bekilu, izklausās, ka jūties viena. zini, man arī tādas sajūtas bija ilgi, ilgi. jutos tā, it kā centos kaut ko darīt, bet neviens to neredz, nedzird, tikai pārmetumi, sajūta, ka esi nesaprasts, pavisam viens. būtībā bija vienalga, ko centos darīt, vienmēr rezultāts bija viens. tajā laikā nesapratu, ko man darīt, kas es esmu un ko es vispār gribu. sāku internetā meklēt komunikāciju ar cilvēkiem, jo mani tuvākie draugi mani nesaprata. caur visiem tiem čatiem, sarunām sapratu, ka man kritiski trūka pašvērtējums, sajūta, ka mani kāds novērtē, sajūta brīdī, kad kāds izsaka labu vārdu, tas man viss tā trūka. sapratu, ka radīju tādu tēlu, kāda patiesībā vēlos būt, bet neesmu. trūka sajūta, ka varu runāt par savām jūtām, ka varu būt beidzot atklāta. pats galvenais meklēju to, ka esmu kādam vajadzīga. man tas bija svarīgi! man bija svarīgi just, ka ir cilvēks, kuram, es rūpu. to es sapratu, un es to meklēju... un atradu. pamazām, pamazām mainīju sevi gan ārēji, gan iekšēji, uzdrīkstējos darīt to, ko nekad nedarītu. es pat nemāku tev, ko tev darīt, kā tev izkāpt no tās bedres, bet tikai to, ka neesi viena. :)
p.s. varbūt pacenties iepazīties ar kādu. jā, jā, jā. man arī sākumā bija doma, ka tas ir neiespējami, bet es atradu to cilvēku, un tas man bija milzīgs spēks, milzīga iedvesma, motivācija kaut ko darīt ar sevi, ar savu dzīvi. taisnība tām, kuras saka, ka laime nav jāmeklē otrā cilvēkā, bet tas otrs cilvēks palīdz tev sajust to, ko nekad neesi jutis, tiekties būt skaistākam, labākam, atklāt sevī vēl neaizsniegtas, vēl neizdzīvotas nianses. tas viss būs, ja tu ticēsi. es neticēju, bet tas ar mani notika! :) vēl tagad esmu pārliecināta, ka tas bija kāds cilvēks, kurš mani izcēla no tās bedres (jā, man bija VD, nemīlēju sevi, nemīlēju savu dzīvi, raudāju, sēdēju istabā, dators bija nemainīga vērtība) un esmu pārliecināta, ka viena to neizdarītu. protams, tas var būt jebkas, kaut jauns mājas mīlulis, kaut jaunu domubiedru atrašana, kaut jauna dzīvesvieta, bet man tas bija otrs cilvēks - attiecības. lasot tevis stāstīto, sajutu, ka tev ir līdzīgi.