tiaras ieliktajā bildē viņām toč nav celulīta, vismaz no tāda rakursa, nezinu ka ir kad no aizmugures paķer forši izgaismotu kadru :D
bet autorei varu piekrist, protams, mani tas nesatrauktu pat tik daudz, lai taisītu diskusiju :D varbūt tik daudz kā es aiz gara laika uzmestu aci, padomatu ''njaaa'' un aizmirstu :D bet ta kā šobrīd nositu laiku šeit, tad iekomentēju :D
man arī nepatīk skatīties uz meiteņu pakaļām, kuras iespiestas max šauros šortos un viss ļum.. nezinu, nesķiet estētisks tas skats... jā, var runāt pa kkādiem pieņemtiem standartiem utt., bet tomēr, nu ir jāpadomā kurā gadsimtā dzīvo un kas tomēr ir tāds pieņemtāks etalons... kaut gan man tie etaloni neko nenozīmē, jo man vnk sķiet nepatīkami ļoti korpulenti cilvēki vai liels liekais svars... es nesaku, ka tie cilvēki man paši nepatīk,nebūt nē! kā jau te minēja, ir meitenes , kurām ir pat diezgan daudz lielais svars, bet viņas sevi māk tāāā apģērbt , ka mute vaļā un gribas ''paķert'' kādu ideju no viņu apģērbu klāsta un nekad mužā tas cilvēks neliksies kkāds nepatīkams, jo viņa apzināsies ko un kā vilkt. bet nu ja meitene ar tādām ciskām dirsu un kuņģi gorās apdzērusies klubā uz skatuves un vel ap stieni... njāā.. īstenībā nav vārdu īsti :D