Vai arī jums ir bail?

Reitings 2015
Reģ: 18.11.2012
Sēžu,klausos saldsērīgu mūziku un domāju uzrakstīt šeit.
Pēdējos mēnešus man ir bail par to,ka varētu nomirt mans tuvinieks, draugs. Saprotu,ka mani vecāki,vecvecāki nedzīvos mūžīgi, bet man ir ļoti bail. Dažkārt sadomājos tik ļoti,ka asaras jau nāk. Reizēm arī esmu ko tādu murgojusi.
Reizēm gribētos būt ne tik jūtīgai.
29.05.2013 22:31 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Man ir bail palikt vecai un nevariigai, bail no slimiibaam, kuras piesaista ilgstoshi pie gultas un bail no naga nejaushas nomaukshanas (kaadreiz sen beerniibaa viens no pagalma biedriem atlauza nagu pilniibaa, man peec taa skata no taa ir paniskas bailes).
29.05.2013 23:09 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Piekrītu Laurai. Tēvreize spēj palīdzēt tev pašai justies mierīgāk.
29.05.2013 23:10 |

Reitings 261
Reģ: 29.01.2009
Man ir tā, ka par sevi man nav bail, var pat teikt, ka nemaz, bet ir ārkārtīgi bail par tuviniekiem. Kļūstu ļoti nervoza, ja ir kaut neliels pamats aizdomām par kādu nelaimi.
29.05.2013 23:10 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Kad saskatos visādus šausmu stāstus kā šodien, tika izvarota meitene un dzīva aizdedzināta, tad man no daudz kā paliek bail
29.05.2013 23:12 |

Reitings 424
Reģ: 29.06.2012
Jā, pēdējā laikā esmu kļuvusi par zaķpastalu. Tam gan diemžēl ir pamatots iemesls, cilvēks pats sevi velk nāves gultā. Ir ļoti grūti aprast ar tādu domu, ka kuru katru brīdi vari viņu zaudēt, bet vienlaikus arī palīdzēt nevari.
Par bērniņu (tas gan vēl tālā nākotnē :)) mēdzu iedomāties, kā spētu ar ko tādu sadzīvot, ka esmu laidusi pasaulē dzīvību kurai jācieš.
Par sevi jau sen nav bail, tik tiešām varu pieņemt vienā mierā, ka, piemēram, rīt manis var nebūtu. Tas gan nenozīmē, ka apzināti sev cenšos kaitēt.

Bet šitā darīt nav labi, jo vairāk kreņķējies, jo vairāk atrodas iemesli, lai to darītu, ir labāki veidi, kā pavadīt laiku :)
29.05.2013 23:14 |

Reitings 1093
Reģ: 17.05.2013
Man kaut kādā pamatskolas klasē, vai sākumskolas, neatceros, maza diezgan biju, uznāca tāds brīdis, ka es sāku domāt - es taču nedzīvošu mūžīgi, es nomiršu, kā būs, ka es vairs nedzīvošu? Es tagad dzīvoju, bet pienāks brīdis un tas vairs nebūs, manis nebūs. Man pāris dienas šitas tad bija, es pat raudāju, tiešām, ar mammu, ar tēti runājos, man bija bail un skumji.
Tagad arī ik pa laikam par šo iedomājos, kļūst nepatīkami, bet kaut kā mierīgi uztveru.

Man ir bijis, ka mamma atbrauc ciemos pie manis uz Rīgu, tad brauca atpakaļ uz savu pilsētu, bet ārā bija slikts laiks. Es uztraucos, domāju, kāpēc es vispār viņu palaidu uz mājām vēlā vakarā, vajadzēja, lai viņa paliek pie manis. Zvanīju, necēla, uztraucos. Bet viss kārtībā, vnk mamma braucot parasti neceļ telefonu.
30.05.2013 00:15 |

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
Man ar dažreiz uznāk tādas domas, bet cenšos atvairīt.
+ domas, ka varētu pašai veselība sačakarēties.
Nāve mani sevišķi nebaida, protams, ja mani nostādītu fakta priekšā - tev ir atlicis mēnesis, ko dzīvot..nezinu kāda būtu mana reakcija. Bet ja vnk mašīna notriec utt, tas jau viens mirklis un viss. Protams, vēlos nodzīvot ilgu un pilnvērtīgu mūžu, tāpēc nebūtu diez ko forši "atstiept pekas" jaunai esot.
Bet mani nenormāli biedē fakts par veselības problēmām. Tas ir mans lūzuma punkts.
Naudas problēmas, mīlestības problēmas, mācības, darbs utt...vienu brīdi pabimbāšu, ja vajadzēs, tad saņemšos un turpināšu cīnīties. Nekad neļauju sev padoties.
Bet ja veselības problēmas..tad es salūztu. Nezinu, kāpēc. Bet tā ir vienīgā joma, kas mani sagrauj.
30.05.2013 00:30 |

Reitings 431
Reģ: 14.10.2010
esmu par to arī aizdomajusies un brīzieem arī varetu sakt raudat,iedomajoties vien. Šobrīd esmu prom un no ta arī baidos- no kada tuvinieka naves,bet driz jau driz uz maju.
30.05.2013 00:40 |

Reitings 1784
Reģ: 18.06.2009
Agrāk es arī par to daudz domāju, raudāju, baidījos, iedomājos, kā būtu tad, ja tas notiktu utt. Tā varēju sevi ātri vien sasāpināt, asaras šķīda uz visām pusēm, pat pusnakti varēju raudāt par šādām iespējamībām spilvenā. Un tad pāris gadus nesenā pagātnē tas notika - pirmo reizi mūžā piedzīvoju tik neloģiski, necerētu zaudējumu, kādam pēc visiem saprāta likumiem nevajadzēja un tas nedrīkstēja notikt. Bet notika. Pirmo reizi sastapu nāvi, kāda tā ir, kad aiziet ļoti tuvs cilvēks. Joprojām ar to situāciju nevaru samierināties, pārcilāju atmiņā un nesaslēdzas kopā ar realitāti. Bet tagad ir vieglāk saprast, ka tas notiks arī ar mammu un citiem mīļajiem. Ka kaut kad tas būs. Tagad es saprotu, ka tas ir neizbēgami un nav vērts par to baidīties tagad. Tagad ir jābauda laiks kopā, jānovērtē tas cilvēks, jāpieķeskē atmiņās daudzie jaukie brīži, jo pēc tam - pēc tam ir par vēlu. Pēc tam tu vairs nevari neko izdarīt, kā tikai raudāt un domāt - varēju šito, varēju to. Nav vērts domāt, kā būs, kad vairs nebūs. Kad tas notiks, tad arī jutīsi, kā ir. Un tad pieleks, ka tā dzīvē vienkārši ir iekārtots. Tad sapratīsi visus teicienus par to, ka ir jānovērtē mirkļi, cilvēki utt. Ka nāve ir dzīves sastāvdaļa un kad pārdzīvojums norimst - tas cilvēks ir tev sidrīn un ir sajūta, ka tāpat ir blakus, tikai kaut kur aizbraucis. Bet tā, kā es ticu reinkarnācijai un pēcnāves dzīvei, par ko arī esmu daudz un dikti lasījusi, meklējusi informāciju - mani mierina tas, ka kādreiz mēs visi - es ar saviem dārgajiem cilvēkiem, dzīvniekiem - mēs visi atkal satiksimies. Tikai nezinu, pēc cik ilga laika, bet zinu, ka tā būs. Un tas mani dara mierīgu.
30.05.2013 01:53 |

10 gadi
Reitings 485
Reģ: 18.03.2010
http://www.youtube.com/watch?v=9NjKgV65fpo
pirms nedelas skatijos so video,aizdomajos... tev pasaka ka dzivosi noteiktu terminu..negribot iedomajos,ja es butu vina vieta:( skumji ir tas ka likteni mes apmanit nevaram.
skatos uz savu aizmiguso bernu,un zinu,ka kadreiz manis vairs nebus vinam blakus,tas dara mani skumju:(
30.05.2013 05:33 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Man bieži ir ļoti līdzīgas sajūtas tavējām un varbūt tur ir taisnība, savā mūžā esmu bijusi uz vienām bērēm, bet ar šo cilvēku nebija ļoti tuvas attiecības.
30.05.2013 06:44 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
man ir bail,ka man varētu kaut kas notikt dzemdībās un man varētu būt slims bērns

Man gan nav bērns, bet cik dzirdēts šīs ir pilnīgi normālas bailes, un ir teju katrai grūtniecei! Viss būs ok!
30.05.2013 08:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits