Gribu nomirt :(

Reitings 1
Reģ: 05.06.2013
Piedodiet par diskusiju, man vienkārši nepieciešams izkratīt savu salauzto sirsniņu :(
Pirms nedēļas izšķīros ar savu draugu ar kuru kopā biju 6 mēnešus.
Šis pusgads manā dzīvē bija skaistākais laiks, lai gan draugs dzīvoja ļoti tālu, tikāmies ļoti bieži.
Viss bija kā pasakā, romantiskas tikšanās, skaisti vārdi, jūtu izpausme...katru dienu skanēja frāze ''es tevi mīlu'', katru reizi kad viņš brauca prom es raudāju, neviena reize nepagāja bez asarām, tad viņš mani ļoti ļoti ļoti cieši apskāva un teica neraudi, es atgriezīšos..
Taču nesen mums bija sarunāta tikšanās un viņš neatbrauca...
Kopš tās reizes viņš palika ļoti vēss pret mani un nespēja vairs atbildēt ar tām pašām jūtām.
Un tad- neceļ telefonu, neatbild uz sms. Saka gribot šķirties, jo es apniku viņam.
Es jutos kā ar aukstu ūdeni aplieta. Protams, šķiršanās bija arī pirms tam, bet katru reizi, kad salabām, strīdi izcēlās arvien biežāk un biežāk. Tādēļ draugs atrada risinājumu- šķirties. Esmu mēģinājusi atvainoties, bet bez rezultātiem.
Ir pagājusi nedēļa, mazliet vairāk. Naktīs nevaru normāli gulēt. Esmu depresijā. Nemitīgi uznāk atmiņas.
Tam laikam ir viens risinājums....nomirt. Es nespēju tā vairāk dzīvot un mocīties, tas sāp NEŽĒLĪGI SĀP.
05.06.2013 22:07 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
Es piekrītu VISU meiteņu viedokļiem, joīpaši aizdomājos par bon_bon teikto par domām par mīlestību
Ja vēlies, uzraksi man vienalga ko vēstulē, ev tagad ir vajadzīgs atbalsts :)
Cilvēks vienmēr jūtas labāk, kad palīz kādam ciam nelaimē nonākušam tā justies :)
05.06.2013 23:00 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
sori, klaviatūras taustiņi nestrādā kā vajag :D un nedomājat uzreiz par alko!
05.06.2013 23:02 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
aa un ko veel varu pateikt...jaa..pusgadu neesmu redzejusi un dazreiz guljot gultaa un klausoties muuziku, man gribas kkaa ielsigt atminjas, pardzivot utt...bet zini, es vairs fiziski nespeju izspiest nevienu asaru, kaut ari sakuma visas acis bija regulari noraudaatas. vot to es saucu - laiks dziede visu! :)
05.06.2013 23:10 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
diezgan nopietna tā lieta, profils šodien piereģistrēts. :(
05.06.2013 23:11 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Zinu,kā tu jūties. Kad izšķīros no viena sava bijušā,kuru ļoti mīlēju un ar kuru mēs plānojām kopīgu nākotni,šķita ka visa pasaule sabrūk,bet redz ka tagad esmu sveika un vesela,prieka pilna un turpinu dzīvot cepuri kuldama. Laiks dziedē visas rētas. Izsāpēsi,pārdzīvosi un viss būs kārtībā.
05.06.2013 23:14 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Lai cik muļķīgi tas neizklausītos-laiks dziedē visu. Un to tu sapratīsi tikai pēc tam. Mēs visas (95%) esam tam gājušas cauri un es arī zinu,cik smagi un neizturami tas ir... Bet tas ir tas brīdis,kurā tev ir jāsaprot,ka tu dzīvo savu dzīvi,tu esi personība un neesi ne no viena atkarīga un zaudētājs ir palicis tikai viņš pats. Līdzko tu nonāc pie šāda secinājuma,tālāk jau ir vieglāk... :) Turies-mēs izturējām,tu arī vari! :)
06.06.2013 00:36 |

Reitings 612
Reģ: 11.09.2012
Tā viš i! Šādos gadījumos laiks ir labākās zāles. Neaizraujies ar alkoholu un ballēšanos, jo tādā veidā tu iztukšosi sevi. Nākamajā rītā vēl sliktāk jutīsies. Labāk iedzer kādu nomierinošu ripu, sāc sportot, dari to, kas šinī brīdī ir pats svarīgākais. Es vēl arī tam visam eju cauri, bet ar katru dienu paliek vieglāk, jo tu sāc saprast, pirmkārt, vai tādas lietas ir mūsu pārdzīvojumu vērtas, un , ortrkārt, dzīvē būs vēl smagāki pārdzīvojumi. Turies! Labāk paskaties, cik Tev daudz atbalstītāju! Būs labi! :)
06.06.2013 07:23 |

Reitings 129
Reģ: 27.05.2013
Lai arī kā tur būtu - stulbi gribēt nomirt!
06.06.2013 07:58 |

Reitings 425
Reģ: 10.10.2012
piekrītu meitenēm, sapratīsi tikai pēc tam. arī citi tev spēs sniegt tādas pašas sajūtas un vēl labāka , tikai jāļaujas :)
06.06.2013 08:28 |

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Man tā arī ir pašlaik,tikai es nevēlos mirt dēļ tāda idiota,kas nav mani novērtējis un pats izraisīja visu laiku strīdus. Man bija jābut tajai,kurai jāiet prom,a viņš mani pameta sabiedriskā vietā,ar savām histērijām jo domāja,ka es viņu krāpjot,lai gan viņam nebija nekāda pamata tā domāt,jo visas brīvdienas bijām kopā,kā nešķirami.
Man bija pagadījies tāds "slims" eksemplārs.
Es arī vakar izraudājos,jo bija žēl sevis nejau viņa,ka tādam idiņam veltīju savu laiku un enerģiju un viņš par to atmaksā šādi.
06.06.2013 08:39 |

Reitings 236
Reģ: 29.04.2011
Lielākā daļa esam gājušas tam cauri. Šeit noteikti iederēsies teiciens - laiks visu dziedē ;)
06.06.2013 08:52 |

Reitings 8272
ja jūs nespējāt saticīgi dzīvot, tu vēlētos nepārtrauktus strīdus? vai tādas būtu tavas iedomātās laimīgās attiecības? diez vai..
tagad jau ir par vēlu lūgt piedošanu. un tu lūdz piedošanu ne jau tādēļ, ka nožēlo izdarīto, bet tādēļ, ka gribi atgūt draugu. ja pirms tam būtu jau nožēlojusi patiesi savas izdarības un kļūdas centos nepieļaut tādas, tagad tu par to neraudātu.
tu vnk gribi novelt atbildības slogu un viss. vnk tagad ir jārēķinās ar sekām. ne visas attiecības ilgst mūžīgi. daudz šķirās, atrod jaunus cilvēkus, no jauna iemīlas un dzīvo tālāk.
manuprāt, šī tev nav mīlestība, bet drīzāk gan tāda kaprīze, iegriba un apmātība. iepriekš tu varēji viņu dabūt atpakaļ un viss bija ok, bet tagad, kad nevari, tu domā par pašnāvību. tas nav atrisinājums. neesi egoiste un ļauj cilvēkam normāli dzīvot un dzīvo pati tālāk. ne tev šis puisis ne pirmais (bet kas to lai zina), ne pēdējais.
06.06.2013 08:59 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Tu drošvien tgad domā, ka nevienai nav bijis tik sāpīgi kā t4ev un neviena nav mīlējusi tik stipri kā tu, bet maldies. Dzīvē tā notiek un pat labi, ka tā notiek. Redzi, kašķējāties daudz tāpat, kāds prieks no tā? Reti tikāties - vēl skumīgāks fakts. Viņa priekšā katru reizi apraudājies - nogurdinoši puisim mierināt un tev nākamajā rītā aizpampušās acis dabūt skaistas un lielas. Viss notiek uz labu. La viņš iet, bet tu turpini savu dzīvi,vienkārši ne vairs pa to taciņu, kur kopā drošāk un vieglāk šķiet, bet pa aizraujošāku, interesantiem notikumiem pilno taciņu, kur gan pagaidām jāiet vienai, līdz satiksi vēl vienu tādu pašu gājēju. :) Jo ilgāk skatīsies atpakaļ uz veco taku, jo mazāk spēsi pamanīt, cik jaukas un foršas lietas ir apkārt.
Turies, tas nav pasaules gals, pat, ja tev liekas, ka pasaule nu ir sabrukusi un vairs nekādas jēgas no nekā nav.
06.06.2013 09:04 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Pietam vasarā savā ziņā taču lielisks laiks lai izšķirtos. Visu vasaru tagad varēsi baudīt vīriešu uzmanību. Uzvelc skaistu kleitu, kurpes, skropstas uzkrāso un sataisi matus, būs tev labi pavadīts laiks ar. :)
Asaras notriec, saņem sevi rokās, esi stipra un aidā izbaudīt vasaras labumus.
06.06.2013 09:06 |

Reitings 360
Reģ: 29.12.2010
nogaidi kadu laiku-pats atskries atpakalj.
06.06.2013 09:06 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Ne nu mirsi, ne nu kā ;)
06.06.2013 11:19 |

Reitings 8272
vēl es domāju, ka ne tikai laiks dziedē. tas nav galvenais dziedētājs. tavas pašas prāts tevi izdziedēs. tev ir jāsaprot, kāpēc tā ir noticis un tas ir jāpieņem. vnk jāpieņem, jāpiedod un jādzīvo tālāk. daļa no tavām sāpēm ir cietušais pašlepnums (jo puisis tevi pameta, visi to tagad zina, bet bev ir kauns). un pietiek 'želot sevi, aplaizi brūces un tās ar laiku sadzīs.
06.06.2013 11:25 |

Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
Vai puisis bija latvietis ?
06.06.2013 13:21 |

Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
Ar nāvi nejoko!!
6 mēneši ir maz - kā jau te teica meitenes, tās pat īsti neesot attiecības un jāpiekrīt vien ir - pa šo laiku Tu pat īsti nevarēji iepazīt to cilvēku. Teikšu godīgi - man, izlasot tavu stāstu, radās iespaids, ka šos 6 mēnešus puisis Tev sevi parādīja no vislabākās puses, bet pēc tam viņam apnika izlikties labākam nekā viņš ir, apnika nemitīgi būt Tavas pasaules gaismai un viņš no Tevis nogura. Un domāju ka arī Tu pati tur esi pie vainas - nespēju iedomāties nevienu puisi, kas spētu ilgstoši paciest domu, ka meitene bez viņa nespēj (un tieši to Tu viņam arī esi brīnišķīgi nodemonstrējusi, raudot katrreiz, kad viņš brauc prom, un atvainojoties viņam... vispār nesaprotu, kādā sakarā un par ko bija jāatvainojas). Jebkurš normāls cilvēks sev blakus grib redzēt personību, kam ir arī savas intereses arī bez otra - tas ļauj justies brīvāk, nenogurdina. Jebkurā gadījumā novēlu Tev izturību - saņemies, izvērtē savas kļūdas, izraudi sāpi, pateicies dzīvei par pieredzi un dzīvo tālāk.
06.06.2013 13:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits