sveikas! vēlējos pajautāt kā ir ar baznīcas apmeklējumu ja praktiski neesu bijusi uz nekadiem dievkalpojumiem, bet tagad dzive ir tads bridis ka velos tur aiziet, mierigi pasedet un varbut ari aizlugt par vienu cilveku. vai baznicas strada visu dienu un tur var iet? un ja nepiederu tai ticibai vai ari varu iet?
lieta tada ka nedzivoju Riigaa :(
es jau domaju ka jebkuru un jebkadu cilveku pienem bazniica saadaa situaacijaa, bet tada divaina sajuta tur iet ja neesu nekad bijusi.
bet ka ir? vina ir atverta darba dienas? vai tikai 7dienas?
Tas nav viennozīmīgi atbildāms jautājums. Gandrīz katrā apdzīvotā vietā ir pa baznīcai, katrai baznīcai var būt savi laiki, kad tā ir atvērta un, kad nē.
Ir baznīcas, kas atvērtas tikai katru 2. svētdienu, ir, kas katru dienu utml.
Katolu baznīcas Rīgā ir atvērtas pa dienu, drosi var iet ieksā, pārsvarā visur ir arī svecu galdini, zinu, ka var arī sarunāt ar priesteri, ka notur dievkalpojumu kāda cilvēka nodomā..
Jā, noteikti vari tāpat ieiet.
Ja gribi uz dievkalpojumu, tad parasti pie baznīcām ir saraksti. Tie dievkalpojumi ir vairākas reizes dienā. Nu vismaz Rīgā.
Es, piemēram, esmu katole, bet eju uz pareizticīgo baznīcu, jo man patīk tur dievkalpojumi.
Es mp3 rrbd.lv klausos A.Sauka spredikkus,tu noteikti vinus sapratiisi,manuprat,looti centigs un labs maciitajs. Es esmu luteraniete. Iesaku tev vispirms izprast uz kuru konfisiju gribi iet. Vari ariiciekrist sektas utt.:| Ieeja rrbd.lv tiesam labs un nav sekta:)