SC pārvālēti!

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
NĒĒĒĒĒ! ;(
01.06.2013 22:04 |

Reitings 2542
Balsis tāpat ir uzpirktas gan tagad, gan Referendumā.
02.06.2013 01:16 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Balsis tāpat ir uzpirktas gan tagad, gan Referendumā.

Tad kāda suņa pēc vispār iet vēlēt?
02.06.2013 01:24 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
andas faktus meitenīt faktus!!!
Ja gatava mētāties ar šitādie skandaloziem spriedumiem, pamatojumu vajag. Ne tāpēc, ka kāds tā saka, ne tāpēc ka tas ir vienīgais izskaidrojums. Prādi man dokumentus, kontu izrakstus, kaut ko reālu!!! Besī cilvēki, kas gudri runā, bet neko nevar padarīt, neesi labāka par visiem deputātiem, kas ar tikai kladzina... Tikai viņi savu a tu savu un viņiem vismaz ir kāda teikšana, kamēr tu vāries savā bezspēcība.... Smiekls nāk :D
02.06.2013 01:33 |

Reitings 2542
nesauc mani par meitenīti :D Manai omei šodien zvanīja SC :D Lūk, FAKTS. :D
02.06.2013 01:36 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Vispār man tas šķiet tiiik nepareizi. Kad PCTVL Latvijas krievus centās vienot ar nacionalitātes jautājumu, latvieši bļāva, ka tāda politika nekad neder. Un ko tagad paši dara?! Man kaitina nevis Ušakova uzvara, bet pašreizējais latviešu partiju uzņemtais kurss. Viss, valodas referendums pagājis, ATPAKAĻ PIE DARBIEM!!!! Ir jāprasa rezultāti no savējiem, nevis jānomelno konkurenti (tas gan par partijām, gan vēlētājiem).
02.06.2013 01:40 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
vajadzēja omītēm pases nozagt, lai netiek pie vēlēšanas. :D tāpat nākošajās vēlēšanas latviešu partijām vajadzētu apvienoties, tad ticu, ka rezultāts būtu iepriecinošāks. ;)
02.06.2013 01:43 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Melns, neesmu meegjinaajusi nopirkt Ozolinju, taapeec nespeeshu daliities atsauksmees.

Annij, zinju portaali (pareizaak cilveeki, kas par to nosuudz policijai) zinjo par uzpirkshanas meegjinaajumiem. Vieniigais tur netiek mineetas konkreetas partijas, vismaz shodien tai rakstaa nemaniiju. Taapat ieprieksheejaa veeleeshanu diskusijaa viena Cosmiete teica un apgalvoja, ka to domaa nopietni, ka vinja un vinjas draudzene paardodas par 10 latiem.

Par to komentaaru, kaada tad jeega iet veeleet - taada, ka var tomeer kaut ko ietekmeet. Nejau visi ir uzpeerkami. Es nedomaaju, ka SC uzvara ir taadeelj, ka tieshaam uzpirkta tieshaa zinjaa un citaadi neviens nebalsotu. Protams, balsotu, jo jau visi iepriekshmineetie iemesli par latvieshu partiju sashkjeltiibu un veeleetaaju slinkumu, bet galvenais - jo netieshi taapat uzpeerk, piem, ar taam biljeteem. Nu vispaar gudri dara no vinju skata punkta, cilveeki pavelkas uz taadaam lietaam.

Mani paarsteidza, ka Jelgavaa peec pagaidu rezultaatiem (rakstu atradu Tvnetaa) SC arii ir vairaak balsu par VL, kaut kaa nebija radies iespaids, ka te vareetu buut tik daudz SC atbalstiitaaju. Pirmajaa vietaa taapat esot kaa liidz shim ZZS.
02.06.2013 01:48 |

Reitings 772
Reģ: 29.01.2009
Bet kāda bij vēlētāju aktivitāte??? Te ir rezultāts tam, ka cilvēki vienkārši neiet vēlēt! Un liela daļa bļāvēju, kas bļauj par to, ka tas ir slikti, tas arī, ko tie tur domē/saeimā dara vai nedara, ir tie, kas neuzskata par vajadzīgu vēlēšanu dienā vai vismaz 3 dienas pirms tam pacelt savu smago pakaļu un aiznest to uz vēlēšanu iecirkni!!!
Par to man ir vēl lielākas dusmas, nekā par provizoriskajiem vēlēšanu rezultātiem!!!
02.06.2013 01:58 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
buxiic, Tu taču saproti, ka mēs, latvieši, protestējam citādi nekā attīstītajās vai dienvidu valstīs. Ja mūs neapmierina ekonomiskā/sociālā labklājība, latvieši dodas uz ārzemēm, nevis taisa protestus (mums nemaz nav spēcīgu arodbiedrību ar biedru naudām, kas samaksā par kavētajām protestu dienām), un arī politika - ja latvietis redz, ka tajā neviens viņam nekādi nevar palīdzēt un viss atkarīgs tikai no paša, viņš labāk mājās atpūtīsies pēc 12 stundu darba dienas, nevis meklēs, kur novēlēt.
02.06.2013 02:01 |

Reitings 772
Grecia, es zinu :)
Bet skumīgākais ir tas, ka daudzi latvieši uzskata, ka viņiem vienkārši kaut kas pienākas, tāpat vien... Pat mazumiņu nav gatavi izdarīt...
Piemēram, man tracina, ka mana vīrieša brālis, kurš nevienu dienu savā vairāk kā 40 gadu mūžā nav strādājis oficiāli, kaut ko "d***" par nesalabotajiem ceļiem! Par ko lai labo - par viņa nesamaksātajiem nodokļiem???
Tas protams vispārīgi, un neiedziļinoties daudzās citās valsts mēroga problēmās (korupcija, nevienlīdzība u.tml.), bet parāda to, ka daudzi patiešām uzskata, ka viņiem visam jābūt tāpat vien, jo tač pienākas...
02.06.2013 02:19 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Runājot par sabiedrisko transportu - dienā, kad pieņems lēmumu, ka tas ir par velti Rīgā, būšu spiesta pirkt mašīnu (spiesta, jo man centrā, pie darba nav īsti normālas vietas, kur to atstāt). Jau tagad sabiedriskajā brauc visādi bomži un citi smirdoņas, bet viņus vismaz izsēdina ārā, kad kontrole parādās. Būs par velti - padomājiet kāds kontingents tur pārvietosies. Turklāt, ja tagad cilvēkiem nepieciešams pārvietoties 2 pieturas, tad nereti izvēlas iet ar kājām. Būs par velti - brauks ar transportu. Paskatieties, kā sabiedriskie ir pārbāzti tajās dažās dienās gadā, kad tie ir par velti. Šausmas. Es vienkārši nesaprotu, kā jūs varat priecāties par bezmaksas transportu. Tur taču viss smirdēs, krēsli būs sačurāti...Nekad nav bijis tā, ka kaut kas par velti būtu labs.
02.06.2013 08:50 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Ok. Forši, bet, vai nebūtu prātīgāk tos n-tos ļimonus pielikt pie pensijām vai palielināt neapliekamo ministru, nevis ntās reizes pārdalīt naudu un beigās iegrūzt RS, kas ir kā melnais caurums, kam katru gadu vajag vēl un vēl.

Vai tad ar to jānodarbojas Ušakova kungam, vai cien. valdībai (atgadināšu, ka Vienotība pirms Saeimas vēlēšanām apsolīja nesamazināt pensijas - bet jau pēc nedēļas samazināja. Un tagad nauda, lai maksātu prēmijas, ir. Bet lai indeksētu pensijas - nav). Vai naudu tērēt nedrīkst tikai slāvu izcelsmes ministriem? Kad zog latvieši - lai zog, viņi taču 50 gadus biji apdalīti... Tādas domas ir, jā?
02.06.2013 08:55 |

10 gadi
Reitings 13809
Redz, cik veiksmīgi nopirka balsis. Dzirdēju, ka Latgalē esot pirktas balsis, cena - sākot ar humpalu biksēm, beidzot ar 5 LVL.
02.06.2013 09:04 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
SC jau saka, ka veelas paarmainjas valdiibaa.
02.06.2013 09:05 |

Reitings 59
Reģ: 17.05.2013
Es nobrīnījos, ka tikai viens cilvēks ieminējās par to pārvālēšanu, es tik lasu un ķiķinu! :D
02.06.2013 09:25 |

Reitings 772
Julenok, nejauc saeimas darbu ar pašvaldības darbiem! Tās ir divas, pēc būtības, dažādas lietas.

Turklāt par pensijām runājot - no kādas naudas, lai maksā tās pensijas? Lielai daļai šodienas pensionāru vispār nav bērnu/mazbērnu, lielai daļai šībrīža darbspējīgā vecumā esošu cilvēku nav vairāk par vienu bērnu, vai vispār nav bērnu, rezultāts - kādu nodokli saņem valsts no darba algām??? Ja pat nav un nebūs kas strādā? Nemaz nerunājot par tiem, kas aizbraukuši. Nerunājot par tiem, kas nodokļus kā tādus nemaksā! Jo mazāk cilvēku, jo mazāks valstij ienākums no visa, gan PVN, gan IIN, gan nekustamā īpašuma nodoklis, ceļu modoklis un visa pārējā, kam galā "piekabināts" nodoklis! Paskatiieties apkārt - Tev visiem paziņām ir vismaz 3 bērnu ģimenes?
Kamēr cilvēki paši nesapratīs, kā tas lietas veidojās, un neko nesaprotot kurnēs, ka viņiem viss tikai pienākās, tikmēr tā situācija būs tāda, kāda tā ir!!!
02.06.2013 09:54 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Vakar man bača nosēdās.
Karoče. Ušakovs ļoti gudri arī izdarīja. Sakopa mikrorajonus ( nobrauca pa acīm ( tieši tāpat kā savā laikā Lembergs )) un visi duraki aizskrēja par viņu nobalsot. Kaut gan projekti jau bija sarakstīti pirms viņa.
Protams labāk ir atbalstīt pensionārus ( nesaku, kad tas ir slikti ( vairarāk balsis )) - sabiedriskais transports par brīvu. Nekā jaunās māmiņas un ģimenes kuras iespējams gribētu otru bērnu ( jo šo jau neviens neredz )
02.06.2013 10:03 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Jessica.
Pilnībā tev piekrītu.
Jau tagas pilns sabiedriskais transports ar pensionāriem, kuri protams aizņem visas sēdvietas, bet par viņu un savām ērtībām maksāju es.
Man personīgi patīk jaunie tramvaji, autobusi un mikriņi - tomēr ja tie pārvērtīsies par smirdtransportu, es pārvietošos tikai ar mašīnu un ļoti daudzi citi cilvēki. Būs problēmas ar sastrēgumiem un parkingu, gaisa tīrību u.c.
Protams vienmēr jau var pacelt maksājumus mašīnu turētājiem ( jo viņi to var atļauties ), bet visi citi brauks ar smirdbusiem ( bez maksas ), bet par to maksās visi citi ( nu labi arī viņi ar saviem nodokļiem ( ja tādus maksā )) ieskaitot mašīnu īpašniekus.
02.06.2013 10:31 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
ak nē, būs jāiepērk semučkas.
02.06.2013 10:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits