Es apdaru mājas soli, kamēr dusmojos, vannu beržu, mazgāju u.t.t. Pēc tam prieks cik tīrs dzīvoklis un dusmas jau pārgājušas. Vispār es daudz nedusmojos, pavaicāju sev, kas mani tā sadusmojis un mēģinu atbrīvoties no tā emocījām, jo tas nav produktīvi-dusmoties.
Vienkārši jāapzinās, ka no dusmām nav labuma, ir tikai kaitējums, galvenokārt jau sev.
Un nav jāvērtē vai jānosoda citi cilvēki vai situācijas, bet gan jāskatās uz sevi - kāpēc esmu nonākusi šādā situācijā.
Kamēr ar šo visu ņemas, tikmēr dusmas pāriet ;)
Ar mani ir traki, dusmās vai strīdos esmu gatava krāmēt. Tāpēc, lai tā nenotiktu - situ traukus :D Tas ļoti palīdz izlādēties. Pat iesaka tā darīt, jo dusmas nekādā gadījumā nedrīkts "aprakt" sevī. Dusmas, naids un apvainojums ir viss postošākās enerģijas, kas mājo cilvēkā.
Priecājies, ka viņš ir prom no tavas dzīves! Priecājies, ka neatklāji to laikā, kad vēl bijāt kopā! Ir , protams, nepatīkami, sāpīgi.. bet viņš nav tavu asaru vērts tagad!
Neļauj nevienam sagandēt tavu pašapziņu.. ;)
Es Tava vieta nedomatu par to . Pagatni izmainit nevar un ne jau Tu esi ta cuka... ka Tu vispar vari sev darit pari tadu cilveku del .
Par dusmam runajot - es vispar censos no sevis visas negativas emocijas izskaust ara vai ari parverst vinas savadaka veida , ka Chanely mineja , sakota analizet kapec tas viss mani vispar ir piemeklejis ko es daru nepareizi. Tacu agrak , kad es dusmojos tas bija spradziens !!! Es ar to nelepojos , bet pat draugam no manis tanos momentos bija bail :D trauku plesana utt protams nebija , bet visi dabuja , kas gadijas man cela.
High five!
Esmu uz viena viļņa ar Tevi. Nu labi esmu pārāk liela nīkule, lai kādam iesistu, bet emocijas iekšā trako: dusmas, skumjas, sevis vainošana, citu vainošana.. viss vienā virpulī. Fiziska sevis nodzīšana nepalīdz. Guļu tikai dažas stundas, nu labi situācija uzlabojas un varu pagulēt jau vairāk par 3h. Toties pozitīvi ir tas, ka svars samazinās un vasaras sezonā man būs labākā forma ever. :D
Ā un tagad es ienīstu visu vīriešu sugu. Nu i ***** viņus visus :D