Tā kā otrajā diskusijā man neviena neatbildēja, tad uztaisīšu atsevišķu diskusiju.
Kā man rīkoties un kā tas vispār notiek? Šobrīd aktīvi meklēju darbu un šonedēļ man sarunātas divas intervijas. Taču es gribu nogaidīt līdz pēdējam brīdim un izvēlēties labāko vietu (taisos sākt strādāt ar jūliju). A ja man pēkšņi kaut kur uzreiz grib slēgt līgumu? Es teikšu, pagaidiet, man vēl citas vietas jāapskata? :D
Nezinu, man laikam tāda situācija nav bijusi. Es vienlaicīgi neesmu gājusi uz vairākām vietām. Parasti izdomāju, ko gribu, to darbu parasti esmu dabūjusi.
Uzreiz diez vai kāds piedāvās slēgt līgumu.
Jebkura gadījumā pēc līguma noslēgšanas, pārbaudes laikā no darba var aiziet, 3 dienas iepriekš pabrīdinot.
Zakjis*, to zinu. Bet nu stulbi tikko noslēgt līgumu un uzreiz to lauzt. :D bet nu stulbi būtu arī tas, ka es pateiktu, ka gribu strādāt tur un pēc tam tomēr nē. Nu tad jācer, ka mani paņems tur, kur vēlos. :)
Kery, nekas nav stulbi, ja tu to dari sevis dēļ. Vot tā ir! Gribam būt tie labiņie, jo redz stulba situācija. A darba devējs uzteikt darbu var, ne tā? Un nedomāju, ka tur kādam ir stulba situācija ;)
Veiksmi darba meklējumos!
Man ir bijušas situācijas kad jāpieņem lēmums, nesagaidot atbildes no visiem. Tas ir brīdis kad nevar raustīties uz visām pusēm. Labi apdomājot un izanalizējot jau var saprat kas kur būs un kāds tur būs iespējamais atalgojums.
Vajag ar vēsu prātu, bez emocijām, apdomāt un izlemt.
Jā, ir daudzas vietas kur tik tiešām piedāvā uzreiz parakstīt darba līgumu.Un neiet runa tikai par lielveikaliem. Viņi tevi atzīst par labu kandidātu un līdz ar to nekavējas.
Es vienmēr saku, ka man vajag apdomāties, un tad viņi atbild - mēs tad jums rīt pazvanīsim. Tikmēr varu mierīgi apsvērt kurš variants man patīk labāk.