Secinājums - faktiski visām ir celulīts. Tātad sieviete = celulīts. Un jābeidz par to stresot un vaimanāt. Jādzīvo veselīga, sportiska dzīve un jāmīl sava pakaļiņa, arī ja drusku grubuļaina :)
Esmu tieva un smalka un tiek katru dienu staigāts un braukāts ar riteni, bet ir ir man tas celulīts mazliet. Tagad sāk tik pazust. Un par to it nemaz nesatraucos. Un man un gurniem un ciskām un mazas arī ir uz ikriem strijas. Bet tās man nez no kurienes ir, jo mans svars no 8.klases nemainīgs 55kg un strijas tik parādijās tajā periodā. Laikam kad sāku palikt sievišķīgāka. Jaunas tagat nav veidojušās. Nu neko dodos uz pludmali un nav kauns vai aizspriedumi, ka man ir strijas. :)
ne, bet "aizmetni" vinam ir. domaju, ka pec gadiem 10, ja es partrauktu treneties vins paraditos. esmu ieverojusi, ka sports palidz, bet kremi ir lieka naudas nosviesana.
Vai tad, tad, kad saspiež cisku un ir grumbuļi, tas skaitās celulīts? Viena meitene minēja... Tādā gadījumā man jau 5.klasē bija celulīts, kaut gan biju izteikti kārna.
Šobrīd ir mazliet.
Celulīts ir viens no maniem biediem :( Pagaidām it kā nav... bet ir tādi kā aizmetņi, nu perfekti gluds un glancēts nav. Bet nu man arī jau drīz 30. Pagaidām vēl varu staigāt bikini un puiša klātbūtnē pa māku kaila staigāt. Bet gad vairs nevarēšu? Man ir bail no tā :D Tā kā neesam precējušies (droši vien visi jau zina manu stāstu), tad man dubultā tomēr jācenšas. Es nevaru kā sievas atslābt.