Vakar saņēmu recenziju par savu darbu. Uz ko tādu it kā gatavojos. Un tomēr... Kā varu atbildēt, ja pat jautājumu nesaprotu? :D Iestājies baigais panīkums.
Šeit izvēlējos savu tuvāko nodaļu un pievanīju viņiem :)
Viņi man uzreiz piedāvāja datumus un laikus , tā kā tā :)
Pateica kaut kādu manu reģistrācijas kodu , kurš būšot jāievada kad aiziešu un mani uzreiz sauks iekšā ;)
Man termiņš beidzas jūlia beigās , tākā es jau ar laicigi sāku kārtot to visu .. :)
Un vispār par to ID karti ? nevaru izdomāt man viņu taisīt pie reizes vai nē :D
Jums tāda ir? :)
BD vadītājai tikai šodien aizsūtiju no rīta savu darbu, bet viņa atbildēja, ka ļoti labs darbs tikai ar dažiem komentāriem, kas jāapvieno, jāpieraksta anotācijā klāt :)
Rīt nodošu un tad tikai paliek aizstāvēt un šie 4 trakie gadie būs garām... Jē, Jē :D
Labdien! :)
Nostrādājos ne pa jokam un saelpojos daudz, daudz putekļus :D
Mūs beidzot laiciņš arī lutina! :)
Gaidu piektdienu, kad brauksim pie manas mammas svinēt viņas dzimšanas dienu. Bet nebrauksim ar savu auto, jo jāved uz remontu. Brauksim ar svešiem cilvēkiem, kas brauc tajā virzienā un pa nelielu samaksu aizvedīs. Vācijā ir tāda mājas lapa, kur jāreģistrējās un jāpiesakās braucieniem un tad tu saņem pa telefonu un ēpastu apstiprinājumu braucienam. Tā nu 350km brauksim ar svešu sievieti :D
Kad iepriekš gāju pēc pieraksta (pagājušajā jūnijā), nekādu kodu nesaucu, pateicu pirmajai darbiniecei, kuru redzēju, ka esmu Poppy - pierakstījusies uz ID izgatavošanu, saņēmu norādes, kur jāiet, 1 cilvēks pirms manis bija, 10min viss bija cauri.
meksikanka un piparene, paldies.
Vaina ir zināma(kas kaiš) un ārstu konsuls ir nozīmējis, ka nepieciešama MR, nekādi skrīningi šoreiz nederēs.
Mēģināšu vēl piezvanīt uz dažām slimnīcām, bet rindas tiešām ir nežēlīgas, neceru, ka kaut kur būs ātrāk.
krāsa - Pozdravljaju s denj imenjini!
Man šķiet :D
Un krievu tautības cilvēki vārda dienas neatzīmē tā kā to dara latvieši. (Ir izņēmumi, kas tos uztver kā svētkus, bet pa lielam nē)
Nez , man pateica sešciparu kodu :) Varbūt ir kas mainijies gada laikā :)
Labi ka pierakstijos , jo atceros ka iepriekšējo reizi kad mainīju , gaidīju savu kārtu kādas 3 stundas... vājprāts.
Jā, jāskatās pēc vajadzības, man, ārzemēs dzīvojot, pase stāv koferī, ID ikdienā izmantoju dažādās iestādēs, tai pašai lidošanai. Ja būtu tikai pase, un to pazaudētu, problemātiski. Ar ID varu nesatraukties.