Hm, es nodarbībā saskrējos ar citu mašīnu. :D Nu, ne gluži saskrējos - braucu, izskatījās, ka priekšā kāds dzīvnieciņš izskrēja, strauji bremzēju un pēc brīža jūtam un dzirdam - BAMS aizmugurē. Aizmugurē braucošais bija mikriņa vadītājs, tie jau ātri parasti brauc. Un instruktors arī teica pēc tam, ka mikriņš baigi ātri brauca, ka varēja paspēt nobremzēt. Bet nu tāpat riktīg stulbi jutos. Pēc tam jau viss bija ok, instruktoriem tiešām tā gadās ik pa laikam un ar to jārēķinās.
Un man arī ar braukšanu nu galīgi negāja viegli. Jau pēc daudzām nodarbībām reizēm gadījās tā, ka par strauju atlaidu sajūgu un mašīna noslāpa. Nekas..
Un tiešām - tās dažas braukšanas reizes nav nekas! Ne visi var apsēsties pie stūres un uzreiz labi braukt. Citiem ir ilgi jāmācās, bet tas nenozīmē, ka vēlāk viņi būs sliktāki vadītāji. Nu, varbūt mazliet, bet ne pa lielam.
Iemācīsies, nenokar galvu! Un instruktoru tiešām vajag tādu, kas paskaidro, pastāsta, kā vajag, nevis krata galvu! Varbūt jau pēc daudzām nodarbībām, bet nu pašā sākumā instruktoram tak jāsaprot, ka tu tikai vēl mācies!
Jā, un es arī gāju Credo, bet tas tā..