Krāpšana

Reitings 14
Reģ: 05.06.2013
Vēlējos vaicāt jūsu viedokli, mīļās dāmas.

Pirmās attiecības man ilga teju 3 gadus, visu problēmu pamatā bija, ka otrai pusītei nemitīgi slīdēja kāja. Nevienu reizi nepārgulējis (cik zinu), bet metis acis, sarakstījies un skūpstījies gan.Vienmēr visām draudzenēm zondēju, ka man pirmajā vietā ir uzticība, ka es nākamajās attiecībās to noteikti nepieļautu un jau pie pirmajām šaubām bēgtu, jo netaisos vairs sevi tik zemu vērtēt un ļaut mīņāt pašcieņu.
Nesen (pusgadu pēc iepriekšējām) esmu uzsākusi jaunas attiecības. Pirms pāris dienām bija pirmais sekss, viss ir super. Rozā brilles, sekss lielisks, mīļš puisis man. Īsti nav kur piesieties.

Ķeramies klāt problēmai-pirms pāris dienām ar draudzeni devos pasēdēt ar viņas draugiem. Līdz ar alkohola patēriņu vakars ieilga un beidzās ar to, ka ar vienu no puišiem pārgulēju.divas dienas pēc tam,kad ar esošo puisi bija pirmais sekss.
Pamostoties es vienkārši aizbēgu. Līdz šim nespēju saprast sevi. Es neesmu no tāda tipa meitenēm.man pagāja ilgs laiks, kamēr jutos ērti ar savu puisi un vēljoprojām īsti nejūtos. esmu kautrīgā tipa meitene un arī puisis mani nenormāli nesavaldzināja, bet nespēju saprast kā tas notika. Šaustu sevi, bet ja pateikšu savam puisim-tad viss ir cauri. viņš ļoti stingri attiecībās vērtē uzticību.ir tāds kā es, visos uzskatos, bet pēkšņi man uzradās errors un vienkārši ļāvos.to nespēju izskaidrot.

Nezinu ko darīt, tādēļ vaicāju, vai kāda ir slēpusi tādu lietu no puiša?Vai sirdsapziņa tiešām turpina dikti mocīt?Ieteikumi?
05.06.2013 20:30 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
nesaki, vīrieši ir vēl lielāki cūkas. tā ka...
05.06.2013 22:35 |

Reitings 279
Reģ: 11.08.2010
es noteikti neteiktu. bijušo draugu krāpu ar savu friend with benefits un sanāca pat ar vēlvienu puisi pārgulēt tai laikā. nejutos vainīga, jo darīju to, kas mani tai momentā iepriecināja. nekāda sirdsapziņa. ar tagadējo draugu esot kopā, nav galvā ieskrējusi pat doma viņu krāpt, jo viņš ir pārāk svarīgs.

acīmredzot, bijušais nebija man īstais cilvēks, ja varēju tā rīkoties un bez sirdsapziņas pārmetumiem likt viņam justies slikti, jo viņš neuzticējās.
05.06.2013 22:44 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Un ko jūs teiktu, kādēļ tā notika? Mani apmierina viss jaunajās attiecībās. Ilgi emocionāli gatavojos pirmajai reizei ar puisi, bet te pēkšņi, vienā mirklī aizmirsu visus savus tiešām STINGROS principus un 2 dienas pēc lielā notikuma likos gultā ar citu. Domāju dikti daudz par to, bet nesaprotu sevi.es drīzāk esmu tieši attiecību cilvēks un nemāku būt brīva. kārtīgs apmulsums tagad.

Pieļauju, ka kārtīguma dēļ ir bijis viens, divi partneri, nebiji izskraidījusies pirms tam un tāpēc tik viegli salūzi.
05.06.2013 22:53 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
kad ir milestiba, tad principi pazud. vismaz uz to pamata sevi neierobezo. viss notiek dabiski un tev fiziski pretigs butu jebkurs cits virietis!

++++

krista +++++

Ko Es varēu teikt sakarā ar šo? Pašapziņas trūkums
05.06.2013 23:09 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Tā bija zemapziņas atriebība bijušajam... + iespējams noraušanās no ķēdes... Ar laiku pāries... (ja,protams,to neturpināsi regulāri). Mazāk domāsi,ātrāk būs miers... Ja nevēlies sāpināt tagadējo,noroc to dziļi,dziļi sevī un apsolies pati sev nekad tā nedarīt pāri otrai pusītiei. Ja jūti,ka nevari,tad,acīmredzot,neesi gatava jaunām attiecībām vai nav īstais...
06.06.2013 00:48 |

Reitings 14
Reģ: 05.06.2013
Krista, noteikti esmu attiecībās, ar puisi tas ir pārrunāts. :)
Nu es pati sevi pārsteidzu ar šādu soli, tā kā noteikti tas neatkārtosies. To, kas notiek iekšā laikam arī grūti izskaidrot būtu pat pazīstamam draugam.
Problēma vēl ir tajā, ka var nākties šo vienas nakts sakara puisi vēl sastapt un nezinu kā uzvesties, reaģēt un nedod dievs tajā brīdī būšu ar savu puisi.
06.06.2013 01:01 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Pirmkārt, noteikti nestāsti, ja vēlies saglabāt attiecības. Sirdsapziņa ar laiku noklusīs...
Otrkārt, neticu, ka tu pati nezini, kāpēc pārgulēji ar citu. Cilvēki nemāk atslēgt smadzenes, ja vien nelieto medikamentus tam domātus. Tad nu - vai nu tiki sazāļota un izvarota pret savu gribu, vai arī - pārdomā, ko tajā brīdi, kad to darīji, domāji, jo esmu pārliecināta, ka noteikti par kaut ko domāji...
06.06.2013 01:11 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Situācija ir sekojoša - kod kurā pirkstā vēlies sāpēs.
Es vēlētos jau lai tu dod puisim iespēju pašam izvēlēties. Vai tomēr tā bija kļūda, bailes vai kas no tavas puses, jo parādīji lielā mērā to, ka tava puiša jūtas un emocijas nav svarīgas.
Emocionāla pievilkšanās un izteikta empātija, rūpes par otru mums neļauj krāpt.
Protams visdrīzākais būs dusmas, tevi nolamās no galvas līdz kājām. Un tikai pēc laika viņš spēs normāli izvērtēt situāciju.

Teikšu godīgi - pati vainīga.

Protams vari neteikt un slēpt, bet tu to darīsi vairāk savtīgu iemeslu dēļ. Lai tu nepaliktu viena, lai tevi neuzskatītu par sliktu cilvēku, lai tev būtu uzticīgs un superīgs vīrietis blakus.
Protams tu pasakot arī nodarīsi lielas sāpes viņam, jo nodevība ir ļoti sāpīga. viņa Ego noteikti cietīs.
06.06.2013 01:35 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
ká var tá pielakties, lai nefiltrétu, ko dari? man liekas, ka tas tomér bija apzináts lémums - likties gultá.
ja negribi izbeigt attiecíbas, nesaki, búvé savu laimi ar meliem pashá sákumá, sirdapzinja pagrauzís, bet páries. nákamreiz varési mierígi krápt, jo ja jau vienu krápshanu vari noklusét, arí 10 varési. nav jau liela starpíba vai krapi 1 reizi, vai 10.

jádomá ar galvu. es nekad nekráptu cilvéku, pret kuru ir jútas. kad jútu vairs nav, un negribas attiecíbas turpinát, tad pieljautu tádu iespéju, bet nekad nesapratíshu, ká var njemties ar kádu citu, kad ir míljotais vírietis, ípasi vél attiecíbu sákumá - taurenji véderá, domas tikai par míljoto, un gribas tikai vinju, cik biezhi vien var... tur nav vietas treshajam
06.06.2013 01:47 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
Ja tiešām viņā esi iemīlējusies tad nu nesaprotu kā var ņemties ar kādu citu?
06.06.2013 02:14 |

Reitings 53
Reģ: 30.05.2013
nevajag krāpt.
06.06.2013 07:57 |

Reitings 129
Reģ: 27.05.2013
Sirdsapziņa arī ir tavs sods!
06.06.2013 08:03 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
piekrītu Martai.
Manuprāt, tu tagad atriebies jaunajam puisim par to, ka iepriekšējais tevi sāpināja. no autores dzirdēju, ka puisis ir visādās ziņās lielisks, bet reizi nedzirdēju vārdu - mīlestība. vai man vienīgajai tā likās?
tas ko piemin pēc tam ir mazsvarīgi, jo tu aprakstot pirmās savas izjūtas, to nepateici. tātad, visticamāk tā nav mīlestība, bet tev viņš ļoti patīk un tu gribētu viņā iemīlēties, jo viņš nav tāds, kāds ir tavs bijušais draugs.
es tavā vietā neteiktu. domāju, ka sirdsapziņa tevi grauzīs, bet ko tu iegūsi no patiesības? to, ka tu paliksi viena. bet varbūt tāpat ir labāk, jo puisis tevi tiešām mīl atšķirībā no tevis. kaut gan tu nekad nezināsi 100%, ko viņš pats dara, kad tevis nav klāt.
06.06.2013 08:12 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Neesmu krāpusi savu vīru. Nezinu, ko tas nozīmē.

Bet uzskatu, ka pareizi būtu izstāstīt patiesību, lai puisis pats pieņem lēmumu - palikt kopā vai šķirties. Bet attiecības vairs nekad nebūs tādas, kādas varēja izveidoties pirms šīs krāpšanas.
Ja nepateiksi, kur ir garantija, ka viņš neuzzinās no tiem draugiem?
06.06.2013 08:43 |

Reitings 82
Reģ: 03.06.2013
Manuprāt ir negodīgi attīrīt savu sirdsapziņu uz sveša rēķina, tāpēc uzskatu,ka sirdsapziņa ir tavs sods. Sēdi un klusē, mokies.
06.06.2013 09:02 |

Reitings 360
Reģ: 29.12.2010
Ja tagadejais puisis patik labak nepamet.
06.06.2013 09:09 |

Reitings 360
Reģ: 29.12.2010
+neka nesaaki
06.06.2013 09:10 |

Reitings 53
Reģ: 30.05.2013
vienkārši nekrāp.. ja nokrāp, tad uzreiz šķiries...es tā daru, ņem paraugu no manis!
nekad neesmu sapratusi, kā var vnk sanākt netīšām vai ups nokrāpu... ble ja krāp ta krāp! tu necieni otru, ja krāp! Dievs jau visu tāpat redz
06.06.2013 09:28 |

Reitings 168
Reģ: 27.03.2013
Sakiet ko gribiet, ja cilvēks "atriebjās" pavisam citam cilvēkam, tad ir stulbs. Uzskatu,ka gan jau vienkārši gribēji izmēģināt vēl kādu.
Ko darīt? Neteikt,ka nokrāpi, lai nesagrautu cilvēka pašapziņu, bet vienkārši izšķirties.
Ja krāpi, tad necieni viņu! Ja nav cieņas, tad tādas attiecības vispār nav vajadzīgas.
Un slikti metās lasot par kārtējo krāpšanu.
06.06.2013 09:42 |

Reitings 612
Reģ: 11.09.2012
Kristīne, ko lai saka - stulba kaza. Normāls vīrietis neko tādu nepiedos! Veiksmi tālākajā dzīvē!
06.06.2013 09:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits