Sveiki visām,lieta tāda, ka manai māsīcai vajag izdomāt dziesmu izlaidumam,kas skanēs fonā , kad notiek sveikšana.!Varat luuzdu paliidzeet ar dziesmas izveeli. Var būt latviešu vai angļu dziesmas, tādu piemērotāku mūziku izlaidumam.
Pievakare- Tu nekad neesi bijusi nevienā izlaidumā? Mūzikai jābūt vai nu lēnai vai pretēji ātrai, tādai kas asociējas ar izlaidumu. Nav jabūt smagajam rokam vai mūzika ar briesmīgiem basiem.
atceros, ka man izlaidumā skanēja kid rock - all summer long.
bet nekas iepriekš nebija saskaņots, par mūziku atbildīgais cilvēks vienkārši kaut ko katram močīja freestylā.
katrā gadījumā man tā neliekas īpaši svarīga lieta. galvenais, lai iederas pasākuma formātā un absolventam/-ei patīk.
tā teikt - tāda sīkuma izvēle forumā man liekas muļķīga. lai ņem to kas pašai uz doto brīdi patīk un done!
Izlaidumā neesmu bijis simtu gadu, bet varbūt noder kaut kas no Vangelis (piemēram, "Conquest of paradise" vai "Chariots of fire", tās gan nav dziesmas), ja gribas kaut ko vieglāku, iespējams - kaut ko no Enya.
Man šķiet, ka būtu ok piemēram Coldplay- Paradise.
Manā izlaidumā skanēja Uncle kracker - follow me .. :D nevarējām vienprātīgi neko izvēlēties.. bet bija mīlīgi .:)
Kad es biju izlaidumā kur katram skanēja dziesma, tur bija gan roks, gan pops un pat kkāds reps. (Sanāca gandrīz vai ar atskaņām :D)
Es liktu http://www.youtube.com/watch?v=K1njYUrHkww