Neiet autoskolaa :(

Reitings 98
Reģ: 06.04.2013
Sveikas, meitenes!

Saaku maaciities autoskolaa Credo, jo liidz vasarai gribeetu nolikt tiesiibas un nopirkt mashiiniiti. Jau 2 men maacos teoriju (sat. not.), un ar tiem probleemu nava. CSDD testu varu izpildiit bez kljuudaam 10 minuutees.
Tikai nesen biju uz pirmo braukshanas nodarbiibu. Tur gan man drausmiigi neiet. :( Nemaaku pareizi atlaist sajuugu. Mashiiniite uzeiz slaapst nost. Visp aatrumu paarsleeghsna man pagalam neiet. Mashiiniite raustaas, slaapst, instruktors tikai druumi groza ar galvu.
Shodien ar instruktoru satikos Aagenskalnaa. Bija apstaajies blakus citai mashiiniitei, bet es, taisot durvis, sabukteeju taas mashiiniites saanus. :( Baigi zheel.
Nevaru saprast, kaapeec man taa neiet, meitenes. Kaa jums gaaja autoskolaa? Peec cik stundaam nokaartojaat praktisko braukshanu?
23.05.2013 20:49 |

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
Grūti iedomāties, kā cilvēkam, kas tikai nesen sēdies pie stūres visu laiku citi nemāk noparkoties un ir jābojā cilvēku īpašums.

Cilvēki gadiem brauc un neko nesabojā.

Tad jautājums cik mašīnām buktes pēc gada būsi sataisījusi?
24.05.2013 00:16 |

Reitings 448
Reģ: 25.01.2013
Un visās reizēs, kad sabuktēji durvis,citas mašīnas tieši tikko bija nostājušās blakus? Un kā tad tie, kas tik tikko nostājās blakus TIK tuvu, ka tu netiec ārā, paši izkāpa no mašīnas neiebuktējot tavējo? Jo ja mašīna tur jau stāvēja un tikai tad noparkojāties jūs un tu nevarēji izkāpt, tad nejau citi nemāk parkoties, bet tas cilvēks, ar ko kopā tu brauc.
24.05.2013 00:17 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Ir cilvēki, kuriem nevajag tiesības.
24.05.2013 00:18 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Indriida, ne visi lētajos auto braucošie ir tik neaudzināti, nevajag. ja noliksi tiesības, lūdzu, uzliec zīmi uz priekšējā un aizmugurējā stikliem, lai apkārtējie vismaz ir brīdināti.
24.05.2013 00:20 |

Reitings 6299
zīme - āmurs.
24.05.2013 00:22 |

Reitings 1571
Reģ: 29.01.2009
Bet ja tu redzi, ka ar grūtībām un no visa spēka ir jāspraucas iekšā tajā spraugā, kāpēc to vispār darīt? Kāpēc nepagaidīt, kamēr šoferis izbrauc ārā?

julenok, cik reizes esi mēģinājusi kārtot? Tev uztraukums tieši eksāmenā parādās? Braucot ar instruktoru nav? Vai esi mēģinājusi braukt ar svešu instruktoru?
24.05.2013 00:27 |

Reitings 98
Ja shoferis atnaaks peec 3 stundaam, man visu laiku buutu jaastaav un jaasalst ziemaa? Nop, plds!

Luudzu, lieciet savas mashiinas staavvietaas taa, lai citiem netrauceetu iekaapt un izkaapt no savaam mashiiniimtem. Tad nebuus taadu probu.
Ok, sleedzam teemu par bukteem!
24.05.2013 00:30 |

10 gadi
Reitings 3706
Ok! Gribējās sākumā vienkārši tam visam pievērst uzmanību un tomēr likt aizdomāties, ka tas nav labi, ka tā nevar. Bet tā kā izskatās, ka attieksme nemainās..tad vienkārši:
1. nez kā citiem izdodas neiebuktēt mašīnu durvis?
2. tā kā tiesības tev nav un neesi šoferis, žēl, ka nepietiek tik daudz prāta, lai saprastu, ka netiksi tur iekšā nesabuktējot otra autiņu!
3. vairākas reizes nav nejaušība, bet apzināts stulbums vai vienkārši ārprātīgs tizlums!

Dahzreiz paliek buktes uz otras mashiinas, ja spiedos stipri, jo nebija pietiekami plata sprauga.

Nu un pēc šī teikuma.. moš vienkārši problēma ar tavu apkārtmēru, ka netiec normāli iekšā, bet ir jāspiežas tik stipri, lai iesprauktos mašīnā... bet vispār, vēl vienu nenovīddīgu šoferi uz ielām mums nevajag (jo tā jau pilnas ielas ar idiotiem, it īpaši tagad uz vasaru ir izlīduši ārā).

Veiksmi tev braukšanās, bet nu ceru, ka man nenāksies apstāties blakus mašīnai, kurā kāpsi iekšā tu.
Bet gan jau.. Ja tiksi pie tiesībām un dabūsi mašīnu, tad gan jau agri vai vēlu sapratīsi..
24.05.2013 00:30 |

Reitings 190
Reģ: 06.09.2010
Jebkurā gadījumā, pirms eksāmena, iesaku paņemt izmēģinājuma eksāmenu, ar golfu,pirms liek csdd :)
24.05.2013 00:31 |

Reitings 98
1. citiem neizdodas? Cik staastu dzirdeets, ka lielveikalu stavlaukumos sabuke mashiinu saanu ar blakusmashiinas durviim. Biezhi esmu dzirdeejusi.
2. kaa kuru reizi. Dahzreiz izdodas, bet citreiz, ja sprauga paaraak maza, tad ne.
3. tizlums no tiem, kas atstaaj savas mashiinas 30 cm attaalumaa.

Mans apkaartmeers ir normaals. :)

Plds, maaciishos kaartigi!
24.05.2013 00:36 |

Reitings 6299
Ja shoferis atnaaks peec 3 stundaam, man visu laiku buutu jaastaav un jaasalst ziemaa? Nop, plds!

kā tad šoferis iekāpj neiebuktējot durvis?
24.05.2013 00:37 |

Reitings 98
Es ar briinos. Mosh vinjam durvis mazaakas, ka vieglaak atveert. A busi ar biidaamajaam duivriim visp uzskata, ka var apstaaties tuvu klaat. Aizmrist tikai, ka ne visiem durvis ir biidaamas.
24.05.2013 00:41 |

Reitings 1571

Var atstāt zīmīti aiz logu tīrāmajiem ar telefona numuru. Ja pie lielveikala, tad var pajautāt informācijas centrā, lai izsauc mašīnas ar tādu un šitādu numuru vadītāju.

Tu nepārproti, es arī esmu iesācējs šoferis, bet tieši tādēļ es jūtos ūber atbildīga- ka tik kādam nepatraucēt, ka tik uzmanīgi, ka tik kaut ko nesastrādāt. Šāda pārlieka uzmanīšanās laikam jau arī nav laba, bet citu cilvēku īpašums man ir lielāks bieds nekā savējais. Galu galā mašīna nav vienkārši LIETA, tas nav mobilais telefons vai dators. Ar mašīnu tu vari ne tikai sabojāt svešu īpašumu, bet esi arī atbildīgs par saviem pasažieriem, no tavas rīcības uz ceļa ir atkarīgi citi cilvēki un viņu veselība un DZĪVĪBA. Ja gribi būt šoferis, tad jau tagad sāc domāt kā šoferis!
24.05.2013 00:52 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
hah...ar sajuugu ir taa...tas jaadara loti leenam ar to pirmaja atruma...vnk lenam kaaju laid valjaa un kad mashiina saak darboties motors ka man macija instruktore ar vardiem at-brii-vo...ar laiku iemaaciisies, man ljoti patiik braukt. prakse, prakse un buusi laba vadiitaaja! :)
tici man, ne man vienai tas panjeema daudz nervus, bet galvenais nenolaist rokas un nepadoties.
24.05.2013 01:19 |

Reitings 123
Reģ: 01.12.2010
Kā mani tracina tie,kas mūždien berzējas gar tām durvīm...es, piemēram, ja redzu, ka.maz vietas, taisot durvis vaļā,vienmēr uzlieku roku tajā vietā, kur durvis varētu saskarties un kāpju prātīgi arā..jo tā nejau tikai citu auto var sabojāt, bet savu arī..no durvīm krāsu..nesaprotu ar kādu joni būtu jāveļas no tas mašīnas,lai tadas buktes sataisītu..nu tiešām..
24.05.2013 01:19 |

10 gadi
Reitings 3706

1. citiem neizdodas? Cik staastu dzirdeets, ka lielveikalu stavlaukumos sabuke mashiinu saanu ar blakusmashiinas durviim. Biezhi esmu dzirdeejusi.
2. kaa kuru reizi. Dahzreiz izdodas, bet citreiz, ja sprauga paaraak maza, tad ne.
3. tizlums no tiem, kas atstaaj savas mashiinas 30 cm attaalumaa.

1.Nu tad tev neveikli paziņas/draugi. Tāds tādu laikam atrod. Jo man kaut kā nenākas daudz tādus stāstus dzirdēt. Bet par to, ka kāds cits sabuktējis, gan ir nācies.
2.Kas dazreiz izdodas? Padomāt ar galvu un uzjautāt, lai izlaiž, pirms noparko mašīnu? Un pat ja noparkota par tuvu, var takš palūgt padot uz aizmuguri, tā lai var izkāpt un noparkot vēlreiz!
2.Un pat ja tā, tas NAV attaisnojums-> tu vēl neesi šoferis, tāpēc, skat.2.punktu.
24.05.2013 01:31 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Un visās reizēs, kad sabuktēji durvis,citas mašīnas tieši tikko bija nostājušās blakus? Un kā tad tie, kas tik tikko nostājās blakus TIK tuvu, ka tu netiec ārā, paši izkāpa no mašīnas neiebuktējot tavējo? Jo ja mašīna tur jau stāvēja un tikai tad noparkojāties jūs un tu nevarēji izkāpt, tad nejau citi nemāk parkoties, bet tas cilvēks, ar ko kopā tu brauc.
Man liekas, ka autore ir pončiks. Parasti es gan nesmejos par citu augumu defektiem, bet, ja šis cilvēks pats atļaujas ņirgāties par citiem, apzināti bojājot viņu īpašumu, tad arī manā acu priekšā uzaust ainiņa, kā milzu pončiks cenšas izspraukties ārā no mašīnas. :D

Kad es biju maza, mani pat mamma mācīja, kā mierīgi vērt vaļā durvis, lai netrāpītu citām mašīnām. Man likās, ka tas ir normāli, bet laikam ābols no ābeles tālu nekrīt, ja jau autores mammas māsa tikai ieņirdz, ka Tu kādam sasiti mašīnu. Skumji, ka Latvijā ir tik daudz tādu cilvēku.

Bet ja nopietni, tad es patiešām ceru, ka autore tiesības nenoliks, jo neliekas, ka viņai ir laba reakcijas spēja, ko apliecina arī tas, ka jau 6.reizē nespēj normāli sajūgu palaist. Jā, tas ir normāli, ka sajūga atlaišana 1.reizē nesanāk, bet autore jau raksta, ka 6 reizes bijusi un vispār nekas nesanāk.
24.05.2013 06:44 |

10 gadi
Reitings 323
Reģ: 18.12.2012
Man liekas, ka autore ir pončiks.

Vai arī bodybilders. :D Iedomājos skatu, kad muskuļu kalns lien ārā no mašīnas. :D
24.05.2013 06:52 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Vai arī bodybilders.
Arī iespējams :D
24.05.2013 07:01 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Autore - tu esi tukšpaure! Tā kā tu neesi auto vadītājs, bet tikai pasažieris, neesi iedomājusies, ka pastāv iespēja pagaidīt, kamēr mašīnas, ar kuru tu pārvietojies, šoferis izbrauc ārā no stāvvietas un tad tu ietrausies savā vietā?
Goda vārds - man ne reizi mūžā nav ienācis prātā no visa spēka stumt mašīnas durvis blakusstāvošā auto sānos, lai kaut kā nebūt iespiestos mašīnā, es vienkārši pagaidu, kamēr mana mašīna pabrauks 2 metrus uz priekšu vai atpakaļ, atbrīvojot manas durvis. Tik vienkārši un elementāri!

Ir cilvēki, kuriem tiesības nevajag. Nejaušu svešu mašīnu bojātāju un potenciālo nejaušo slepkavu uz ceļa nevajag.
24.05.2013 07:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits