Mans draugs (23 gadi) uzskata, ka dzemdēt bērnu 18 gados ir normāli. Viņa māte palika stāvoklī 18 un dzemdēja 19 gados (piedzima vecākais brālis). Es to nekad nesapratīšu un nespēšu pieņemt, ka bērnam piedzimst bērns. reāli, meitene tikko sasniegusi pilngadību, viņai būtu jāattīstās uz priekšu, jāmācās rūpēties pašai par sevi (kur nu vēl par bērnu), izglītoties, izklaidēties utt.
Lieki piebilst, ka māte bija ar vidusskolas izglītību, mētājās no viena darba uz otru (vīrs aizbrauca karā labprātīgi un pēc neilga laika viņi izšķīrās). Un drīz arī mana drauga tēvs parādījās pie apvāršņa.
Un manējais caur puķēm, bet bieži saka, ka gribētu bērnu utt. Jā, es arī gribētu, bet esmu pārāk jauna, nevaru vēl sevi nodrošināt, arī viņš ir bez kapeikām, bet jau sapņo par bērniem, kāzām, māju. Jāteic, ka mīl arī alkoholu, tāpēc vēljoprojām nezinu cik ilgi būsim kopā.
Ar šo te es gribēju teikt, ka arī mūsu vecāku izdarītās lietas un veiktās izvēles mūs ļoti iespaido. Mani mamma dzemdēja 30 gados, māsu 25. Šie skaitļi man liekas normāli un ātrāk, es tīri fiziski un materiāli nespētu saņemties un radīt bērniņu, bet manam draugam 18 un 19 gadi šķiet piemērots laiks, lai ražotu bērneļus, kas man ir galīgi nepieņemami. Bet nu jau tas vecums ir pāri, bet tāpat vēl nav īstais laiks.