Vīrietis + sieviete = draugi

Reitings 134
Reģ: 05.06.2013
Jūsuprāt starp vīrieti un sievieti var būt tikai draudzīgas attiecības, bez romantiskām jūtām, seksa utt.?

Vai tomēr ja ir kāds kontakts, tad tas viennozīmīgi beidzas ar tikai vienu!?
07.06.2013 10:51 |

Reitings 381
Reģ: 29.01.2009
šobrīd ir vairāki draugi, un nedomāju, ka visiem ir baigās simpātijas, tikai viens, kad sadzeras lien virsū, pārējie neitrāli puiši
29.07.2013 14:06 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Skaļais smaids Tie abi puiši bija mana ex brāļi un mēs bijām pašķīrušies tajā laikā, tā kā bijām sadraudzējušies, turpinājām uzturēt kontaktus.

Kaut kādai cieņai pret brāli tomēr vajadzētu būt, man liekas nepieņemami līst virsū brāļa bijušajai.
Sanāk, ka brāļi nevar iepazīstināt viens otru ar savu sievieti, jo nekad nevar zināt, kad un kura brāļukam iekritīs acis.
29.07.2013 14:15 |

Reitings 57
Reģ: 28.07.2013
Tad rodas jautājums ko tu un tev līdzigie smaidi dara šei, Cosmo?

Es šeit spiegoju :D ik palaikam, forši ir paklausīties, kā sievas krāpj savus vīrus noderīga informācija, lai nekad neprecētos.

Un šeit man neviens nedraud iedot pa seju. Dzīvē, ja es šitā runāju sievietes uz mani skatās ar dusmīgām acīm,nosauc mani par geju, un viņu džeki cenšās pierādīt pretējo, ka viņi nav tādi lopi piedraudot man sadod pa seju :D

Kaut kādai cieņai pret brāli tomēr vajadzētu būt, man liekas nepieņemami līst virsū brāļa bijušajai.

Nu normāli ! A māsas nesastrīdās savā starpā dēļ čaļiem?

Kad vīrietim saceļās smadzenes atslēdzās!
29.07.2013 14:29 |

Reitings 57
līst virsū brāļa bijušajai.

Ā bijušajai es domāju esošajai. Pffff pilnīgi normāli! Nesaskatu tur neko sliktu!

Normāliem čaļiem, kas visas sievietes redz kā ēm ēēēēēm staigules, tas jūtas neaizskar!
29.07.2013 14:32 |

Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009
It kā jau var būt. Taču domāju, ka vienmēr viens vai otrs (iepsējams, pat abi) domās - a ja nu kādreiz..?
29.07.2013 15:46 |

Reitings 772
Reģ: 04.07.2013
aij, man jau liekas, ka zem 90% tjipa vīriešu profiliem slēpjas sievietes :D
Ja es būtu veča profila feiks, noteikti uz savu jautājumu atbildētu tāpat kā tu :D

Es šeit spiegoju ik palaikam, forši ir paklausīties, kā sievas krāpj savus vīrus noderīga informācija, lai nekad neprecētos.

Un šeit man neviens nedraud iedot pa seju. Dzīvē, ja es šitā runāju sievietes uz mani skatās ar dusmīgām acīm,nosauc mani par geju, un viņu džeki cenšās pierādīt pretējo, ka viņi nav tādi lopi piedraudot man sadod pa seju

tad īsti nevaru saprast, vai manī ir par daudz vīrišķā vai tevī par daudz sievišķā :D
29.07.2013 15:50 |

Reitings 57
tad īsti nevaru saprast, vai manī ir par daudz vīrišķā vai tevī par daudz sievišķā

Nu tas stereotips, kad vīrieši ir nesaprot ''mistiksās sievietes '' lai gan nekā mistiska tur nav un viņi ir tie truļi ir sabiedrības komēdijas stereotipsiskais attēlojums.

Vīrieši visu ļoti labi saprot! Liela daļa. Viņiem arī emoicijas ko viņi ''nedrīkst izrādīt'', bet tāpat uz tiem balstoties pieņem lēmumus tāpat kā sievietes.

Tāpat arī daudzas sievietes ir spējīgas pragmatiski un loģiski pieņemt lēmumus, ja ir pietiekoši daudz testasterona hormona klātbūtne ķermenī.

Tākā tie ir tikai stereotipi, kas pa lielam ir pareizi, bet ar ļoti lielu procentu izņēmumiem. Nu un par procentiem jau var diskutēt mūžīgi!

Man tur tāds un šitāds pazīstams un ne visi tād ne šitādi utt. Tāpēc tā ir dzīve ar dažādiem indivīdiem, daži iekrīt stereotipiskās kategorijās daži nē. Un tas padara dzīvi interesantu.
29.07.2013 16:25 |

Reitings 134
Reģ: 05.06.2013
Es ļoti ceru, ka vismaz tu pats esi sapratis, ko esi uzrakstījis! ;)
30.07.2013 11:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits