Neiet autoskolaa :(

Reitings 98
Reģ: 06.04.2013
Sveikas, meitenes!

Saaku maaciities autoskolaa Credo, jo liidz vasarai gribeetu nolikt tiesiibas un nopirkt mashiiniiti. Jau 2 men maacos teoriju (sat. not.), un ar tiem probleemu nava. CSDD testu varu izpildiit bez kljuudaam 10 minuutees.
Tikai nesen biju uz pirmo braukshanas nodarbiibu. Tur gan man drausmiigi neiet. :( Nemaaku pareizi atlaist sajuugu. Mashiiniite uzeiz slaapst nost. Visp aatrumu paarsleeghsna man pagalam neiet. Mashiiniite raustaas, slaapst, instruktors tikai druumi groza ar galvu.
Shodien ar instruktoru satikos Aagenskalnaa. Bija apstaajies blakus citai mashiiniitei, bet es, taisot durvis, sabukteeju taas mashiiniites saanus. :( Baigi zheel.
Nevaru saprast, kaapeec man taa neiet, meitenes. Kaa jums gaaja autoskolaa? Peec cik stundaam nokaartojaat praktisko braukshanu?
23.05.2013 20:49 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Man biezhi sanaak nejaushi staavvietaas sabukteet blakus mashiinas ar durviim, bet nedomaaju, ka taa ir mana vaina.

Mazi bērni neapzinās savu spēku, kad spēlējas ar dzīvniekiem. Vēlāk spēka neapzināšanos esmu novērojusi tikai cilvēkiem ar garīgām atpalicībām.. KĀ ir jāver durvis vaļā mašīnai, lai regulāri sabuktētu blakus esošās mašīnas???

Mana intruktoa Golfs visp ir avareejis 8 reies.

Nu tas jau tāpēc, ka tādi āmuri kā tu arī sadomā tiesības kārtot. Tiešām ceru, ka tiesības nenoliksi! Tāda neuzmanība un bezatbildība kā tavējā uz ceļiem NAV vajadzīga!
24.05.2013 07:36 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
A tas gadiijums stavvietaa, tas bija tikai vienu reizi! Pashas nekad neesat nejaushi kautko sabojaajushas?
Pilniigi rieb lasiit shitaadas sveetaas, kas otram kjiegjeli logaa iemestu!

Kas vainīgs, tas bailīgs! Mani, piemēram, galīgi neuztrauc tas, ka Krista labprāt šādā situācijā iesviestu ķieģeli mašīnas logā kādam, kas šādi izrīkojies. Ir gadījies nejauši šo to sabojāt, arī mašīnu, kas nebija manējā, bet es protu atbildēt par savas rīcības sekām. Lielākā daļa to prot, bet tādi autovadītāji kā tu ir bieds ne tikai citiem autovadītājiem, bet arī sabiedrībai.
24.05.2013 07:50 |

Reitings 133
Reģ: 16.05.2013
Ja tu notrieksi cilvēku ar mašīnu,nu tā nejauši. Arī laidısies prom?

Dahzreiz paliek buktes uz otras mashiinas, ja spiedos stipri, jo nebija pietiekami plata sprauga.

Tas jau tiešām izklausās, ka ļoti nespeciāli tu to izdarīji. Ja nu arī tu sabuktē otra mantu tad neviens tev neliek stāvēt 3 stundas un gaidıt, pastāv tāda opcija kā atstāt lapiņu ar atvainošanos ar telefona numuru. Cik tev gadu?

Ja redzētu,ka kāds sabojātu manu mašīnu, es viņu vienkārši izrakstiītu. Novēlu tev nenolikt tiesības, lai uz ceļiem nebūtu tādu tukšpauru kā tu!
24.05.2013 08:22 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Ja kaads juus nejaushu uz ielas pagruustu, juus vinjam izsistu zilu ar ar kulaku?

Ja nejauši uzgrūstos un man būtu miesas bojājumi kā lauzta roka/kāja/žoklis - tad ir normāli, ja uzņemies atbildību, vismaz jūties vainīga. Tas pats ar auto - uztaisīji neapzināti bukti, esi atbildīga, jūties vainīga, nemēģini atrast vainīgos. Jo ne vienmēr vainīgi ir citi.

Iespējams Tu tā runā, jo patiesībā nezini, cik naudas izteiksmē maksā šādu buktes iztaisnošana utt. Domāju,ja pašai būtu jāmaksā, tad saprastu ka tomēr tas nav tāds - hi, hi, ha, ha. Un uzvestos daudz pieklājīgāk pret citu īpašumiem.
24.05.2013 08:30 |

10 gadi
Reitings 5181
A tas gadiijums stavvietaa, tas bija tikai vienu reizi! Pashas nekad neesat nejaushi kautko sabojaajushas?

Ir atškirība, vai uzņemies abildību par izdarīto, vai ne.
24.05.2013 08:32 |

Reitings 874
Ziniet, arī man dažreiz stāvvietā ir uznākusi vēlme kārtīgi iebliezt pa blakusmašīnas sānu, tikai tāpēc,ka noparkoja tā, ka lien kaut pa bagažnieku iekšā, un es esmu šoferis, nevaru palūgt, lai kāds izbrauc laukā un tad iekāpt!

Bet ņemot vērā, ka visādu lohu pēc, kas stāvlaukumos nemāk iebraukt/izbraukt, esmu savu mašīnu jau vairākkārt remontējusi, tad apzināti to nedaru, jo zinu cik tas maksā!
Bet tās slimās govis un izlaistos tēviņus, kas savu mašīnu atstāj po&^%j kā, vot tiem gan gribas ar skrūvgriezīti gar sāniem nobraukt!
Bija gadījums, kad viena kaza šitā bija slīpi noparkojusi mašīnu pa manu stāvvietas joslu un vēl pa savējo, ka reāli es biju iemūrēta starp viņu un ratiņu novietošanas būdiņu, un braucot laukā, lai nesaskrāpētu savu mašīnu pret viņas, savējai visus sānus noskrāpēju pret metāla stabiņu!
Daļēji šis ir koks ar diviem galiem, bet nu apzināti-nejauši dauzīt citu mašīnas, tas ir stulbuma kalngals, atrastu, kas tā dara, liktu ar rokām pulēt buktes ārā!
24.05.2013 09:04 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Indriida - cik tu maksā par braukšanu CREDO? Es arī tur tagad iestājos, nevaru izlemt - ņemt par 5ls,6ls, 7.5-ls/45min?!
24.05.2013 09:15 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Ingrīda, neuztraucies, ir teiciens: "ja viegli nāk, viegli aiziet". Lai labi iemācītos braukt, es uzskatu, ka ir nepieciešamas ļoti daudzas braukšanas stundas. Es arī ļoti mocījos, bija jau nopirkta mašīna, braucu ļoti ilgi-vairāk nekā 30x. Bija brīži, kad vienkārši pēc braukšanas raudāju, bet neatlaidība atmaksājās. Tagad pie stūres jūtos droši:) Galvenais nepadodies! Es nožēloju, ka 18 gados 1x pametu autoskolu un atsāku tikai 21 gada vecumā-varēju jau ilgu laiku būt šoferis.
Par parkošanos runājot es uzskatu, ka ja nemāki parkoties, nedari to. Es, piemēram, joprojām nemāku iebraukt paralēli starp divām mašīnām. Mans auto ir ļoti garš un šo joprojām nevaru iemācīties, bet es vienmēr atrodu kādu vietiņu, kur smuki nolikt auto, iebraucot ar priekšu vai aizmuguri, bet netraucējot citiem. Respektīvi, es savas vājās prasmes parkošanā neizgāžu uz citiem. Savādāk ir sievietes, kuras arī nemāk parkoties un noliek auto tā, ka man pat gribas lamāties:D
24.05.2013 09:22 |

10 gadi
Reitings 13809
Jā, reizēm gadās, ka noparko to ma''sinu tik tuvu, ka nevar izkāpt vai iekāpt, bet tad tiešām vīrs izbrauc ārā, lai varu iekāpt, ja man negribas baigi uzmanīgi spraukties iekšā.

Un, kāpjot ārā no auto, nekad netaisu durvis līdz galam vaļā.. Tam nav vajadzības. Laikam esmu pietiekami slaida, lai pietiktu ar durvju atvēršanu ne līdz galam.

Un Tava attieksme ir vienkārši pretīga attiecībā pret citu cilvēku īpašumu. Liekas, ka Tu būtu tas šoferis, kas aizbēgtu no notikuma vietas, nesniedzot palīdzību cietušajam. Jo Tu jau negribēji notriekt to cilvēku, tā gadījās..
24.05.2013 09:22 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Lasot diskusiju visu laiku prātā viena doma - kaut tu nenokārtotu tiesības, jo ar šādu attieksmi pret citu cilvēku īpašumiem, mašīnām, tev labāk vajadzētu pārvietoties ar sabiedrisko transp. vai kājām. Ja redzētu kādu kretīnu, kas manam auto iebuktē vai ''ar naglu novlk'', tad tam nabaga cilvēkam, kas ar galvu nedraudzējas nāktos ciest.
Pietam cik tad milzīga tu esi, ka nejēdz iekāpt/izkāpt no auto? Pat ciešās spraugās, kur spogulīši gandrīz vai saskārušies var iekāpt nespiežot durvis otrā mašīnā. Pietam, ja tu to dari ar milzīgām grūtībām - varbūt tiešām ej prom no autoskolas. Vai - parkojies tālākajā plača nostūrī, kur tev neviens netraucēs atvēzēt durvis līdz galam.
Pretīgi paliek apzinoties, ka tādi cilvēki apkārt.
24.05.2013 10:38 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Tieši tāpēc man patīk ieparkot mašīnu uzreiz pa divām stāvvietām, bļē šitās NEJAUŠAS BUKTES SITĒJAS! Pipec!
24.05.2013 10:45 |

Reitings 385
Reģ: 14.05.2013
Uzšāvās dusma šito lasot :D
Bet piekrītu, ka autore ir iespējams korpulenta, tāpēc dēļ paramatriem ir grūtāk izkāpt no auto :p
24.05.2013 13:32 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Man ir pats labākais instruktors - mans puisis. Gan pamāca, gan padusmojas reizēm. Bet, ņemot vērā to, ka ar mašīnu esmu braukusi tikai 3 reizes ( 2 kaut kad pirms gada vai diviem, trešo pirms kādām 2 nedēļām), tad pēc trešās reizes esmu pārliecināta, ka ar mašīnu braukt man problēmu nebūs, tikai, protams, vajag nedaudz vēl laiku. Lai gan pirmajās reizēs arī nekā nesapratu, bail bija, likās, ka viss ļoti grūti utt.
24.05.2013 13:52 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
pirmajā reizē patiešām likās, ka nespēšu iemācīties un vispār neko nesaprotu :D :D
24.05.2013 15:12 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
NJā, par tām durvīm - vakar viena neliete iebuktēja man durvis. Sēžu mašīnā stāvvietā, gaidu draudzeni - BUUUUM, blīkšķis pa durvīm. Blonda kaza ielec savā mašīnā, aizbloķē durvis, un pedāli grīdā. No dusmām paspēju uz atvadām arī viņai atstāt buču. Ar papēdi. Bamperī.
24.05.2013 15:19 |

10 gadi
Reitings 2563
Misssssss es tavā vietā to kazu vnk sagaidītu, nevis skrāpētu savu mašīnu pret ratiņu novietnes stabiņu.
24.05.2013 15:44 |

10 gadi
Reitings 2563
Un P.S. Ingrīd tev tiesības nevajag. Ceļu satiksmes negadījumi notiks daudz biežāk un katra otrā mašīna bus sabuktēta!
24.05.2013 16:01 |

10 gadi
Reitings 2151
Ja kaads juus nejaushu uz ielas pagruustu, juus vinjam izsistu zilu ar ar kulaku? Taa izklausaas.

Ja tu regulāri cilvēkiem grūstos virsū, domāju, ka drīz vien ar zilu aci tiešām staigātu.

Kā var būt tāda attieksme? Un vēl stāstīt kā tādu nejaušu joku, ka, redziet, cik tas bija smieklīgi, ka sabuktēji, un vēl aizlaidāties. Tiešām, cik neveiklam ir jābūt, lai blakusstāvošo mašīnu sabuktēšana atkārtotos vairākas reizes. Ja man tā gadītos kaut vienreiz, es noteikti paliktu 2x uzmanīgāka, un katru reizi durvis vērtu vaļā ar vislielāko piesardzību.
Un par to runāšanu pa telefonu, kur nepamanīji, ka piebrauca mašīna. (Te, nu, vēl nak prātā, ka tiesības tev tiešām nevajag, vēl pazvaīs kāds, kad sēdēsi pie stūres, tad tur tiešām nelaime notiks, tfu, tfu, tfu). Bet, jā. Žēl gan, ka sēdēji ne savā personīgajā mašīnā un durvis atvēri, kad jau mašīna blakus bija apstājusies, savādāk būtu interesanti, ja tu atvērtu durvis mirklī, kad cits parkotos, un tev vienkārši norautu durvis, tad varbūt ar galvu sāktu domāt!!
24.05.2013 16:48 |

Reitings 874
Sassy - un ja atnāktu BECY - ko tad? :D
Tas protams, joks, vnk viņa teica, ka parkojas pa 2 vietām :)
24.05.2013 16:50 |

10 gadi
Reitings 2151

Nu pareizi, tāds ar tādu kontaktējas...
24.05.2013 17:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)