Par OK...

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Sveikas, meitenes! :)
Vēršos pēc padoma.
Jau gandrīz 3 gadus lietoju kontracepcijas tabletes. Viss bijis labi, ja neskaita to, ka mēnešreizes joprojām mēdz "niķoties" - reizēm sākas piektdienas vakarā, reizēm sestdienas rītā vai uz vakarpusi. Vai naktī no sestdienas uz svētdienu. Taču šomēnes joprojām nav! Nebija piektdien, vakar arī ne. Nu jau svētdienas vakars un nav. Ne sāpošs vēders, ne jūtīgas krūtis... nekā!
Es patiešām nobijusies!
Jautājums: vai patiešām ir iespējams, ka no 99% drošības tas 1% varētu būt iekritis?
Varbūt kādai bijis līdzīgi, ka mēnešreizes tomēr sākas, bet vēlāk kā parasti?
Uztraukums pamatīgs. :(
26.05.2013 19:36 |

Reitings 349
Reģ: 28.04.2012
čāča, gluži manas domas =/
27.05.2013 15:12 |

Reitings 738
Nejautā!
Man tāpat bija pagājušajā mēnesī. Parasti trešdienās MR jau cauri un ceturtdienā iedzeru jaunu tableti, bet tad sanāca tā, ka par spīti tam vienalga smērēšanās turpinājās vēl kādas 3 dienas. Pa cik šomēnes MR sākās tikai naktī no svētdienas uz pirmdienu, prognozēju, ka ceturtdien, kad būs jāiedzer pirmā tablete, viņas vēl nebūs beigušās. :/
Ginekoloģe ir dzimtajā pilsētā, pati esmu Rīgā, tāpēc būs jāieplāno vizīte, jo kaitina, ka 3 gadus viss bija ok, bet pēdējo divu mēnešu laikā cikls sāk niķoties. Tāds stress kā bija vakar par to, ka varētu būt stāvoklī, bija drausmīgs. :/
27.05.2013 20:50 |

Reitings 129
Reģ: 27.05.2013
Noteikti kādas dzīves problēmas var to ietekmēt. Es lietoju jau vairākus gadus, bet citreiz stresa iespaidā, var kaut kas aizkavēties
27.05.2013 20:57 |

Reitings 738
Tagad man liels prieks, ka viss kārtībā. Vienmēr uzsvēru to, ka negribu bērnus, taču vakar, kad piedzīvoju to lielo stresu, aizdomājos.
Iedomājos par to, ja patiešām būtu tas mazais brīnums... par spīti tam, ka ne man, ne vīrietim, nav stabili ienākumi utt., nespētu uztaisīt abortu... Agrāk domāju, ka tas būtu pareizākais risinājums, taču tagad sāku saprast, ka nekad dzīvē nespētu nogalināt kādu, kurš radies manas un mana mīļotā mīlestības rezultātā...
28.05.2013 02:39 |

Reitings 349
Reģ: 28.04.2012
Man ar joprojām stresiņš,,,it kā smērēšanās pārgājusi, bet tā velkošā sajūta vēdera lejasdaļā =/ bet nemaz vairs nevar saprast- tas mans iedomu rezultāts vai tiešām sāp :)
28.05.2013 07:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits