Balsošu par Sc. Jo man ļoti patīk gan bezmaksās transports lielo svētku laikā, gan to, ka Ušakovs saglābāja atlaides skolēniem un studentiem pirms 3-4 gadiem, kad Ministru kabinets tas atņēma. Arī man patīk, ka bērnu dārziņi tagad atkal ir bērnu dāzriņi, nevis frizētavas un apavu remonta dārbnīcas. Apmierina, ka ziemā mano mazo ielu tīra pēc katra liela puteņa. Arī liels paldies par to, ka ir beidzot salabots ceļš pie mana drauga mājām (tā ka es tagad varu droši vilkt augspapēu kurpes, nebaidoties salauzīt kāju).
Manuprāt, jābalso nevis par valodu, bet par darbiem. Par valodu un tautību jābalso Saeimas vēlēšanās.
Un jā, ja citi kandidāti vismaz apsolītu kaut ko jedzīgāku - vēl padomātu, par ko balsot. bet kad Vienotība iemet reklāmu ar to, ka viņiem svarīgi ir izgaismot Rīgas zīmi pie iebraukšanas pilsētā vai arī esoša futbollaukumā vietā ievietot grozus basketbolam - nu, piedodiet. Un ja kāda progrāma nesastāvētu tikai no lozungiem "Rīgā jāruna tikai latviski" un nekādu citu priekšlikumu - tad nu atkal piedodiet, bet priekš kam tas ir vajadzīgs?
Saprotu, ka manas domas atšķīras no lielāko šiet esošo dāmu viedokļa - bet nevajag mani par to sist.