Sveiki!
Varetu kads dot kadu padomu Ludzu.
Iepazinos ar vienu puisi internetaa, Sazvanijamies caur skypu gandriz katru vakaru un runajaamies..Es patiku vinjam vinsh man. Lieta tada kad vinsh loti uzsveera to kad vinjam pasham patiik tiiriba un vinsh vienmer ir smarziigs..ta teikt ljoti kopts viirietis.
Vinsh ljoti uzsvera to kad velas mani satikt un ieraudziit, bet tadu kada es esmu bildee..dr.lv...Man tas likas diiivaini.
Ipashi nepuceejos, jo domaju kad puishiem patiik dabiska paskata sievietes. Bet ar šo indiviidu viss bija pilniigi preteeji. Vinsh jau pirmajaa tikshanas reizee atlavaas parmest par to ka es esmu sagerbusies un neesmu gana pacentusies lai izskatiitos perfekti. Un visas dienas garumaa likas kad es vinjam konkreeti izbesiiju, jo redz es neesmu princese. Vinsh man aizraadija kad man esot kupris :D protmas atlikushas dienas laika centos iet ar taisnu muguru.
Esmu sportiska slaida meitene, braucu ar riteni un briziem kajas ir zilumos, to ari vinsh man aizraadiija, ka var but meitenei kajas vienos zilumos.
Man pirmo reizi ir tada pieredze ar tada tipa virieshiem, kas tik nenormali pieversh uzmaniibu arienei.
Es neesmu negliita tiesham..Vnk mani naudas lidzekli nekad nav bijushi tadi lai es sevi varetu puceet katru dienu. Tapec ir ari jaatziist kad nemaaku to dariit.
Ja varbut vareju nedaudz labak pacensties pirmaja randinjaa, Bet lieta tada kad puisis atlidoja no arzemeem, naktii..Un man 2 nakti nebija mazakas veleshanas Sevi ta puceet, lokot matus nenormali krasoties.
No tas reizees tas ari viss..vinsh mani blokeeja draugos un skypaa, bez jebkadiem paskaidrojumiem.
Kaut gan vinsh teica kad es vinjam patiiku..
Gruuti aizmirst Jo puisis iepatikaas.
Un liekaas kad tad jau es nevienam nepatikshu, tikai tapec kad nespeeju sevi pienaciigi sapuceet, Jo man nav tik daudz liidzeklu lai aizietu uz saloonu.
Varbut kadai ir bijis liidziigi.