ilgāku laiku atpakaļ es gan izrevidēju to kasti - sadedzināju vecās vēstules, kur man bija bijuši kaut kādi nenozīmīgi vēstuļdraugi.
Stāv joprojām lērums vēstuļu no sarakstes ar māsīcu - tajās vēstulēs nekā sakarīga nav. Nu ko gan padsmitgadnieces tīņu vecumā var viena otrai rakstīt? Viss vien uz riņķi, nenozīmīgi jautājumi..Bet nevaru tās vēstules izmest.
Jā, man šādas īpašās lietas ir tieši šī vēstulītes, atmiņu klades no skolas laikiem, pirmās fotogrāfijas ar parasto fočiku,.. :)