Bez seksa

Reitings 23
Reģ: 17.02.2011
Labrīt meitenes!!!

Gribu uzzināt kā rīkotos Jūs šajā situācijā.

Man draugs ir diezgan ticīgs cilvēks, iet katru nedēļu uz baznīcu utt. Jūs jau ziniet kādi ir baznīcām nosacījumi. Sekss līdz kāzām nē. Mums sekss ir un ļoti labs, bet viņs pēķšni izdomāja mainīt savu dzīvi un laboties Dieva priekšā - atteikties no sekss līdz kāzām. Kā Jūs rīkotos šādā situācijā? Vai Jūs spētu atteikties, ja zinātu ka Jums ir ideāls sekss abiem. Un gaidītu līdz kāzām? Bet tā var gaidīt arī gadiem?
31.05.2013 08:59 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Pēc tam var izgudrot ka bez bērnu radīšanas seksam jēgas nav un atturēties ir labāk. Bez tam daudzi ticīgi atturībnieki uzskata, ka bez seksa garīgā un laulības dzīve paliek pilnvērtīgāka un labāka.
Un jaunam vīrietim ilgstoša atturība nekad nav nākusi par labu. Potence samazināsies un beigu beigās vienmēr būs 6.30. Plus vēl nāks lielāks risks salimt ar prostatas audzēju.
31.05.2013 14:59 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Priekšspēles arī skaitās sex? omg es tā nevarētu. :D
31.05.2013 15:02 |

Reitings 118
Reģ: 29.05.2013
dionysus kas par stulbībām it kā nodarbojoties ar sex ar svešiem un ne tik svešiem nevar dabūt simtreiz vairāk slimību. mūsdienās jau vispār nav nevainīgu meiteņu, visas kaut kādas nolietotas no visiem galiem. brīnums, ka vispār ir kādi vīrieši, kam ir cieņa pret meitenēm un gaidīt līdz kāzām, jo, ja ir īsta love, tad var gaidīt. negaida tie, kam vajag visu uzreiz, bet tas ir nožēlojami, ka tāda ir mūsdienu pasaule, kas uzskata, ka sex pirms kāzām ir kaut kas nestilīgs, bezjēdzīgs slikts. kāpēc pirms 100 gadiem šodienas meitenes sauktu par palaistuvēm, bet mūsdienās tas ir sexīgi un večiem TAS PATĪK? vismaz es tāda neesmu :@
31.05.2013 16:47 |

10 gadi
Reitings 13809
Kurš apgalvoja, ka sekss pēc kāzām ir kaut kas nepareizs? Es saku, ka pieņemama nav tik krasa uzskatu maiņa.
31.05.2013 16:51 |

Reitings 11
Reģ: 31.05.2013
Ir dzirdēts par vēl tādiem cilvēkiem, kas tā pēkšņi izdomā un sāk ciesties. Bet nu tad arī ar kāzām ir jāpasteidzas :D Jo nu, ja mīl, tad prec, ja nemīl, tad vispār neko. Tas aizliegums par mīlēšanos jau savulaik ir izdomāts tikai tāpēc, lai cilvēki ļautos tikai īstai mīlestībai un nedzīvotos pa labi un pa kreisi, katru dienu ar citu.

Bet nu, varat arī mēģināt to pārrunāt un varbūt viņš izdomā no šī aizlieguma atbrīvoties. Saki, ka nevari izturēt un nebrauksi vairs ciemos, jo acu priekšā viņš ir pārāk kārdinošs. :)
31.05.2013 17:09 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
athlete - nu ir cilvēki, kuriem ir iekšēja mēra sajūta un kas ir izvēlīgi partneros arī bez iedomām, ka Dievs ir lūriķis, kas skatās, ar ko viņi savās guļamistabās nodarbojas, un viņam tas varētu nepatikt.
Nevis tā, ka - ja pasaka, ka tas nav nekas briesmīgs, ja dzīvē bijis vairāk par vienu seksa partneri, tad uzreiz metas orģijās ar katru, ko ierauga.
31.05.2013 18:07 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
O, kas par temu! Es pienemtu tadu draugu, vienigais arpuslaulibas attiecibas ticigajiem tachu nav atlautas...jabut laulatiem baznicaa.
31.05.2013 18:16 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Pajautā- pēc cik ilga laika domā tevi precēt nost? :D
Tad arī spried, vai spēsi gaidīt..
31.05.2013 18:19 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Ja kāzas rīt - nav problēmu :D
31.05.2013 18:30 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
O, kas par temu! Es pienemtu tadu draugu, vienigais arpuslaulibas attiecibas ticigajiem tachu nav atlautas...jabut laulatiem baznicaa.

Apsveicu!!! Drīz būs kāzas!! :D
31.05.2013 18:32 |

Reitings 3551
athlete
dionysus kas par stulbībām it kā nodarbojoties ar sex ar svešiem un ne tik svešiem nevar dabūt simtreiz vairāk slimību. mūsdienās jau vispār nav nevainīgu meiteņu, visas kaut kādas nolietotas no visiem galiem.

Var jau mocīt sevi un taupīties, bet seksualitātei tas nāks tikai par sliktu. Vīrietim potence vislielākā ir no 16- 25 gadiem un visas dzīves seksualitāte ir atkarīga no seksa biežuma šajos gados. Ja seksa ir bijis maz tad ap 40 var sanākt čušs. Sekss nenozīnē kopoties ar visu pēc kārtas. Ja nav patstāvīga seksa partnera var masturbēt.
Var jau cieties un taupīties līdz kāzām, bet pēc tam nevajag gaidīt daudz seksa laulības dzīvē, jo organisms jau sapratis sekss šim cilvēkam nav īpaši vajadzīgs. Un atjaunot gribēšanu ar gadiem ir ļoooti grūti.

P.S es negribēju ka mana nākamā sieva būtu bijusi nevainīga.
31.05.2013 18:41 |

Reitings 118
Reģ: 29.05.2013
Dionīsam. Es esmu pārāk vecmodīga šajā sexa gadsimtā. laikam jāpaliek mūžīgi "mūķenei", jo es nevaru pieņemt sexu pirms kāzām. katru gadu palieku vecāka un domāju vairāk par to, ka man tas nebūs vajadzīgs - varbūt tev taisnība. tāpat visi vīrieši vēlas ātrāk ielīst bixēs un ķert nākamo.
31.05.2013 20:35 |

Reitings 3966
laikam jāpaliek mūžīgi "mūķenei", jo es nevaru pieņemt sexu pirms kāzām.
nesen te viena meitene rakstīja, ka viņas mamma pēc kāzām tik to darīs, tā arī izdarīja, piedzima meita un beigās tikuntā izšķīrās . Drošivien ka nepatika kkas sexaa.
31.05.2013 20:59 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Es vispār nespētu būt kopā ar ticīgu cilvēku. Varbūt izklausās muļķīgi, bet tā ir.
Pati, kopš sevi atceros, esmu bijusi pārliecināta ateiste. Priecājos, ka draugs ir tāds pats.
Jo tomēr ir ticīgajiem savi uzskati un ja kopdzīvē sāktos runa par reliģiju, tad nespēju iztēloties kā pēc šādas, divu dažādu viedokļu izpaušanas, mēs vispār vēl paliktu kopā.
Nav nekas pret ticīgiem cilvēkiem, taču tikai tad, ja tie nav manu draugu, radu, paziņu lokā. Simple as that.
31.05.2013 21:02 |

Reitings 3551
athlete
ir tāda organizācija- "īsta mīletība gaida"
Tur varētu būt Tavi domubiedri

http://www.istamilestibagaida.lv/
31.05.2013 21:22 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Nē, es īpaši nenosodu cilvēkus, kas tā uzskata, bet es to nekad neatbalstu un neatbalstīūs tāpat kā celibātu.

Sekss vienkārši ir nozīmīga cilvēka dziņa, man šķiet pretdabiski to apspiest. Kopā ar tādu cilvēku nebūtu, vienalga, kādi būtu viņa motīvi tā rīkoties.
31.05.2013 21:27 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Es neatbalstu liekulību. Sekss pēc kāzām ir ok, bet tāda spēlēšanās "te es ticīgs un dievbijīgs, te nē" liekas tiešām kā zaimošana. Es domātu dziļāk, ka nevis viņš pēkšņi pievērsās šādiem uzskatiem (lai arī iepriekš bija ticīgs, tomēr iepriekš viņam šī ticība nekam netraucēju), bet gan kādas citas problēmas viņam vai jūsu attiecības radās. Nu vai vēl viens variants - ka tiešām pievērsies tādiem uzskatiem, bet tādēļ, ka pievienojās sektai. Tā pati "Īsta mīlestība gaida" personīgi man nešķiet normāla šo pašu iemeslu dēļ - liekulības un pārāk lielai fanošanai par reliģiju. Bet, ja būtu pievienojies, tu to taču zinātu, jo redzētu, ka kaut kur citur pazūd un pavada laiku, ka jauni domubiedri, ka domāšana mainās arī citās jomās utt.
31.05.2013 21:39 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
sitie baznicas cilveki(nerunaju par macitajiem, bet tiem jauniesiem un pieaugusajiem, kas megina but loti ticigi cilveki) vispar ir tadi sizofreniski. kapec es ta domaju? jo tadi nereti to visu interprete pa savam, parkapj tur kadas normas savas jaunibas un dabas del(lasit ka sex pirms kazam), pec tam vaino sevi, sausta un vienlaikus iekaro. man tas viss liekas tik absurdi un slimi, ka pinigi autores zel palika.

ists ticigais ir nelokams savai ticibai, ta ari rikojas, nevis drazas, tad nak klaja ar pazinojumiem. kronis visam butu vel pazinojums, ka ta meitene ir satans vai cuska, jo redz nabaga kristieti pavedinaja uz netiklibam, un vinam-cilvecinam, pratins jau nebija, lai savu cusku biksinas paturetu.:D
01.06.2013 14:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits