Mans vēders ir tāds kā manā profila bildē :D gribēju zināt, ko ofic izslēgt no uztura, lai pēc iespējas ātrāk dabūtu to vidukli slaidāku? Domāju sākt skriet, braukt ar riteni svaigā gaisā, bet cik bieži to darīt, lai sasniegtu labākus rezultātus? 2x nedēļa ir pietiekami? esmu izmisumā dēļ savas resnās riepas, nekas nelien. naudas jaunām drēbēm nav, pagājušā gada neder. aaaa
Izslēdz kaloriju proficītu un riepa pazudīs. Pieņemties svarā var arī no burkāniem. Nav maģisku produktu, ir tikai maģiskais kaloriju deficīts, kas ir vienīgais veids kā vispār nomest svaru. Taukus dedzinošie produkti ir bullshit.
skaya, laikam jau tā arī ir, ka tie miltu izstrādājumi tā normāli dot to punci. cukuru lietoju tik cik pārtikai jau ir klāt, pati uzturā nelietoju ne tēju, ne kafiju.
laikam no limonādēm ari jāatsakās, tur tas cukurs varētu būt daudz.
_paris, jā, zinu, ka jābūt ir kaloriju deficītam. It kā šodien nācās ēst vistas gabaliņus saldā krējuma mērcē, bet nu paņēmu dikti maz, tā kā, tas nenodara tādu skādi, pie nosacījuma, ka mazāk uzņemu nekā patērēju?
Meitenes, bet kā ar to sportu? Ir spēka vingrinājumi un ir kardio. Man labāk veikt pagaidām tikai kardio vai kaut kā apvienot? jo moz no spēka man nekāda efekta nebūs, kamēr tur tie tauki priekšā? Un prese?
Nē, arieta, tiku dēļ picām, maķīšiem, mērcēm, bulkām :(
Baltmaizi ēdu ļoti reti(tikai ar lasi kopā), bet kā ar rudzu maizi? Es pērku Hanzas rudzu maizi, mēdzu dažkārt no rītiem kādas 4 šķēles ar šķinķi vai sieru apēst, tas arī slikti?